|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 23:46:09 GMT 1
A jakby ktoś pytał czy mafioza grałby taką chujnie, że pisałby tylko 2 posty i głosował i miał dwa punkty, to mógłby tak zagrać, bo ja tak grałem w jednej z wcześniejszych edycji... chyba nawet wtedy padłem za aktywność xD nie pamietam nie mam pamięci reda
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 23:51:43 GMT 1
Włoczykij.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 23:51:53 GMT 1
Charles Leclerc.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 23:52:11 GMT 1
Bardzo popularna taktyka jak na grę, gdzie nie gramy o złote kalesony, a gramy by sobie popykać.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 23:52:29 GMT 1
A lata mijają, a miasto ciagle woli herolincze niz odglanawianie.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 23:59:39 GMT 1
praktycznie zawsze wolę odglonowanie, ale w tej edycji dzieje sie coś pojebanego, może zmusiliśmy mafię do tego, aby dała role glonom. JJR, który wyglądał na kumatego gościa, hyper aktywnosć, próba dobrego wejsćia w gre, ale spalony przed godziną 12 w piątek, zmarzlik chyba też, wiec mafia ma 3 graczy do rozdania 2 ról, wcześniej zakładaliśmy, że to bezsensu i rolę muszą mieć nieglony dlatego nie czyściliśmy akwarium, ale teraz gdy zostało nas już tylko tylu gdzie większość ma jednak miastowy vibe trudno mi nie brać tego pod uwagę
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 0:02:03 GMT 1
dla mnie oddanie głosu na Shakomat/Jana/Ciebie/Taco przed kimkolwiek z dwójki mucha/capibara jest niezgodne z sumieniem i czutką
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 0:03:11 GMT 1
apeluję wszystkich o rozwagę i nieoddawanie głosów, póki nie będziemy online, dajmy już sobie czas na spokojnie
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 0:04:37 GMT 1
Jacek dlaczego tak mocno ufasz shakomatowi? co mi umyka?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 0:05:32 GMT 1
Uważasz, że powinienem ufać mu wyżej niż taco, anastazji czy janowi?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 0:20:25 GMT 1
kurwa zacząłem coś pisać i mi wyszło że no z czutki i z tego że jak wczoraj notowałem w wordzie jakieś rzeczy o jill bittenie to on akurat to samo napisał no i to, że żaden z niewinnych nieboszczyków też go nawet nie podejrzewał, ale to argument drugiej kategorii
przekonaj mnie jeśli jest inaczej
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 0:21:07 GMT 1
Może niech każdy złoży taką deklarację jak ja? Wyjątkowe sytuacje wymagają wyjątkowych metod.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 0:21:24 GMT 1
Tak zagłosowanie 50/50 to nie taki glupi pomysł, bo mafia i tak jutro musi zabic 2 osoby, a nawet jak zabije Jace i Karetke, to sytuacja i tak sie ciut klaruje
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 0:23:48 GMT 1
Może niech każdy złoży taką deklarację jak ja? Wyjątkowe sytuacje wymagają wyjątkowych metod. No problemo
Uwaga! Uroczyście deklaruję, że jeśli okażę się mafiozą, to organizuję ZLOT z zaproszeniem dla każdego miastowego - i temu wciąż grającemu, i na Cmentarzu - z wystawką na dzień dobry za jakieś 5 koła
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 0:24:16 GMT 1
Tylko niestety wszyscy wiedzią, że jestem miastowym, ale podoba mi się to, bo ktoś będzie musiał skłamać
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 0:25:44 GMT 1
Gorzej że wiemy że Sidor to programista 30k/miesiac, wiec jakies 1000 piw dla niego to jakiś pryszcz :/
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 0:26:38 GMT 1
I w ogóle nie będzie mi przykro przegrać z Ewangelista (chyba jedyny gracz mafiowy z ktorego zwyciestwa sie nawet uciesze), po tym jak w jego grze zycia zwycistwo zabral mu afk Petersona
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 0:28:07 GMT 1
Co Ty wiesz o grach mojego życia? 😉
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 0:28:35 GMT 1
No i w jakis absurdalny sposob jechanie po bandize Ewangelisty mi sie podoba i az chce mu wierzyć, bo jednak w edycji poprzedniej to bardzo sie pilnowal, był grzeczny i w ogóle, a mogl meta-grą sobie bardzo podbić w górę szanse DOdatkowo cala gre gra chaotycznie, sprawdza reakcje, nie ma żadnego modus operandi, robi sobie nawalanki i duzo for fun - kurcze, az chce sie wierzyć, że to miastowe :V Z drugiej strony mozna powiedziec ze to tylko socjotechnika, ale wątpie by Ewangelista gral całą gre od dnia 1 tak by zyskać moją sympatię i moje veto w meczówkach na nim hmmm
A mowie tylko o sobie bo generalnie mafia tak zabija miasto, że zostaja tylko Ci, co są cięci na Ewangelsite - co jest mega podejrzane.
Widac jak z dnia na dzien wajcha miastowa na Ewangeliste sie zwieksza
I mozna mowic ze mafia moglaby go po prostu zabic ale
Ewangelista gra chaotycznie, marnie, nie pomaga miastu, a zarazem mafia musi zostawiac kogos, na kogo miasto chce krecic szubienice - Ewangelista jest idealnym typem
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 0:32:57 GMT 1
Jezeli zas rozwazymy kogo mafia zostawiła: Jaca - brak powodu by go zostawic tbh Karetka - brak powodu by go zostawic tbh Co juz kieruje na nich ogromne podejrzenia
Bo shakeomat jest w tle, Spoznialski ciagle na swiecnziku, Ewangelista ma problemy z cietym miastem, Glony-to-wiadomo-czemu
|
|