|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:02:06 GMT 1
Przydałby się detektyw bo trudno komukolwiek zaufać... Np czy mafia w ogóle przechylała lincz z Zmarzlika na windmilla, przecież z gry nawet ja ufam karetce, a Losco był niewinny czy mafia miała gdzieś swojego kolegę? Czy Zmarzlika winny? pytanie czy to udawane narzekanie na brak detektywa czy nie imho nie do konca, bo faktycznie slabo w tym miescie wyszlo
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:02:28 GMT 1
Mogę, ale jeszcze nie czytałem postów wiadomo jaki nie czytalem, wyjebane, miastowosc na +
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:03:25 GMT 1
ja już nawet nie mam kogo czytać, swoją grupkę przejrzałem po pięć razy Parabole a co sądzisz o graczach Guimo, Capibara i Mucha? Ja tam widzę przynajmniej jedną mafiuszkę, rolny miastowy jest tylko 1 Cóż, Guimo wyleciał, a Capibara i Mucha, a to 3 dni temu bylo, a juz wtedy wywyrokowal 50/50
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:04:06 GMT 1
Czy nadal zakładamy, że wśród glonów jest mafia? Na 90% tak, chyba że w konia robi nas ktoś z 1. Andrzej Stankiewicz 2. Wojskowa Karetka 3. Jacek Jaworek 4. parabole 9. Young Leosia Przynajmniej ja tak to widzę kurcze, gdzie byl ten Jasiu na odglonowywanie xD
Poki co w postach kadzego (Taco, Jas, Shakeomat) widze na pewnych etapach chec walenia w glonow, ktora sie nie materializowala i polecial Ye/Winny xd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:04:35 GMT 1
Jak dla mnie Zmarzlik nie przyjdzie, bo jest niewinny, a w mafii jest Ye i to jeszcze z rolą. Jeżeli się mylę to w sumie nie wiele polepszył się poziom mojej gry tez łatwa, niczym shakeomat, podkladna na Ye (niestety)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:05:14 GMT 1
Czuję się obrażony i czekam na przeprosiny, bo miałem Cię za kolegę chyba spoko interakcje z Parabolami, gdy Parabole wjechal na Jasia a w sumie ten byl dosc mocno tlem i tam duzo nie zrobil ;d (oceniam te kilka postow obok)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:05:56 GMT 1
Teraz to trzeba powoli. Wytłumacz mi - po co zmieniałeś: Problem polega na tym, że dla mnie Jill ostatecznie nie była ciekawym typem. Popełniła błąd logiczny, ale na telefonie nie widać timestampa. Miała zabezpieczenie, ostatecznie jej error był z kategorii niewielkich. W bardzo prosty sposób najpierw to podłapałeś, potem Janek zaproponował masówkę, ale jak tylko zobaczyliście mój głos na Ye, to poszliście za tym jak opętani. Głos Janka pojawił się dosłownie sekundy przed głosem Zmarzlika. Jako jeden z niewielu (jedyny?) zdążyłem przerzucić jak tylko to zobaczyłem. Przerzucając ostatecznie na Ye zmniejszyliście szanse, że miasto zdąży zajebać Zmarzlika tak jak miało. Dlatego ostatecznie dla mnie jesteście w o wiele gorszej sytuacji obecnie niż Jaworek który zaproponował pomysł z odświeżaniem i uważaniem. A dla mnie jest ciekawym typem. Rozważam mafię w zestawie 1 glon, 1 osoba z Jan/Anastazja i 1 z Jill/Shakomat, więc tak sobie zagłosowałem, bo uznałem, że może Jan i Shakomat będą chętni, sam zresztą pisałeś wyzej, że z nudnego linczu robi się fajny temat. No i teraz masz fajny temat, a zamiast dziękuj za zrobienie go jeszcze ciekawszym dostaję w parze Jana xD
1 glon, 1 osoba z Jan/Anastazja i 1 z Jill/Shakomat,
1 glon - Mucha/Capibara - CHECK druga para - Jan - possible jill/shakeomat - shakeomat possible
wiec w sumie mafia jasowa to Jan/Glon/Shakeomat
calkiem realna imho
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:06:22 GMT 1
Jakbym był snajperem to strzelałbym w Jasia haha, bardzo kurwa śmieszne następny konflikt miedzy Shake a Jasiem imho pokazujacy ze sie jako-tako krzyżują :V (mam nadzieje)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:06:43 GMT 1
Też kurwa wrzuam mój testament jezeli bawimy się w takie akcje wrzucił testament, na + dl aniego
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:07:09 GMT 1
Po za glonami to kto jest w mafii anastazja? pytal drazyl ja zignorowalam ale nie rezygnowal ogolem z zaczepek i gierki (jak shake)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:08:28 GMT 1
Karetka całą grę prowadzi moim zdaniem bardzo miastowo...więc czy pozostałe klocki są tak proste? Mafii nie ma w glonach tak jak to sugeruje Anastazja, ponieważ jest w niej ona wraz z Wiadomojakim i Shakomatem Shakomat dzisiaj broni Wiadomojaki za niby to miastowe zachowanie, gdzie wiadomojaki całą grę nic nie zrobił, aby za takiego uważać. Oprócz tego Shakomat bronił też jak wspomniałeś wyżej Zmarzlika taka moja uwaga do shakomatu, do oceny gracza trzeba podejść holistycznie a nie wybierać sobie wybiórczo jedno działanie i na tej podstawie go atakować/uniewinniać. Sprawdziłem też początek akcji Zmarzlika i on od dnia pierwszego nisko był ceniony, nawet sam Riquelme nazwał go winnym, ale przeszło to bez większego echa. Wspominam o tym, aby nie robić sztucznych teorii przeciwko sobie i z tego powodu np oczyścić Jaworka, który ładnie go wyłapał Jak dla mnie jutro możemy lecieć Anastazja/Shakeomat/Wiadomo,niewinny Kolejność do ustalenia I TUTAJ WIELKI SKRET W BOK XDDD i rozgrzeszenie glonów
wyrzucil glona, dodal niewinnego, AUĆ
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:09:40 GMT 1
Na jakiej podstawie niektórzy uniewinniają Taco? Gość do teraz ciągnie kreację co nie sprzyja grze miasta i patrząc wstecz to raczej cecha mafiozów, na dodatek głównie przemyka. Ja właśnie wczoraj wieczorem przejrzałem posty Taco i moje odczucia co do jego gry są takie, że jest dla mnie zielonym na poziomie zbliżonym do Stankiewicza. Nie wydaję mi się, aby to była kreacja, tylko on faktycznie jest jakimś niepolakiem. W moim odczuciu nie broni go jedynie sposób w jaki podchodzi do gry, ale naturalność jaką wykazał się kiedy kręciłem na nim próbę linczu. ogolem to info o Taco + nieznajomosc mnie i oskarzanie mnie o miastowosc (xDDD) + nie ogarnianie Frasrea = jezeli zalozymy ze to prawda, to Jasiu mocno +++, bo o ile cos tam ogarnia, to nie ogarnia ostatnich tematow (moze jakis gracz po powrocie, kto tam wie< ale ladnie by sie to dodawalo ze nie ma swiezego info z discorda/porzednich edcji
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:12:00 GMT 1
Zacząłem to liczyć w południe ale doszedł jeszcze czynnik kamizelki i doszedłem do wniosku, że wezmę się za pracę. Ale snajper powinien mieć to policzone tak czy inaczej. Jeżeli snajper jest glonem, to strzelenie w innego glona ma chyba sens, ale zależy jeszcze jaki będzie wynik linczu. Serio nie ma chętnych na Jasia? Ja nawet zapraszam, odpocznę sobie od tej gry, jedyny ból będzie taki, że miasto zwiększa szanse na przegraną, chociaż ta edycja i tak odejdzie szybko w niepamięć tak mi się wydaję imho calkiem autentyczny post, troche nawet jak wiadomo, niewinny
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:12:35 GMT 1
nie wkurzajcie mnie nawet tym debilo hero linczem tez bym sie wkurwil gdybym mial leciec na minute przed linczem xd byleby nie polecial inny niewinny
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:13:10 GMT 1
Ja nie mogę podać, bo Volv wywali mnie za punkty, ale kto ma wiedzieć kim jestem już wie zastanawiajacy opór, zobaczymy co jutro powie Jasiu o deklaracji
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:13:25 GMT 1
no to super ważny glos nastka xD całkiem z dupy naturalna reakcja miastowa xddd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:13:39 GMT 1
Że ty dajesz shakomat wyżej ode mnie to just kurwa kuriozum... ale jebać to nie dziwie sie reakcji
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:14:24 GMT 1
Dobra, przeczytalem wszytkie posty tyhc typów (czytalem tez Taco, ale tutaj NIC nie da sie powiedziec) Karetke i Jacka zostawiam, bo są kurcze nietykalni
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:15:03 GMT 1
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:15:29 GMT 1
I CHJ MOZE SIE MYLE XD ale przynajmniej poczytalem, pomyslalem, polaczylem durno kropeczki
i w autentycznosci i w vajbach i plejsach i wszystkim no Jasiu >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Shakeomat
|
|