|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:07:40 GMT 1
Nie o taką deklarację chodzi. Nie świruj pawiana. a o jaką? PIT 37 No chociażby taką, jaką złożyłem ja, Anastazja czy Faworek.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:08:23 GMT 1
Ja mogę najlepszemu graczowi ze strony miasta po edycji postawić prostytutkę jak jestem w mafii. No chyba że to będę ja to wtedy drugiemu najlepszemu. Nie skorzystam. Podbijaj.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 13:09:06 GMT 1
Tak do 18 mogę pomagać i odnosić się do tego co piszecie, pisaliście od nocy, tylko z doskoku bo piszę z roboty. ostatnie 3 godziny jednak planuję full focus.
Dla ciebie Janie może być inna uciecha.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:09:29 GMT 1
No chociażby taką, jaką złożyłem ja, Anastazja czy Faworek. Mam postawić innym jakieś fanty jak się okażę mafiozą? ;p
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:14:03 GMT 1
Mniej więcej. Coś takiego.
Wiele wskazuje na to, że część mafii gra wyjątkowo cynicznie, więc i my musimy uciekać się do różnych metod.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 13:14:40 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 13:14:40 GMT 1
Mogę za siebie tylko odpisać. Fajny ma flow, wszystkie wypowiedzi spójne i logiczne, widać, że kombinuje, a nie tylko czeka na jakiś "pierd" żeby przyatakować. Szejkomat o Zmarzliku Od tego momentu @spoznionyjasiu, po tym jak Stankiewicz poruszył mój temat zarówno ty jak i Jan daliście mnie do czerwonej trójki. Przeglądanie na telefonie forum jest upośledzone więc dokładniej musicie sobie sami poszukać postów.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 13:15:22 GMT 1
W ogóle może to paranoja, ale nie podoba mi się to jak Jan jest ukentontewany teraz. Ja rozumiem, że on jest wyczilowanym graczem, ale to i tak mnie martwi. Z tym, że musimy obrać spójną narrację, jeżeli zakładamy, że Guimo to serio Red to przynajmniej jego uniewinnienie Jana trzeba potraktować na serio. Ale to ma być wasz call czy Guimo to Red, ja swoje zdanie na ten temat wyraziłem po prostu zgadywanie tożsamości mi wychodziło cienko dotychczas.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:15:25 GMT 1
Szejku, deklaracja.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 13:16:23 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 13:16:23 GMT 1
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:17:24 GMT 1
Co niby wskazuje na to, że jestem ukontentowany? Fakt, wyspałem się po raz pierwszy od dawna, ale w grze?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:18:19 GMT 1
Szejk i Jasiu zareagowali na mój ostatni pressing inaczej niż Anastazja i Faworek.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:19:31 GMT 1
To jak chcesz ocenić, kto - ja czy Jasiu - jest w tym kluczowym momencie pewniejszym strzałem?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 13:20:14 GMT 1
Co niby wskazuje na to, że jestem ukontentowany? Fakt, wyspałem się po raz pierwszy od dawna, ale w grze? No bo sam zakładasz, że mafia gra cynicznie po czym zawężasz swoją aktywność w meczówce głównie do pytania się o te deklaracje gdzie jak mafia gra cynicznie to ci przecież wszystko obieca żeby wygrać.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:21:33 GMT 1
Może trafiłem Jasia i Szejka rykoszetem, przypadkiem. Mój pressing był pomyślany bardziej pod kątem planktonu i uniewinnień.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:22:23 GMT 1
Janie, ty już kiedys przekupywałeś graczy jak dobrze pamiętam, proszę znajdź tą edycję i przypomnij wszystkim jak to się skończyło
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:24:03 GMT 1
Co niby wskazuje na to, że jestem ukontentowany? Fakt, wyspałem się po raz pierwszy od dawna, ale w grze? No bo sam zakładasz, że mafia gra cynicznie po czym zawężasz swoją aktywność w meczówce głównie do pytania się o te deklaracje gdzie jak mafia gra cynicznie to ci przecież wszystko obieca żeby wygrać. Niczego nie zawężam, z pół godziny temu wszedłem po raz pierwszy na forum rozrywki i gram. Egze kupował kiedyś kratę browarów, stąd pomysł na taką deklarację, która będzie znacznie poważniejszym obciążeniem.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 13:25:06 GMT 1
Proszę ustosunkujcie się do tego czy Guimo to serio Red bo mam albo tracić energię na Jana albo nie. A Taco ma zakaz wysyłania narazie.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:25:17 GMT 1
Może trafiłem Jasia i Szejka rykoszetem, przypadkiem. Mój pressing był pomyślany bardziej pod kątem planktonu i uniewinnień. Ten pressing jest tak głupi, że dla mnie on nie ma znaczenia. Zasada w grze jest taka, że możesz mówić i robić wszystko co w tej grze jest dozwolone poza pokazaniem dowodu, który bezpośrednio wskazuje do jakiej frakcji należysz
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:25:43 GMT 1
Janie, ty już kiedys przekupywałeś graczy jak dobrze pamiętam, proszę znajdź tą edycję i przypomnij wszystkim jak to się skończyło Jeśli chodzi Ci o Fernando Morientesa, to nie, to nie byłem ja. Wydaje mi się, że pierwszy raz stosuję to zagranie. No Morientes był w mafii, ale to nie było 800 piw.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:26:42 GMT 1
Proszę ustosunkujcie się do tego czy Guimo to serio Red bo mam albo tracić energię na Jana albo nie. A Taco ma zakaz wysyłania narazie. Pytanie do Jaworka, czy ktos oprócz Reda mógłby znać ten cytat i czy ktoś z puli tej graczy mógłby dla jaj napisać w test, ze jest redem, jeżeli dwa razy nie to znaczy, że to red
|
|