|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:42:57 GMT 1
Tak jak pisałem - od wczorajszego wieczoru mam ograniczony czas na grę pewnie do jutra, więc do niczego wielkiego się dziś nie przydam. Moje zdanie znacie i powinniśmy zlinczować dziś kogoś z pary Jan/Jaś. Jacek Jaworek , liczę na twoją dobrą pracę, bo jeśli znajdę chwilę wieczorem przed linczem i będzie jakieś zamieszanie to pewnie z powodu braku czasu na analizę zasugeruję się twoim zdaniem. ponownie przesuwanie odpowiedzialnosci na Jacka i warunkowanie go swoja droga
Shakeomat mial miec ograniczony czas na dwa dni...
a tutaj sobie nastepny dzien dodaje xd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:43:22 GMT 1
Ode mnie więcej jutro, jestem rozjebany i idę spać. Dodam tylko, że Jan Ewangelista jest w mafii. no to czeka nas solo Shakeomat vs ewangelista w meczówce
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:44:16 GMT 1
generalnie to przeczytalem wszystkie posty Shakeomatu, nie wiem jaki to gracz, ale wyglada jakby
grał na minimum swoich zdolnosci, niespecjalnie sie starał, pisał psoty by cos tam kurcze napisać, jakies proste uwagi, proste typy, warunkowanie kims innym, zero konsekwencji (a tutaj plankton, a tutaj jill bitten, a tutaj ye)
a tutaj nagle nieboecnosc a tutaj cos
PRZY NIM EWANGELISTA TO OAZA NIEWINNOSCI XD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:44:37 GMT 1
ogolem watpie by shakeomat jutro zlozyl jakas deklaracje z jajami tbh bo cala jego gra bezjajeczna jest i bez-interakcyjna praktycznie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:47:25 GMT 1
Dodatkowo: shakeomat cala gre nic nie zrobil nie wprowadzil zadnej koncepcji zawsze sie podpinal nic nie forsowal nie przezywal specjalnie emocji gdzise tam byl ale go nie bylo niespecjalnie uniewinnial i niespecjalnie winnial (nie liczac =* Jacka i Pijo) ciagle szary miastowy w tle dla tłumu dodatkowo - nikt (tak naprawde) nigdy go nie stawial wsrod 100% niewinnych, ale tez niespecjalnie oskarzenia sie ku niemu pojawialy idealny styl by sobie grać w tle i sie nie wyrozniac i przemykać
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:47:36 GMT 1
tyle z shakeomatu, ide zobaczyć jak tam Jasiu
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:49:47 GMT 1
Ogólnie mam wyrzuty sumienia, że nie bronię Magnusa, który jest cholernie łatwym celem. Jednak pierwszy lincz można poświęcić na plankton, a ewentualna jego wina daje dość solidny punkt wyjścia... Dla mnie osobiście jest to jakiś poczciwy nowicjusz i liczę, że nie mamy doczynienia z drugą Ashley Green calkiem miastowy post, nie okreslanie na winnosci/niewinnosci, nie na plejsach, a w sumie na tym, czego doswiadczony gracz moze zauwazyc - ze doswiadczeni bija niedoswiadczonego i wypadaloby go bronic (szkoda ze Jasiu nie bronil), z drugiej strony, bedac mafia, czy warto byloby Jasiowi tak stwierdzac? chyba meh
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:50:19 GMT 1
dobra, jasiek, pisz, że to zarzutka teraz bardziej mam deja vu z poprzednich edycji i to jest tak, że możesz tylko patrzeć jak w twoim odczuciu jest duża szansa, że pada niewinny debil jakby jasiu wiedzial ze leci ksiadz to w ogole pewnie by sie przerazil ;d
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:50:36 GMT 1
Dużo też nie napiszę, bo jestem na zakupach z teściową ale ogólnie uważam, że masówki w pierwszych linczach nie są super. Ameryki tym nie odkrywam zajebiscie, i to prawda w sumie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:52:21 GMT 1
Dla mnie jedno jest pewne. W mafii jest Red. Skoro ja zauważyłem, że Magnus jest niewinny, to on by również to zrobił i chociaż zasugerował mocniej, że może zmienimy kurs, także Red mafiozo szykuj się! - pisze o kreacjach - pisze o swoich stracach - zauwaza ze Red nie gra - Zauwaza ze to w chuj podejrzane - wyjebane z kulturka grania - RED JEST W MAFII, uwazajcie - Chce rozjebac Reda (prawdilowo)
no mnie to wszystko pasuje do miastowego, dodatkowo, sam mialem takie mysli
Imho GUimo to nie jest Red
Red ma w sobie taki paradygmat, wiecie, on jak wie ze ma racje, to nie potrafi sie powstrzymac przed powiedzeniem tego W tej edycji Red sto razy po dwa razy musialby sie kneblowac by nie wytluaczyc plebsowi jak grac i co odwalamy nie liczac jakiejs giga analizy
co imho mi tylko potwierdza ze red raczej mafia, ale kto tam wie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:52:51 GMT 1
W ogole jezeli Red = Mucha to bym sie nawet nie zdziwil xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:53:57 GMT 1
Jasiu, wypowiedz się o Pijo. Może być najgłupiej jak się da, bylebym wyłapał sens. Szczerze, nie czytałem jego postów jeszcze xD miastowe wyjebongo imho
A przypominam ze w tym czasie shakeomat juz krecil temat pijo i sobie go tam stawial na piedestal (i przypominam ze mafia wtedy ie wiedziala ze pijo to zagubiony)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:55:04 GMT 1
Jestem z tel strzelę w jakiegoś gościa albo się podłącze za miastem bo nie mam czasu czytać dzisiaj Guimo jeżeli chcesz to z czystym sumieniem możesz zagłosować na Taco: - Jest Glonem (Jego ślad w grę jest znikomy)
- Jest Szkodnikiem (Zagłosował na gracza, który zasugerował rolę miastowego snajpera, więc nie tylko nie czyta, ale co gorsze linczuje bez zastanowienia)
- Jest Podejrzany (Na oku ma go kilku żywych miastowych oraz miało 100% martwych miastowych)
- Jest Zjebany (Nie można czytać jego postów bez odruchów wymiotnych)
- Jest Powiązany (Mimo niskiego zaangażowania w grę, jego powiązania są wyższe niż dla Windmill czy Capibary)
Imho ten post rotuje na Jasia vs Shakeomat + Taco
(na obecna chwile)
SHakeomat to chyba zadnej interakcji prawdziwej z Taco nawet nie mial, czy to pozytywnyj czy negatywnej (hmm)
a watpie by taki mocny wjazd tak wczesnie Jasiu robil na swojego
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:55:53 GMT 1
nie zesraj sie gnoju, sam wyzywasz mnie i to bez dowodow proc to ze nie pisze po polsku 100% prawidlowo
wiecej robilem niz ty a tylko bo nie pisze dlugie posty to znaczy ze jestem jakis "glon"(nawet nie wiem co to ma znaczyc)
nie potrzebuje grac z ludzmi jak ty bo to tylko mnie wkurwia
Niesamowite, przychodzisz pograć w mafię i narzekasz na to, że będziesz atakowany i obrażany? Dorośnij i zrozum, że tak wygląda gra. miastowa hardość, imho tutaj super Taco gra nienaturalnie przy okazji, bo przed gra na discordzie cieszyl sie na wyzywanie i meskie granie, a tutaj foszki za bycie nazwanym "glonem" (gdzie NIBY NIE WIE CO TO ZNACZY XD)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:56:45 GMT 1
Tej Parabol a zaatakuj mnie za głos na Windmill Karetka, wiesz ile razy zmieniłaś głos? tez mnie wtedy dziwilo (i nadal dziwuje) co robila karetka
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:57:58 GMT 1
hmm, to mnie tez dziwilo, ze niby jasiu nie gral te dwie edycje do tylu?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:58:40 GMT 1
przecież to było kolorowanie żeby wyróżnić czynnik zmiany głosu, a nie kolorowanie podejrzeń literalnie masz to w tamtym poście napisane, a pod spodem jest lista podejrzeń wynikająca z takiego sposobu myślenia gdzie znajdują się Anastazja i Wiadomo, niewinny napisałem też bezpośrednio, że jeśli Zmarzlik jest w mafii to te wydarzenia przy głosowaniu mocno uniewinniają Karetkę i Losco o Tobie nawet nie musiałem pisać bezpośrednio, bo głosowałeś na Windmilla Ty chyba lepiej wiesz co ja robiłem xD I właśnie dlatego zabrania się dzieciom używanie czerwonego długopisu przy pisaniu sprawdzaniu, bo potem takie głupoty wychodzą W ogole jakis typowy atak Jasia, on tam nie bal sie wchodzic w interakcje i roznych typow jechac, a Shakeomat wrecz przeciwnie, milo i kolezensko
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:59:04 GMT 1
Jasiu, przeczytaj proszę ten post jeszcze raz i wytłumacz o co Ci chodzi jeśli możesz. Wyboldowalem i zwiększyłem font najważniejszego w tym kontekście fragmentu. Z góry bardzo dziękuję. Dobra Parabole, jak mi Jacuś piszę, że mam Ci ufać, to Ci ufam i z tego powodu spróbuję zrozumieć twoją analizę, chociaż zaznaczę moje obiekcje: Nawet mafia nie jest w stanie kontrolować rozkładów głosów i w ostatnich minutach się idealnie zgrać Sam tak podchodziłem kiedyś do spraw i czasem jest tak, że głosowanie wynika już z tego co pisałeś i nie możesz od tak zmienić głosu na kogoś kogo nie podejrzewałeś, to musi mieć za sobą historię, więc mafia nie może robić co jej się żyw nie podoba (no chyba, że miasto jest głupie, albo mafia za bardzo kozaczy) watpliwosci do Jacy gdy Shakeomat juz mu stopy zaczynal lizac
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:59:56 GMT 1
top najzabawniejszych póki co to: 1. andrzej stankiewicz (myślę, więc jestem - Kartezjusz, myślę, więc mnie nie ma - Parabole) 2. Mucha co nie rucha (genialna twórczość) 3. Spóźnialski Jasiu i jego udawanie niewinności wpadkami szytymi grubymi nićmi Czemu piszesz o mnie takie brzydkie rzeczy? potem miasto to czyta i może sobie wyrobić o mnie złą opinię, a ja liczę tylko na kolorek przy Zmarzliku, aby jakoś zboostować swoje ego albo poczuć się jak gówno stankiewicz rotowal na Jasia, stankiewicz polecial hmmmm
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 5:00:58 GMT 1
jebaniutki sie postaral a nikt nawet tego nie zauwazyl myslicie ze mafiozo takie cyrki by odwalal?
|
|