|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 7:37:31 GMT 1
I biedny Parabole został zabity przez miastowego, a starał się najmocniej z miasta [*]
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 8:03:33 GMT 1
ide spac, have fun, widzimy sie jutro po mordzie
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 9:44:02 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 15, 2023 9:44:02 GMT 1
Tak jak pisałem - od wczorajszego wieczoru mam ograniczony czas na grę pewnie do jutra, więc do niczego wielkiego się dziś nie przydam. Moje zdanie znacie i powinniśmy zlinczować dziś kogoś z pary Jan/Jaś. Jacek Jaworek, liczę na twoją dobrą pracę, bo jeśli znajdę chwilę wieczorem przed linczem i będzie jakieś zamieszanie to pewnie z powodu braku czasu na analizę zasugeruję się twoim zdaniem.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 11:53:27 GMT 1
Przeczytałem od rana wszystkie żyjące nieglony wytypowałem sobie trójkę na dzisiaj
chcecie strzelać jaką?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 12:04:13 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 15, 2023 12:04:13 GMT 1
Wiadomo, Jan, Jaś
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 12:06:44 GMT 1
Wiadomo, Szejk, Faworek?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 12:47:14 GMT 1
Zacząłem czytać rozgrywkę od początku. Będę wrzucać jakieś spostrzeżenia co kilkanaście stron.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 12:47:40 GMT 1
O ile wytrwam w tym postanowieniu naturalnie.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 12:54:07 GMT 1
Janie Ewangelisto, jestem zainteresowany twoimi spostrzeżeniami. Szczególnie zainteresowany będę twoją opinią na temat Taco oraz Shakeomatu.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 13:31:27 GMT 1
Strony 1-10 Dużo interakcji pomiędzy JRR, Zmarzlikiem i Faworkiem. Czytam to po raz pierwszy i ze zdziwieniem odkrywam, że w początkowej fazie gry Faworek uchodził raczej za głupka. Bardzo, bardzo szybko wskazuje Zmarzlika. Zmarzlik podgryza Faworka. Faworek twierdzi, że to w ramach odwetu.
Szejk przez te 10 stron napisał kilka postów kreacyjnych, następnie stwierdził, że Faworek mocno pracuje na miano jednego z najgorszych mafiozów w historii (coś takiego), a następnie umieścił go na swojej pierwszej liście mafiozów.
Faworek z kolei wspomina Szejka w swojej pierwszej "analizie". Komentuje też listę najlepszych kreacji według Ebenezera Rojta, na której jestem między innymi ja, ale też Szejk, twierdząc, że ta lista jest kompletnie niepotrzebna i zobaczymy, ilu będzie na niej mafiozów.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 13:39:12 GMT 1
A, zapomniałem jeszcze, że jako pierwszy bierze Jacka w obronę Stankiewicz, a podbija to przy pomocy "+1" Riquelme.
Na dalszych stronach Szejk wciąż mocno atakuje Faworka, twierdząc, że napisał najbardziej mafijny post w historii (coś takiego), chodzi chyba o tę jego pierwszą analizę. Konsekwentnie bierze Jacka w obronę Riquelme, po którym widać już, że również będzie na świeczniku, ale na razie nigdzie mu się jeszcze nie pali.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 14:00:30 GMT 1
Ja też uważam, że Karetka spoko, jedyny minusik za wyjście z tożsamości, ale to mógł też być trolling, chuj wie. Na razie gracz nie do linczowania i tak, a jak JRR mafia, to w ogóle zielony. Ergo, trzeba zajebać Juana. Jestem patronem Juana i wetuję tę kandydaturę na tym etapie. Wrócimy do tego później. Pogubiłeś się trochę w tym rozważaniach, kolego.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 14:02:52 GMT 1
Od startu rozgrywki do piątku w południe, zacząłem to spisywać w okolicy 28 strony więc tam z początku teoretycznie mogłem coś pominąć: Zmarzlik: - atak od Jacy - atak od Zagubionego - lekkie podbicie ataku przez JRR - lekka obrona od Shakeomatu - obrona od Ebenezera - lekki atak od Ewangelisty - drugi atak od Ewangelisty - lekko-średni atak od Anastazji, podbity przez Stankiewicza - atak od JRR xD - atak od Jacy - obrona od Shakeomatu - lekki atak od Zagubionego - obrona od Karlsona - atak od Anastazji - atak od Jacy
Pijo: - atak od Stankiewicza - atak od Shakomatu - obrona od Karetki - lekki atak od Jacy Co to by kurwa musiało być za uniwersum, żeby w takich warunkach to Zmarzlik dostał rolę?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 14:05:14 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 15, 2023 14:05:14 GMT 1
Strony 1-10Dużo interakcji pomiędzy JRR, Zmarzlikiem i Faworkiem. Czytam to po raz pierwszy i ze zdziwieniem odkrywam, że w początkowej fazie gry Faworek uchodził raczej za głupka. Bardzo, bardzo szybko wskazuje Zmarzlika. Zmarzlik podgryza Faworka. Faworek twierdzi, że to w ramach odwetu. Szejk przez te 10 stron napisał kilka postów kreacyjnych, następnie stwierdził, że Faworek mocno pracuje na miano jednego z najgorszych mafiozów w historii (coś takiego), a następnie umieścił go na swojej pierwszej liście mafiozów. Faworek z kolei wspomina Szejka w swojej pierwszej "analizie". Komentuje też listę najlepszych kreacji według Ebenezera Rojta, na której jestem między innymi ja, ale też Szejk, twierdząc, że ta lista jest kompletnie niepotrzebna i zobaczymy, ilu będzie na niej mafiozów. Jak masz tak uważnie to czytać to szkoda twojego czasu
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 15, 2023 14:10:27 GMT 1
No ja bym zaryzykował i uniewinnił Muchę. Guimo chyba przed Capibarrą. W sensie: bardziej prawdopodobny mafioza. Ale za to nie biorę już odpowiedzialności niczym za Parabolę. Słuszne podejście Panie Janie
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 14:15:19 GMT 1
Zmarzlik, wejdźcie sobie w jego posty i wszystko jasne. Tam wcale nie ma treści. Ale jeszcze ciekawsze od samego Zmarzlika jest to, co pisał o nim Jaworek: "Za pierwszy dobry cel jawi się nasz stary podejrzany Bartosz Zmarzlik, który przez Jacusia został zaczepiony już po bodaj pierwszym poście kreacyjnym, a potem gdy (jak się wydawało) temat ucichnie, mściwie wrócić ze zdwojoną siłą i zaatakować." Łatwe przyjebanie się tak, ale gdzie był ten atak ze zdwojoną siłą podpowiesz mi? Coś mi tu nie gra między wami Panowie, powiedzcie coś więcej. Na czutkę Jaworek niewinny Zmarzlik winny, zwłaszcza, że posty żużlowca to kreacyjne zaczepki, z których nie wygląda jakby wyciągał jakieś wnioski albo próbował coś z tym coś robić, albo jakby w ogóle tam proces myślowy miał być
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 14:17:23 GMT 1
Strony 1-10Dużo interakcji pomiędzy JRR, Zmarzlikiem i Faworkiem. Czytam to po raz pierwszy i ze zdziwieniem odkrywam, że w początkowej fazie gry Faworek uchodził raczej za głupka. Bardzo, bardzo szybko wskazuje Zmarzlika. Zmarzlik podgryza Faworka. Faworek twierdzi, że to w ramach odwetu. Szejk przez te 10 stron napisał kilka postów kreacyjnych, następnie stwierdził, że Faworek mocno pracuje na miano jednego z najgorszych mafiozów w historii (coś takiego), a następnie umieścił go na swojej pierwszej liście mafiozów. Faworek z kolei wspomina Szejka w swojej pierwszej "analizie". Komentuje też listę najlepszych kreacji według Ebenezera Rojta, na której jestem między innymi ja, ale też Szejk, twierdząc, że ta lista jest kompletnie niepotrzebna i zobaczymy, ilu będzie na niej mafiozów. Jak masz tak uważnie to czytać to szkoda twojego czasu No okay, masz rację, przejdę na tryb bardziej pobieżny.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 14:27:47 GMT 1
Zmarzlik, wejdźcie sobie w jego posty i wszystko jasne. Tam wcale nie ma treści. Ale jeszcze ciekawsze od samego Zmarzlika jest to, co pisał o nim Jaworek: "Za pierwszy dobry cel jawi się nasz stary podejrzany Bartosz Zmarzlik, który przez Jacusia został zaczepiony już po bodaj pierwszym poście kreacyjnym, a potem gdy (jak się wydawało) temat ucichnie, mściwie wrócić ze zdwojoną siłą i zaatakować." Łatwe przyjebanie się tak, ale gdzie był ten atak ze zdwojoną siłą podpowiesz mi? Coś mi tu nie gra między wami Panowie, powiedzcie coś więcej. Na czutkę Jaworek niewinny Zmarzlik winny, zwłaszcza, że posty żużlowca to kreacyjne zaczepki, z których nie wygląda jakby wyciągał jakieś wnioski albo próbował coś z tym coś robić, albo jakby w ogóle tam proces myślowy miał być dlaczego to zacytowałeś? jaka jest wartość dodana dla miasta w wyciągnięciu posta, że pięć dni temu jeden martwy mafioza zaatakował drugiego martwego mafiozę?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 14:45:48 GMT 1
Zaintrygowały mnie interakcje Waszego tria w początkowej fazie rozgrywki. Tyle.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 14:46:31 GMT 1
Nie twierdzę, że to jakiś niezbity dowód na Twoją winę. Co się tak ekscytujesz?
|
|