|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 18:08:19 GMT 1
Pytanie, po tylu dniach i odkrywania kolorów. Czy mafia w ogóle chciała bronić Zmarzlika?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 18:11:10 GMT 1
Bo głosowania mafii nie mają żadnego klucza. Mam wrażenie, że mafia nie przewodziła tej rozgrywce, nie broniła swoich No to by o tyle pasowało, że Wiadomo był niewinny, ja jestem niewinny i Anastazja też jest prawie na pewno niewinna, czyli serio było tak, że Zmarźlika przed śmiercią nie bronił żaden mafiozo oprócz niego samego, a Zmarźlik i tak przeżył xDDD No ale jak on pytany co ma na swoją obronę sypał tekstami typu cztery medale olimpijskie to może nie ma co się dziwić XD Chyba o dwóch graczach zapomniałeś
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 18:11:33 GMT 1
Pytanie, po tylu dniach i odkrywania kolorów. Czy mafia w ogóle chciała bronić Zmarzlika? Musieliśmy zmarnować na niego lincz
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 18:13:20 GMT 1
No to by o tyle pasowało, że Wiadomo był niewinny, ja jestem niewinny i Anastazja też jest prawie na pewno niewinna, czyli serio było tak, że Zmarźlika przed śmiercią nie bronił żaden mafiozo oprócz niego samego, a Zmarźlik i tak przeżył xDDD No ale jak on pytany co ma na swoją obronę sypał tekstami typu cztery medale olimpijskie to może nie ma co się dziwić XD Chyba o dwóch graczach zapomniałeś O kim?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 18:16:40 GMT 1
Janek i Jasiek
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 18:19:33 GMT 1
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 18:19:51 GMT 1
W g2 Janek nie głosował, a Jasiek na Zmarźlika przecież.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 18:21:24 GMT 1
Czyli nieporozumienie, myślałem, że ktoś wreszcie poruszył temat linczu czwartego
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 18:24:27 GMT 1
Teraz czekamy za głosem muchy czy jak?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 18:29:55 GMT 1
a nie wiem, ja muszę jechać na zakupy bo przez tę mafię nie mam co jeść, no ale to under godzinka i będę i robimy burzę mózgów jeszcze
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 18:31:20 GMT 1
No ja kminię nad analizą Jacka na temat Taco i nad samym Taco, a przy okazji czekam, aż ktoś się też pojawi. Np. Anastazja, Jan już się raczej nie pojawi (poza oddaniem głosu) po wiadomym poście co też go imo jednak uniewinnia. No albo jest naprawdę sprytnym przechujem a my błądzimy, ale już trudno, na samym początku dnia uznałem, że uniewinniam Jana bo Red i tego się trzymał już będę.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 18:33:08 GMT 1
Plus ja też po wpadce z Wiadomo wczoraj i ogólnie chyba (poza uniewinnieniem się) nienajlepszej gierce, raczej zamierzam wam pomagać pisaniem i niekoniecznie czuję się na mocy podejmować kluczową decyzję. W sensie nie na tyle żeby samemu się pchać jako drugi głosujący np. i wam krzyczeć bijcie tego.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 18:35:29 GMT 1
Kumplu, ale idąc tym tropem broniłeś zmarzlika Ale idźmy dalej, do linczu Jan w ogóle potem nie ocenia JRR, stawia podejrzenia na Magnusa i Ebenezera (dwa głośne niewinne nazwiska w tamtym momencie) a po mordzie wchodzi cały na biało z takim tekstem Dziwię się, że snajper zmarnował cenny nabój na Jana Romana Riquelme, który się absolutnie skompromitował, każdym ruchem wzbudzał podejrzenia i był mocnym kandydatem do linczu. Mógł jeszcze kogoś wsypać. Z drugiej strony ustrzelenie pierwszego mafiosy podniesie może miejskie morale, pozwoli uniknąć nerwowości i pochopnych ruchów.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 18:35:29 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 18:35:29 GMT 1
Dla mnie to dość celne na określenie na umyślne psucie zabawy innym uczestnikom gry internetowej, w której uczestnictwo jest dobrowolne. A czy uczestniczenie jest dobrowolne, przymusowe, czy ma specjalne wymagania które należy spełnić? Bo z tego co mi wiadomo to ta 3 opcja z której postanowiłem korzystać w dni w których cały dzień byłem bez możliwości większego zaangazowania się w nasze miastowe losy Pluje na ciebie
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 18:36:57 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 18:36:57 GMT 1
Kochani jak nie chcecie sobie gry spierdolić to naprawde, nie atakujcie biednej niedoświadczonej muchy bo taco wam tak powiedział XD Grę to między innymi ty nam spierdoliles z swoimi braćmi glonami a teraz sobie iksdekujssz pojawiając się jaśnie Panowo ostatniego dnia Szczyt chamstwa
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 18:37:45 GMT 1
via mobile
Post by capibara on Mar 16, 2023 18:37:45 GMT 1
Kogo uważacie za obecnie najbardziej miastową osobę ze wszystkich, które żyją?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 18:37:57 GMT 1
jana ewangelistę
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 18:38:29 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 18:38:29 GMT 1
Dodatkowo cała argumentacja muchy ostatniego dnia - cała lista jej winnych to osoby które ja atakowały XD
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 18:39:22 GMT 1
Kogo uważacie za obecnie najbardziej miastową osobę ze wszystkich, które żyją? Jacka Jaworka i Anastazję, egzekwo.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 18:41:41 GMT 1
Kogo uważacie za obecnie najbardziej miastową osobę ze wszystkich, które żyją? karetkę
|
|