|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 20:00:09 GMT 1
Mówię od razu, że jak dzisiaj zlinczujemy Wiadomego i będzie winny, a Jaworek nie padnie w mordzie to zacznę chuja podejrzewać I teraz cały cmentarz wiwatuje xD
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 20:00:14 GMT 1
Ja pozostaję przy Wiadomo. Przejrzałem sobie teraz jego posty i regularnie zmienia nastawienie. Raz jest do zlinczowania, by za chwilę dawać listę podejrzanych. Bycie do zlinczowania, a jednocześnie podrzucanie swoich podejrzeń się nie wyklucza, więc nie ma mowy o żadnej zmianie nastawienia.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 20:00:39 GMT 1
Snajper użyj klapka!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 20:00:48 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 20:00:48 GMT 1
Faworek, ja znowu zmieniam. Wiadomy nawet mi zaplusował dzisiejszymi wypowiedziami, ale - mimo wszystko - nie mam do niego tak dużego zaufania jak do siebie. Tak więc Twój głos daje remis. Ja się nie przejmuje tobą bo liczę, że z karetą i shakomatem przemówimy jednym głosem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 20:02:38 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 20:02:38 GMT 1
Jacek Jaworek zaufajmy Karetce. Zaczynam podejrzewać, że możesz być w mafii z Wiadomym. Uważasz, że w mafii jest Wiadomy i Jan/Jaś i głosujesz na remis. Jeśli nie zmienisz głosu, możesz być w mafii moim zdaniem Ależ ja wcale nie uważam, że w mafii jest Wiadomy i Jan/Jaś, chyba złe przeczytałeś kumplu. Albo specjalnie tak piszesz.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 20:03:48 GMT 1
W sumie Wiadomo i Jan dostali sporo pressingu i nawet sensownie go znoszą. Shakeomat i Taco nie dostali żadnego pressingu. Ale ja naprawdę mam trudność zignorować głosowania Wiadomo w połączeniu tym, że niczym się nie wyróżnił. Nawet jeśli teraz dosyć naturalnie pisze. Szczerze mówiąc nie jestem pewny co robić nawet jak uniewinnie Jaworka i Anastazje i wyrzucę poza równanie glony. Na czutkę Jan i Jaś są czystsi dla mnie niż ekipa Shakeomat, Taco, Wiadomo. Może serio po prostu przypierdolmy ostatnie 3 strzały w powyższą trójkę? Ja jestem w tym momencie rozdarty między koncepcją Jasiów grających głupotę (razem ze mną) przy linczu na ye i załatwieniem tematu głosów na windmilla sprawdzając przynajmniej wiadomo. Taco traktuje jako wildcard na mafię, szejkomata przeczytałem dzisiaj jeszcze raz od nowa no i jebaniec mi nie pasuje do mafii, dlatego też tak dopytuje o niego, bo zaczyna się pojawiać w podejrzeniach. Tylko nie wiem czy tych prawdziwych, czy po prostu z braku laku jest już wrzucany. Ja trochę obu Shakeomat i Taco wepchnąłem przed Jasia i Jana bo Jasia i Jana i lepiej pamiętam z rozgrywki i fajnie znoszą pressing i obaj mają dziwne zagranie na koncie. Jaś zmienił na Riquelme o 20:59, ja bym się bał wpychać z czymś takim na celownik miastu jako mafia. Z kolei Jan proponował tego snajpera w Parabole, ale to akurat wierzę, że mógł zrobić nawet jako mafiozo dla beki, więc nic nie jest pewne. Natomiast Taco i Shake mają stosunek do pressingu taki że Taco go jakoś wchłania agresywnym pisaniem lub znikaniem, a Shake nie pamiętam żeby dostał pressing w tej grze. Ale Taco jeszcze czytam jak znosił pressing Jasia na podstawie, którego to momentu Jaś go uniewinnia.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 20:04:13 GMT 1
Shakeomat imo niewinny, też (xD) poczytałem trochę jego postów.
Przypominam, że teraz faktycznie zmieniłem nastawienie, zakazuję głosowania na siebie, co wy kurde, chcecie mieć jutro meczówkę? Mój zielony kolor nic wam nie powie, co najwyżej mafia będzie forsować teorię o D2, że NO PRZECIEŻ KTOŚ Z MAFII MUSIAŁ TAM BRONIĆ ZMARZLIKA! Będzie forsowanie Anastazji, będzie forsowanie kogoś jeszcze, wszystko się rozmyje i nic się nie uda. Nie nie nie.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 20:05:47 GMT 1
Jacek Jaworek zaufajmy Karetce. Zaczynam podejrzewać, że możesz być w mafii z Wiadomym. Uważasz, że w mafii jest Wiadomy i Jan/Jaś i głosujesz na remis. Jeśli nie zmienisz głosu, możesz być w mafii moim zdaniem Spontaniczna masówka na Guimo?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 20:07:00 GMT 1
Jacek Jaworek zaufajmy Karetce. Zaczynam podejrzewać, że możesz być w mafii z Wiadomym. Uważasz, że w mafii jest Wiadomy i Jan/Jaś i głosujesz na remis. Jeśli nie zmienisz głosu, możesz być w mafii moim zdaniem Spontaniczna masówka na Guimo? Nie, bezsensu, lepsza powolna i planowana na wiadomym
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 20:08:00 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 20:08:00 GMT 1
Ja jestem w tym momencie rozdarty między koncepcją Jasiów grających głupotę (razem ze mną) przy linczu na ye i załatwieniem tematu głosów na windmilla sprawdzając przynajmniej wiadomo. Taco traktuje jako wildcard na mafię, szejkomata przeczytałem dzisiaj jeszcze raz od nowa no i jebaniec mi nie pasuje do mafii, dlatego też tak dopytuje o niego, bo zaczyna się pojawiać w podejrzeniach. Tylko nie wiem czy tych prawdziwych, czy po prostu z braku laku jest już wrzucany. Ja trochę obu Shakeomat i Taco wepchnąłem przed Jasia i Jana bo Jasia i Jana i lepiej pamiętam z rozgrywki i fajnie znoszą pressing i obaj mają dziwne zagranie na koncie. Jaś zmienił na Riquelme o 20:59, ja bym się bał wpychać z czymś takim na celownik miastu jako mafia. Z kolei Jan proponował tego snajpera w Parabole, ale to akurat wierzę, że mógł zrobić nawet jako mafiozo dla beki, więc nic nie jest pewne. Ja z Jasiem mam ten problem, że: - o 2059 ten głos na JRR nic nie znaczył, bo było wiadomo, ze od tego głosu nie poleci - przyklepanie ye było akcja antymiastowa (sam tez to zrobiłem) - fajnie znosi pressing ale mało popycha grę do przodu - jak przejrzałem wszystkie posty pod kątem tego co mówił o innych graczach, to top2 z taco są w rankingu wiedzy chyba Taco wyciągnąłem mimo to przed nawias za mocno nieoczywiste plejsy jak na mafioze (poznał, ze rojt ma rolę - napisał o tym w temacie zamiast zamknąć gębę i strzelać). Ale to czujka tylko.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 20:09:13 GMT 1
Jacek Jaworek zaufajmy Karetce. Zaczynam podejrzewać, że możesz być w mafii z Wiadomym. Uważasz, że w mafii jest Wiadomy i Jan/Jaś i głosujesz na remis. Jeśli nie zmienisz głosu, możesz być w mafii moim zdaniem Spokojnie on nie zostawi remisu.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 20:10:10 GMT 1
Ja trochę obu Shakeomat i Taco wepchnąłem przed Jasia i Jana bo Jasia i Jana i lepiej pamiętam z rozgrywki i fajnie znoszą pressing i obaj mają dziwne zagranie na koncie. Jaś zmienił na Riquelme o 20:59, ja bym się bał wpychać z czymś takim na celownik miastu jako mafia. Z kolei Jan proponował tego snajpera w Parabole, ale to akurat wierzę, że mógł zrobić nawet jako mafiozo dla beki, więc nic nie jest pewne. Ja z Jasiem mam ten problem, że: - o 2059 ten głos na JRR nic nie znaczył, bo było wiadomo, ze od tego głosu nie poleci - przyklepanie ye było akcja antymiastowa (sam tez to zrobiłem) - fajnie znosi pressing ale mało popycha grę do przodu - jak przejrzałem wszystkie posty pod kątem tego co mówił o innych graczach, to top2 z taco są w rankingu wiedzy chyba Taco wyciągnąłem mimo to przed nawias za mocno nieoczywiste plejsy jak na mafioze (poznał, ze rojt ma rolę - napisał o tym w temacie zamiast zamknąć gębę i strzelać). Ale to czujka tylko. hmm.... no głos na riqulme nic nie znaczy zgadzam się, a na Zmarzlika?
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 20:11:22 GMT 1
Spontaniczna masówka na Guimo? Nie, bezsensu, lepsza powolna i planowana na wiadomym No dobrze. Ale już tak abstrahując od mojego koloru, który zapewne poznasz za niecałą godzinę, nie uważasz, że ten post Guimo jest mocno śmierdzący? Co innego pisać, że ktoś zaczyna minusować, co innego pisać, że jak nie zagłosujesz tak jak chcę to mam cię za mafię. Jeszcze to takie sztuczne MY w "zaufajmy". Jesteśmy jedną drużyną, yay!
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 20:13:42 GMT 1
Mi z tym Jasiem i głosem na Riquelme to chodziło, że właśnie głosując w ten sposób to można było się tylko wkopać a nie uniewinnić. Mafiozo raczej by nie posłał nic nie znaczącego głosu o 20:59 na kolegę z mafii.
@up Ja też piszę czasem my, np. my odpierdolmy tego i tego, nie widzę w tym nic podejrzanego. Już bez przesady.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 20:14:25 GMT 1
zajebcie te muche, bo tam chyba nie siedzi żaden nowy gracz
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 20:14:48 GMT 1
Nie, bezsensu, lepsza powolna i planowana na wiadomym No dobrze. Ale już tak abstrahując od mojego koloru, który zapewne poznasz za niecałą godzinę, nie uważasz, że ten post Guimo jest mocno śmierdzący? Co innego pisać, że ktoś zaczyna minusować, co innego pisać, że jak nie zagłosujesz tak jak chcę to mam cię za mafię. Jeszcze to takie sztuczne MY w "zaufajmy". Jesteśmy jedną drużyną, yay! Jak się żałośnie gubisz
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 20:14:49 GMT 1
Mi z tym Jasiem i głosem na Riquelme to chodziło, że właśnie głosując w ten sposób to można było się tylko wkopać a nie uniewinnić. Mafiozo raczej by nie posłał nic nie znaczącego głosu o 20:59 na kolegę z mafii. @up Ja też piszę czasem my, np. my odpierdolmy tego i tego, nie widzę w tym nic podejrzanego. Już bez przesady. posłabiy jak najbardziej, gdy wiadome było ze akcja jest skazana na porache xD
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 20:17:28 GMT 1
Uwaga! Uroczyście deklaruję, że jeśli okażę się mafiozą, to kupuję KAŻDEMU miastowemu - i temu wciąż grającemu, i na Cmentarzu - 30 dowolnie wybranych piw.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 20:17:35 GMT 1
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 20:17:38 GMT 1
Zasadniczą zaletą zwiększenia się aktywności glonów i zmniejszenia aktywności pozostałych graczy (np. dlatego, że są martwi) jest możliwość wyłapania chujowego posta, który wcześniej albo by przepadł niezauważony albo po prostu by nie został napisany. Pamiętajcie o tym jutro, jeśli będziecie mieli wątpliwości, kogo linczować. Nie ma co trzymać już wszystkich glonów w grupie glony, IMO taki Guimo się właśnie wsypał.
|
|