|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:31:12 GMT 1
Ebebebe, jak to jest, że napisałeś już dwie strony pierdów, a ustosunkowałeś się do tej pory jedynie do Zmarlizka i paraboli? Bardzo wycofana gra jak na tak wyemancypowanego pana. Dlatego, że nie wyszedłem jeszcze z kreacji.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:31:24 GMT 1
23:30. Zatem publikuję motto #1. #1 Rzućmyż okiem na girlandę głupstwa, owijającą się wokół naszego ogaru. Przecież to skandal, żeby oni dotąd nie mieli języka, na wyrażenie swojej ignorancji; wciąż i wyłącznie muszą oni wyrażać zatem swoje podsumowania, swój ogar. Gdy zasiadają w Radzie Miastowych Mędrców i głos zabierają, klamka zapadła: muszą wiedzieć, nie wolno nie wiedzieć, lub wiedzieć mniej więcej, nawet emotikoną, nawet żartem nie mogą zasygnalizować, że ich analizy dziurawe i na chybił trafił… Na obszarze wszystkich dyskusji, trawiących miasto, nie dojdzie was jedyny głos, który by zaczął od „dokładnie nie wiem… nie znam… dobrze nie przeczytałem… kto by tam to wszystko zapamiętał… nie mam czasu na czytanie… coś tam wiem, ale niezbyt…” A przecie od tego trzeba by zacząć! Ależ który gracz by się poważył! Mogliby tak zacząć, ale wszyscy naraz, dawszy sobie uprzednio słowo honoru. Ogar tedy jest skłamany. Dzieją się rzeczy brzydkie.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:32:00 GMT 1
Ebebebe, jak to jest, że napisałeś już dwie strony pierdów, a ustosunkowałeś się do tej pory jedynie do Zmarlizka i paraboli? Bardzo wycofana gra jak na tak wyemancypowanego pana. Dlatego, że nie wyszedłem jeszcze z kreacji. No ale to Edycja Sarajewo, skąd wiesz, że będziesz miał czas na grę?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:37:38 GMT 1
Nawet wolałbym od Ciebie niż od Zagubionego. Czy wsiadłbyś do pociągu zwanego zlinczowaniem Riquelme? Jestem wielkim fanem Juana Romana. Grał w klubach bliskich mojemu sercu: w Boca Juniors, w Villarrealu, w Barcelonie. Reprezentował naród bliski mojemu sercu: Argentynę. Wreszcie grał w stylu bliskim mojemu sercu. Jeden z ostatnich argentyńskich enganche. Prawdziwy Riquelme był elegancki. Riquelme z forum nie jest elegancki ani trochę i to jest zdecydowanie coś, co mnie zastanawia. Uważam z grubsza analizy Sama Losco za w miarę celne. Nie dopatrzyłem się tam szczególnych kompromitacji, czego nie można powiedzieć o postach Riquelme. Być może zamieszczę post na swoim blogu na temat JRR jutro. Nie przywykłem jednak do głosowania na fajne kreacje w dniu pierwszym.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:38:06 GMT 1
Dlatego, że nie wyszedłem jeszcze z kreacji. No ale to Edycja Sarajewo, skąd wiesz, że będziesz miał czas na grę? Nie przekroczyliśmy nawet ćwiartki pierwszego dnia!
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:38:18 GMT 1
23:30. Zatem publikuję motto #1. #1 Rzućmyż okiem na girlandę głupstwa, owijającą się wokół naszego ogaru. Przecież to skandal, żeby oni dotąd nie mieli języka, na wyrażenie swojej ignorancji; wciąż i wyłącznie muszą oni wyrażać zatem swoje podsumowania, swój ogar. Gdy zasiadają w Radzie Miastowych Mędrców i głos zabierają, klamka zapadła: muszą wiedzieć, nie wolno nie wiedzieć, lub wiedzieć mniej więcej, nawet emotikoną, nawet żartem nie mogą zasygnalizować, że ich analizy dziurawe i na chybił trafił… Na obszarze wszystkich dyskusji, trawiących miasto, nie dojdzie was jedyny głos, który by zaczął od „dokładnie nie wiem… nie znam… dobrze nie przeczytałem… kto by tam to wszystko zapamiętał… nie mam czasu na czytanie… coś tam wiem, ale niezbyt…” A przecie od tego trzeba by zacząć! Ależ który gracz by się poważył! Mogliby tak zacząć, ale wszyscy naraz, dawszy sobie uprzednio słowo honoru. Ogar tedy jest skłamany. Dzieją się rzeczy brzydkie. Czemu zacytowałeś swojego pierda? Ja bym się wstydził przypominać ludziom ten bełkot.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:39:01 GMT 1
Czemu zacytowałeś swojego pierda? Ja bym się wstydził przypominać ludziom ten bełkot. Zniknął na poprzedniej stronie.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:39:17 GMT 1
Witamy, święty Janie. Wierzyłem, że się zjawisz. Czekaliśmy na Ciebie z Ebenezerem. Zmarz, jesteś? Co byś powiedział na te przepływy i odpływy Zagubionego w Twoją stronę? Nie chcesz go zapytać: dlaczego?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:40:07 GMT 1
Ebebebe, jak to jest, że napisałeś już dwie strony pierdów, a ustosunkowałeś się do tej pory jedynie do Zmarlizka i paraboli? Bardzo wycofana gra jak na tak wyemancypowanego pana. Opowiedz co sądzisz o Riquelme, Stankiewiczu i Jaworku. Słuchałbym jak kazania. Doczekasz się, ale w czwartek kto inny staje na ambonie.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:40:13 GMT 1
Czy wsiadłbyś do pociągu zwanego zlinczowaniem Riquelme? Jestem wielkim fanem Juana Romana. Grał w klubach bliskich mojemu sercu: w Boca Juniors, w Villarrealu, w Barcelonie. Reprezentował naród bliski mojemu sercu: Argentynę. Wreszcie grał w stylu bliskim mojemu sercu. Jeden z ostatnich argentyńskich enganche. Prawdziwy Riquelme był elegancki. Riquelme z forum nie jest elegancki ani trochę i to jest zdecydowanie coś, co mnie zastanawia. Uważam z grubsza analizy Sama Losco za w miarę celne. Nie dopatrzyłem się tam szczególnych kompromitacji, czego nie można powiedzieć o postach Riquelme. Być może zamieszczę post na swoim blogu na temat JRR jutro. Nie przywykłem jednak do głosowania na fajne kreacje w dniu pierwszym. Co jest fajnego w kreacji JRR? Sam JRR jako piłkarz, wiadomo, klasa, ale kreacja Argentyńczyka w grze raczej cienka, bo i na piłkarza raczej ciężko się fajnie kreować. Wyjątkiem chyba tylko Lord Bendtner.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:40:17 GMT 1
Czemu zacytowałeś swojego pierda? Ja bym się wstydził przypominać ludziom ten bełkot. Zniknął na poprzedniej stronie. Widocznie los tak chciał. A skoro gott mit uns, to kto z Ebenezerem? Ale dla mnie całkiem fajny gracz, niech se wyjdzie z kreacji.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:41:47 GMT 1
Parabole to erudyta.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 9, 2023 23:42:27 GMT 1
Witamy, święty Janie. Wierzyłem, że się zjawisz. Czekaliśmy na Ciebie z Ebenezerem. Zmarz, jesteś? Co byś powiedział na te przepływy i odpływy Zagubionego w Twoją stronę? Nie chcesz go zapytać: dlaczego? To be fair, to wystarczy spojrzeć na historię postów Zagubionego, mówi sama za siebie. Gość do wszystkiego i wszystkich się pruje. Do karetki: "po chuj ten post?", do ebenezera: "po co cytujesz swojego pierda?". Ja śmieszkowo wytykałem nieobecność Jana Ewangelisty, to też się spruł i stąd podstawa jego oskarżeń wobec mnie. Brzmi, jakbyśmy mieli mu każdy post wysyłać do recenzji i wtedy decydowałby, czy jest godny wstawienia, czy nie.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:42:37 GMT 1
Ale to nie konkurs erudycji tylko gra w mafię, więc lepiej powiedz, co sądzisz o nim pod tym kątem.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 23:42:40 GMT 1
Zniechęciła mnie do gry Jill trochę. Pisać dalej tak jak wcześniej czy dać se tymczasowo spokój?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:43:02 GMT 1
Parabole pressuje jak Antoine Griezmann w 2015/2016.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:44:35 GMT 1
Zniechęciła mnie do gry Jill trochę. Pisać dalej tak jak wcześniej czy dać se tymczasowo spokój? Lepiej wypisz ze 3 podejrzanych i ze 3 niewinnych na ten moment.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 23:44:42 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 23:44:42 GMT 1
Zniechęciła mnie do gry Jill trochę. Pisać dalej tak jak wcześniej czy dać se tymczasowo spokój? Pisać!
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 9, 2023 23:45:06 GMT 1
Zmarz, jesteś? Co byś powiedział na te przepływy i odpływy Zagubionego w Twoją stronę? Nie chcesz go zapytać: dlaczego? To be fair, to wystarczy spojrzeć na historię postów Zagubionego, mówi sama za siebie. Gość do wszystkiego i wszystkich się pruje. Do karetki: "po chuj ten post?", do ebenezera: "po co cytujesz swojego pierda?". Ja śmieszkowo wytykałem nieobecność Jana Ewangelisty, to też się spruł i stąd podstawa jego oskarżeń wobec mnie. Brzmi, jakbyśmy mieli mu każdy post wysyłać do recenzji i wtedy decydowałby, czy jest godny wstawienia, czy nie. I to jabłko jest dla Ciebie bardziej zielone czy czerwone?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:45:09 GMT 1
Zmarz, jesteś? Co byś powiedział na te przepływy i odpływy Zagubionego w Twoją stronę? Nie chcesz go zapytać: dlaczego? To be fair, to wystarczy spojrzeć na historię postów Zagubionego, mówi sama za siebie. Gość do wszystkiego i wszystkich się pruje. Do karetki: "po chuj ten post?", do ebenezera: "po co cytujesz swojego pierda?". Ja śmieszkowo wytykałem nieobecność Jana Ewangelisty, to też się spruł i stąd podstawa jego oskarżeń wobec mnie. Brzmi, jakbyśmy mieli mu każdy post wysyłać do recenzji i wtedy decydowałby, czy jest godny wstawienia, czy nie. Jak to świadczy o mojej winie lub niewinności?
|
|