|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:26:45 GMT 1
Może trafiłem Jasia i Szejka rykoszetem, przypadkiem. Mój pressing był pomyślany bardziej pod kątem planktonu i uniewinnień. Ten pressing jest tak głupi, że dla mnie on nie ma znaczenia. Zasada w grze jest taka, że możesz mówić i robić wszystko co w tej grze jest dozwolone poza pokazaniem dowodu, który bezpośrednio wskazuje do jakiej frakcji należysz No to złóż dla świętego spokoju taką deklarację jak ja czy Anastazja.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:27:25 GMT 1
Janie, ty już kiedys przekupywałeś graczy jak dobrze pamiętam, proszę znajdź tą edycję i przypomnij wszystkim jak to się skończyło Jeśli chodzi Ci o Fernando Morientesa, to nie, to nie byłem ja. Wydaje mi się, że pierwszy raz stosuję to zagranie. No Morientes był w mafii, ale to nie było 800 piw. Która to edycja?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:28:20 GMT 1
Ten pressing jest tak głupi, że dla mnie on nie ma znaczenia. Zasada w grze jest taka, że możesz mówić i robić wszystko co w tej grze jest dozwolone poza pokazaniem dowodu, który bezpośrednio wskazuje do jakiej frakcji należysz No to złóż dla świętego spokoju taką deklarację jak ja czy Anastazja. Prosze bardzo, jeżeli jestem w mafii to ogłoszę publicznie, że jesteś ode mnie lepszy w tę grę. Zadowolony?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:29:05 GMT 1
Proszę ustosunkujcie się do tego czy Guimo to serio Red bo mam albo tracić energię na Jana albo nie. A Taco ma zakaz wysyłania narazie. Ale skąd ta nagła zmiana co do mnie? Wczoraj byłeś mnie pewniejszy, a dziś - po tym testamencie - mniej? A, wiem. Mój wpływ na snajpera nickiem Guimo. Najpierw kazałem mu strzelać w Parabolę, a teraz podać się w testamencie za Reda i uniewinnić mnie.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:29:32 GMT 1
No to złóż dla świętego spokoju taką deklarację jak ja czy Anastazja. Prosze bardzo, jeżeli jestem w mafii to ogłoszę publicznie, że jesteś ode mnie lepszy w tę grę. Zadowolony? Nie.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:30:29 GMT 1
Prosze bardzo, jeżeli jestem w mafii to ogłoszę publicznie, że jesteś ode mnie lepszy w tę grę. Zadowolony? Nie. Szkoda, lepszej oferty nie dostaniesz... Mogę zaproponować twoją mamę, ale już Karetka zaproponowała prostytutkę xD Dobra, cofam to bo ktoś się jeszcze przyjebie, że przesadzam
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 13:32:15 GMT 1
Mówiłem, że nie podoba mi się to co robisz w meczówce. Ale jak jest możliwość żebym mógł z wysokim prawdopodobieństwem słusznie, całkowicie wyrzucić cię ze swoich rozważań, a wręcz interpretować całą rozgrywkę z założeniem, że jesteś niewinny to chcę skorzystać i sobie ułatwić to głosowanie. Ale to ma być Call innych osób czy Guimo jest Redem.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:32:20 GMT 1
Usuń tego posta.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 13:33:02 GMT 1
Proszę ustosunkujcie się do tego czy Guimo to serio Red bo mam albo tracić energię na Jana albo nie. A Taco ma zakaz wysyłania narazie. Pytanie do Jaworka, czy ktos oprócz Reda mógłby znać ten cytat i czy ktoś z puli tej graczy mógłby dla jaj napisać w test, ze jest redem, jeżeli dwa razy nie to znaczy, że to red Nie ma na to szans.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 13:34:20 GMT 1
Więc jak twierdzicie, że Guimo jest Redem to daję całkowicie spokój Janowi do końca tej meczówki. Nadal jednak uważam, że marnuje czas, z tymi deklaracjami, ale to jego sprawa.
Szczególnie, że mafia składa się z 6 osób więc na bank mają tam kogoś kto zna tego mema.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:34:32 GMT 1
Mi się też tak wydaję, dlatego ja swój głos oddałbym w Muchę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 13:41:37 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 13:41:37 GMT 1
To jak chcesz ocenić, kto - ja czy Jasiu - jest w tym kluczowym momencie pewniejszym strzałem? Ty, grasz bardziej na chłodno, jak mafioza, Jasiu się rzuca bardziej
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 16, 2023 13:46:12 GMT 1
Chojrak zza monitora. W normalnych okolicznościach najebałbym Opóźnionemu Jasiowi, tutaj kończę po prostu grę. Nie moje klimaty. Żeby nie psuć miastu gry, zagłosuję w sposób ustalony przez osoby, którym na tym etapie muszę zaufać, spokojnie. Róbcie, co chcecie z moim pressingiem, interakcjami i typami. Z deklaracji oczywiście się wywiąże. Powodzenia. Ukłony (dla większości graczy)!
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:48:47 GMT 1
A gdybyś miał własne zdanie, to na kogo byś zagłosował?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 13:49:13 GMT 1
Karetka, co myślisz o taco? jeśli glon, to który?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 13:55:07 GMT 1
Taco Hemingway Przez całą grę miałeś gotowe listy miastowych i mafiozów. Mnie oczyszczasz z powodu głosu w JRR. Proszę napisz za co oczyszczasz/oskrażasz kazdego z obecnie zyjacych graczy?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 13:58:07 GMT 1
Przy założeniu, że Jana wywalam z rozważań bo Red go uniewinnił, oraz z uwagi na to, że Jasiowi sam ufam najbardziej z graczy poza tobą i Anastazją to zostaje mi Mucha, Capibara, Taco i Shake.
od Capibary wolę Muchę, argumenty podam zaraz, gdy znowu znajdę chwilę wolną w robocie.
Taco za pojebaną grę mógłby wylecieć, ale analiza na Shakeomat od Anastazji też jest bardzo porządna. Argumenty czemu Mucha a nie Capibara mogę rozpisać w miarę od ręki. W analizę twoją na Taco i Anastazji na Shakeomat musiałbym się w głębiej wgryźć, więc to może trochę dłużej potrwać.
Shakeomat i Taco już wczoraj pisałem, że podobny problem z tymi graczami jest. Czyli takie przemykanie bez wpływu na grę, od pewnego momentu mieli obaj też spokój od pressingu. Różnica jest taka, że Taco robi jakieś combo dziwnych zachowań trudnych do wytłumaczenia nie ważne czy jest w mafii czy w mieście, połączone z podejrzanie dobrymi typami. A Shakeomat gra bardziej normalnie w taki dający się wytłumaczyć sposób i przy założeniu, że jest w mafii i przy założeniu, że jest w mieście.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 14:18:38 GMT 1
taco mucha kapibara taco shakeomat mucha/kapibara
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 14:24:58 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 14:24:58 GMT 1
bądź poważny, shakeomat to jest z miasta
głosuje w muche w 30 minut
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 14:27:47 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 14:27:47 GMT 1
Myślałem że mucha to tylko jest miastem jak nie jest snajper bo oczywiste bylo że glon miał snajpera jak strzelili w akrobata
Mucha to zawsze jest mafia tutaj I nie próbujcie żaden herolincz robić
Juz wystarczy to że Ye nie żyje przez to że tak robiliśmy już
jak myślicie że jestem mafia broniąc muchę czy co to kończymy grę dzisiaj I spokój
|
|