|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 19:32:29 GMT 1
Została jeszcze ponad godzina, wiec napiszę jak widzę dzisiejszy lincz. gdyby poszedł Jan i okazał się winny, to za drugiego mafiozę uznano by mnie, a trzeci pewnie glon gdyby poszedł Wiadomo i okazał się winny, to za drugiego mafiozą uznano by Shakomat i trzecim moze być Anastazja lub glon gdybyśmy poszli w glona i wybrany zostałby winny to moim zdaniem akcję Anastazji rosną i jest niewinna tak samo prawie jak Jaworek i Karetka. Także linczowanie mnie, Jana lub niewiadomego daje tylko powiązania względem winnych, a linczowanie daje powiązania względem niewinnych. Wiadome, że dalej może byc tak, że Anastazja winna albo Shakomat niewinny, ale tu chodzi o pewne zwiększania/zmniejszanie ufności do innych graczy. Wiec póki mamy czas możemy przejść na plan Anastazji. Dajemy duze szanse na znalezienie mafii w glonach + przy słusznym wyborze zazieleniamy Nastkę - co to za powiązanie shakeomat - wiadomo? - a co jak zabijemy glona i okaże się niewinny? Shakomat broni wiadomego i razem głosują na Jana. A jak trafimy niewinnego glona to będziemy mieli problem taki sam jak z trójki Ja/Jan/Wiadomy trafisz niewinnego
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 19:39:40 GMT 1
W sumie Wiadomo i Jan dostali sporo pressingu i nawet sensownie go znoszą. Shakeomat i Taco nie dostali żadnego pressingu.
Ale ja naprawdę mam trudność zignorować głosowania Wiadomo w połączeniu tym, że niczym się nie wyróżnił. Nawet jeśli teraz dosyć naturalnie pisze.
Szczerze mówiąc nie jestem pewny co robić nawet jak uniewinnie Jaworka i Anastazje i wyrzucę poza równanie glony.
Na czutkę Jan i Jaś są czystsi dla mnie niż ekipa Shakeomat, Taco, Wiadomo.
Może serio po prostu przypierdolmy ostatnie 3 strzały w powyższą trójkę?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 19:44:50 GMT 1
Karetka - głos rozsądku. Dlaczego Ty taki nie możesz być Jacek Jaworek ?
|
|
|
Post by Guimo on Mar 15, 2023 19:46:01 GMT 1
Ja pozostaję przy Wiadomo. Przejrzałem sobie teraz jego posty i regularnie zmienia nastawienie. Raz jest do zlinczowania, by za chwilę dawać listę podejrzanych. Bardzo chętnie podkreśla, że zlinczowanie go to jest dobry pomysł. Głównie uniewinnia.
Też uważam, że Ewangelista gra dużo lepiej.
|
|
|
Post by Guimo on Mar 15, 2023 19:47:39 GMT 1
Tylko czemu Ewangelista nie głosuje teraz na Wiadomo?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 19:48:01 GMT 1
bunt przeciwko durnym pomysłom Jaworka
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 19:48:39 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 19:48:39 GMT 1
Została jeszcze ponad godzina, wiec napiszę jak widzę dzisiejszy lincz. gdyby poszedł Jan i okazał się winny, to za drugiego mafiozę uznano by mnie, a trzeci pewnie glon gdyby poszedł Wiadomo i okazał się winny, to za drugiego mafiozą uznano by Shakomat i trzecim moze być Anastazja lub glon gdybyśmy poszli w glona i wybrany zostałby winny to moim zdaniem akcję Anastazji rosną i jest niewinna tak samo prawie jak Jaworek i Karetka. Także linczowanie mnie, Jana lub niewiadomego daje tylko powiązania względem winnych, a linczowanie daje powiązania względem niewinnych. Wiadome, że dalej może byc tak, że Anastazja winna albo Shakomat niewinny, ale tu chodzi o pewne zwiększania/zmniejszanie ufności do innych graczy. Wiec póki mamy czas możemy przejść na plan Anastazji. Dajemy duze szanse na znalezienie mafii w glonach + przy słusznym wyborze zazieleniamy Nastkę - co to za powiązanie shakeomat - wiadomo? - a co jak zabijemy glona i okaże się niewinny? Snajper strzela w drugiego glona, szanse mamy 66%, karetka sugerował plan z 50%, mój daje większe szanse
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 19:49:40 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 19:49:40 GMT 1
W sumie Wiadomo i Jan dostali sporo pressingu i nawet sensownie go znoszą. Shakeomat i Taco nie dostali żadnego pressingu. Ale ja naprawdę mam trudność zignorować głosowania Wiadomo w połączeniu tym, że niczym się nie wyróżnił. Nawet jeśli teraz dosyć naturalnie pisze. Szczerze mówiąc nie jestem pewny co robić nawet jak uniewinnie Jaworka i Anastazje i wyrzucę poza równanie glony. Na czutkę Jan i Jaś są czystsi dla mnie niż ekipa Shakeomat, Taco, Wiadomo. Może serio po prostu przypierdolmy ostatnie 3 strzały w powyższą trójkę? Taco dostał w opór pressingu, zawsze go ignorował albo zapadał się pod ziemię, taktyka niczym Aldona - nie grać w grę. Jak wygra w ten sposób to pewnie bardzo dumny będzie z siebie
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 19:52:29 GMT 1
Nie no raz jak go zaatakowałem to naturalnie się bronił, nawet dostalismy po punkcie od Volva za słownictwo xD
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 19:53:45 GMT 1
Mówię od razu, że jak dzisiaj zlinczujemy Wiadomego i będzie winny, a Jaworek nie padnie w mordzie to zacznę chuja podejrzewać
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 19:53:51 GMT 1
Nie no raz jak go zaatakowałem to naturalnie się bronił, nawet dostalismy po punkcie od Volva za słownictwo xD Przypomnisz, które to były strony?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 19:54:29 GMT 1
Anastazja jak hipotetycznie jutro będzie meczówka to też głosujesz w glona?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 19:55:15 GMT 1
Rozgrywka Mar 11 2023 at 6:56pm
Nie wiem jak z postów gracza przejsć do strony xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 19:55:33 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 19:55:33 GMT 1
W sumie Wiadomo i Jan dostali sporo pressingu i nawet sensownie go znoszą. Shakeomat i Taco nie dostali żadnego pressingu. Ale ja naprawdę mam trudność zignorować głosowania Wiadomo w połączeniu tym, że niczym się nie wyróżnił. Nawet jeśli teraz dosyć naturalnie pisze. Szczerze mówiąc nie jestem pewny co robić nawet jak uniewinnie Jaworka i Anastazje i wyrzucę poza równanie glony. Na czutkę Jan i Jaś są czystsi dla mnie niż ekipa Shakeomat, Taco, Wiadomo. Może serio po prostu przypierdolmy ostatnie 3 strzały w powyższą trójkę? Ja jestem w tym momencie rozdarty między koncepcją Jasiów grających głupotę (razem ze mną) przy linczu na ye i załatwieniem tematu głosów na windmilla sprawdzając przynajmniej wiadomo. Taco traktuje jako wildcard na mafię, szejkomata przeczytałem dzisiaj jeszcze raz od nowa no i jebaniec mi nie pasuje do mafii, dlatego też tak dopytuje o niego, bo zaczyna się pojawiać w podejrzeniach. Tylko nie wiem czy tych prawdziwych, czy po prostu z braku laku jest już wrzucany.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 19:56:21 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 19:56:21 GMT 1
Anastazja jak hipotetycznie jutro będzie meczówka to też głosujesz w glona? Jeżeli dzisiaj zabijecie aktywnego a snajper strzeli w mafioze glona to jestem gotowa zmienić zdanie
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 19:56:32 GMT 1
Faworek, ja znowu zmieniam. Wiadomy nawet mi zaplusował dzisiejszymi wypowiedziami, ale - mimo wszystko - nie mam do niego tak dużego zaufania jak do siebie. Tak więc Twój głos daje remis.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 19:58:09 GMT 1
W sumie Wiadomo i Jan dostali sporo pressingu i nawet sensownie go znoszą. Shakeomat i Taco nie dostali żadnego pressingu. Ale ja naprawdę mam trudność zignorować głosowania Wiadomo w połączeniu tym, że niczym się nie wyróżnił. Nawet jeśli teraz dosyć naturalnie pisze. Szczerze mówiąc nie jestem pewny co robić nawet jak uniewinnie Jaworka i Anastazje i wyrzucę poza równanie glony. Na czutkę Jan i Jaś są czystsi dla mnie niż ekipa Shakeomat, Taco, Wiadomo. Może serio po prostu przypierdolmy ostatnie 3 strzały w powyższą trójkę? Ja jestem w tym momencie rozdarty między koncepcją Jasiów grających głupotę (razem ze mną) przy linczu na ye i załatwieniem tematu głosów na windmilla sprawdzając przynajmniej wiadomo. Taco traktuje jako wildcard na mafię, szejkomata przeczytałem dzisiaj jeszcze raz od nowa no i jebaniec mi nie pasuje do mafii, dlatego też tak dopytuje o niego, bo zaczyna się pojawiać w podejrzeniach. Tylko nie wiem czy tych prawdziwych, czy po prostu z braku laku jest już wrzucany. Powiem to samo, a niech Shakomat ma... też daje mi bardziej miastowy vibe, ale wiadomy daje mi mocno mafijny vibe... i ostatnie dni gdzie shakemot zielenił wiadomego było dla mnie, co jest kurwa? czyżbym źle go ocenił? A nawet pisałem, że Shakomat dla mnie bardziej zielony niż Jill
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 19:58:35 GMT 1
Wiadomy, no co ja Ci mogę powiedzieć? Dla mnie możliwa jest nawet mafia z Faworkiem i Kibitką. Taco to de facto glon. Prosiłem go kilka razy o dłuższą wypowiedź w dowolnym języku, bez odzewu.
Skoro Wiadomy jest, stara się, to może Szejk jednak?
|
|
|
Post by Guimo on Mar 15, 2023 19:59:03 GMT 1
Jacek Jaworek zaufajmy Karetce. Zaczynam podejrzewać, że możesz być w mafii z Wiadomym. Uważasz, że w mafii jest Wiadomy i Jan/Jaś i głosujesz na remis. Jeśli nie zmienisz głosu, możesz być w mafii moim zdaniem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 19:59:45 GMT 1
via mobile
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 15, 2023 19:59:45 GMT 1
Jan Ewangelista -przy nim zostaje zdecydowanie. Jutro zajalbym sie Anastazja
|
|