parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:15:38 GMT 1
Ja bym jednak przerzucił głosy w Pijoka. co to za wajcha
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:15:55 GMT 1
Przygotowałem dwa motta na tę edycję. Podzielę się nimi w swoim czasie.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:17:49 GMT 1
Przygotowałem dwa motta na tę edycję. Podzielę się nimi w swoim czasie. Ty to się wszystkim podzielisz w swoim czasie, podziel się czymś teraz.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 9, 2023 23:18:28 GMT 1
Jasiu nikt nie spyta cie o meduze jaja. Ale ja spytam po raz drugi, czemu oddałeś dwa głosy w jednym poście na kanale do linczu. Odpowiedziałbym Ci, ale boję się, że spóźnię się na pociąg
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:18:33 GMT 1
Zadaj jakieś pytanie.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 9, 2023 23:19:36 GMT 1
Dobry wieczór. Kłaniam się. Na razie wpadłem się przywitać. Coś więcej napiszę może później, wszak - jak zapewne kojarzycie z poprzedniej edycji - jeszcze nie nadeszła godzina moja.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 9, 2023 23:20:24 GMT 1
A teraz bawmy się, radujmy, świętujmy. Wielkie zwycięstwo Kolejorza.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 9, 2023 23:21:34 GMT 1
Witamy, święty Janie. Wierzyłem, że się zjawisz. Czekaliśmy na Ciebie z Ebenezerem.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 9, 2023 23:21:38 GMT 1
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:22:12 GMT 1
Udowadniałem kompromitacje i wykazywałem przypadki słabości ludzkich u znakomitych postaci: Bogusława Wolniewicza, Zbigniewa Herberta, Ryszarda Kapuścińskiego... Z tak wielką postacią jednak, jak Jan Ewangelista, do czynienia jeszcze nie miałem.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:22:27 GMT 1
Czemu uważasz, że oskarżanie Zmarzlika to beznadziejny typ?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:22:35 GMT 1
Nawet wolałbym od Ciebie niż od Zagubionego.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:24:26 GMT 1
Czemu uważasz, że oskarżanie Zmarzlika to beznadziejny typ? Zmarzlik bawi się polszczyzną jak dotąd. Bardzo mi się to podoba. Zbyt wcześnie na cokolwiek.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:24:34 GMT 1
Udowadniałem kompromitacje i wykazywałem przypadki słabości ludzkich u znakomitych postaci: Bogusława Wolniewicza, Zbigniewa Herberta, Ryszarda Kapuścińskiego... Z tak wielką postacią jednak, jak Jan Ewangelista, do czynienia jeszcze nie miałem. To przynajmniej można wykluczyć, że jesteś księdzem, bo pewnie byś coś o nim poczytał.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:25:36 GMT 1
Ebebebe, jak to jest, że napisałeś już dwie strony pierdów, a ustosunkowałeś się do tej pory jedynie do Zmarlizka i paraboli?
Bardzo wycofana gra jak na tak wyemancypowanego pana.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:26:12 GMT 1
Ebebebe, jak to jest, że napisałeś już dwie strony pierdów, a ustosunkowałeś się do tej pory jedynie do Zmarlizka i paraboli? Bardzo wycofana gra jak na tak wyemancypowanego pana. Opowiedz co sądzisz o Riquelme, Stankiewiczu i Jaworku. Słuchałbym jak kazania.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:26:43 GMT 1
Wielbić Pana można też tańcem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 23:27:08 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 9, 2023 23:27:08 GMT 1
Ale żeście tu najebali za jeden wieczór. Tylko, że tak: Stankiewicz 40 postów - nic mądrego, Shakeomat 15 postów - same pierdy, Karetka 50 postów i niemal same jednozdaniowe głupoty. Pisanie dla pisania, bo już nawet taki Cyclop napisał więcej treści od Was. Obserwuję was z nory!
Leosia - niezłe wejście w grę. I like it 😜 A parabole to ewidentnie gruba rybka, Riquelme pewnie też
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 9, 2023 23:28:41 GMT 1
Nawet wolałbym od Ciebie niż od Zagubionego. Czy wsiadłbyś do pociągu zwanego zlinczowaniem Riquelme?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:30:15 GMT 1
23:30. Zatem publikuję motto #1.
Rzućmyż okiem na girlandę głupstwa, owijającą się wokół naszego ogaru.
Przecież to skandal, żeby oni dotąd nie mieli języka, na wyrażenie swojej ignorancji; wciąż i wyłącznie muszą oni wyrażać zatem swoje podsumowania, swój ogar.
Gdy zasiadają w Radzie Miastowych Mędrców i głos zabierają, klamka zapadła: muszą wiedzieć, nie wolno nie wiedzieć, lub wiedzieć mniej więcej, nawet emotikoną, nawet żartem nie mogą zasygnalizować, że ich analizy dziurawe i na chybił trafił…
Na obszarze wszystkich dyskusji, trawiących miasto, nie dojdzie was jedyny głos, który by zaczął od „dokładnie nie wiem… nie znam… dobrze nie przeczytałem… kto by tam to wszystko zapamiętał… nie mam czasu na czytanie… coś tam wiem, ale niezbyt…” A przecie od tego trzeba by zacząć! Ależ który gracz by się poważył! Mogliby tak zacząć, ale wszyscy naraz, dawszy sobie uprzednio słowo honoru.
Ogar tedy jest skłamany. Dzieją się rzeczy brzydkie.
|
|