|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 17:04:15 GMT 1
Kochani jak nie chcecie sobie gry spierdolić to naprawde, nie atakujcie biednej niedoświadczonej muchy bo taco wam tak powiedział XD Jeżeli głąbie kapuściany jesteś w mieście to już wystarczająco spierdoliłeś grę miastu swoją obecnością. Bez odbioru
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 17:05:55 GMT 1
Dobra, siadam do gry już normalnie, bez pracy na karku.
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 17:07:57 GMT 1
Kochani jak nie chcecie sobie gry spierdolić to naprawde, nie atakujcie biednej niedoświadczonej muchy bo taco wam tak powiedział XD Jeżeli głąbie kapuściany jesteś w mieście to już wystarczająco spierdoliłeś grę miastu swoją obecnością. Bez odbioru Wiesz, czasami poziom spierdolenia można zatrzymać. Nie trzeba spierdolić czegoś do końca, także dobrze radze, strzał w muche strzałem spierdalającym wszystko
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 17:08:15 GMT 1
To jest dziwne że jak wczoraj był lincz po między janem a wiadomo to taco i mucha siedzieli cicho. Jak dzisiaj mają ciepło to obaj nagle się znaleźli i mają czas grać.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 17:10:13 GMT 1
Jeżeli głąbie kapuściany jesteś w mieście to już wystarczająco spierdoliłeś grę miastu swoją obecnością. Bez odbioru Wiesz, czasami poziom spierdolenia można zatrzymać. Nie trzeba spierdolić czegoś do końca, także dobrze radze, strzał w muche strzałem spierdalającym wszystko Jeżeli tak, to nawet mi nie będzie szkoda, będzie nauczka na przyszłość, aby nie zapraszać glonów
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 17:11:56 GMT 1
Jak to czytam, to dla mnie jest oczywiste, że Mucha chce dzisiaj wylecieć. Jeśli uważacie, że w mafii są obaj, to strzelimy w taco. Jeśli macie wątpliwości, no to wtedy w muchę. Ale tych zbiegów okoliczności, o których pisałem, jest za dużo.
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 17:12:17 GMT 1
To jest dziwne że jak wczoraj był lincz po między janem a wiadomo to taco i mucha siedzieli cicho. Jak dzisiaj mają ciepło to obaj nagle się znaleźli i mają czas grać. Jak wspomniałem wcześniej, kilka dni w rozgrywce miałem totalnie wyjętych z życia temu nawet nie pamietalem, żeby zrobić cokolwiek więcej niż wrzucic shitpost i odbębnić cokolwiek. Dzisiaj mając więcej czasu, dobrze wam radze nie spierdolić sobie gry strzałem w małoaktywnego gracza
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 17:14:11 GMT 1
Jak to czytam, to dla mnie jest oczywiste, że Mucha chce dzisiaj wylecieć. Jeśli uważacie, że w mafii są obaj, to strzelimy w taco. Jeśli macie wątpliwości, no to wtedy w muchę. Ale tych zbiegów okoliczności, o których pisałem, jest za dużo. You know nothing Jacek Jaworek
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 17:14:12 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 17:14:12 GMT 1
To jest dziwne że jak wczoraj był lincz po między janem a wiadomo to taco i mucha siedzieli cicho. Jak dzisiaj mają ciepło to obaj nagle się znaleźli i mają czas grać. Głos miałem na janie nie pierdol głupoty
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 17:19:25 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 17:19:25 GMT 1
Najgorsze to że dopiero po linczu mam czas czytać a nie tylko gadać xD przynajmniej wiem że mnie mafia nie zabije skoro większość z was tam gada że jestem mafia z mucha
Mucha->capibara->jan
jak jutro nie żyje to zmuszać capibare do głosu pierwszego jak mucha to nie snajper
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 17:31:09 GMT 1
Dobra najpierw dlaczego mi się bardziej podobało głosowanie na Muchę z dwójki Mucha, Capibara.
Capibara miała na samym początku głos w Riquelme zupełnie losowy. Tak, głosy na tamtym etapie gry teoretycznie nie znaczą tak dużo, ale to był ten moment jak dookoła Riquelme się dopiero zaczynało kręcić i oni na pewno jeszcze liczyli, że to się wyklepie. Mogli niby, któregoś mafiozę puścić, żeby się na nim wybijał w razie jakby nie wyszło, ale raczej nie glona i to nie tak grającego jak Capibara, który sobie pisał raz na jakiś czas hyk.
Anastazja twierdziła, że Mucha jest doświadczonym graczem, już nie pamiętam dlaczego Anastazja tak uważała, ale po prostu to zaakceptowałem.
Prędzej uwierzę w miastowego glona takiego jak Capibara, który akurat w swojej pierwszej grze (tutaj też Anastazji opinia, że to pierwsza gra capibary), trafił na tak zaspamowaną rozgrywkę i coś tam sobie popróbował. Niż w doświadczonego glona miastowego, który gra jak Mucha. Ale w tej grze śmiesznie grającym Glonem okazuje się być Red więc tutaj się dziwne rzeczy dzieją ogółem.
Do tego jeśli Guimo to Red (a tak założyliśmy, więc już po prostu idę za ciosem) to mimo wszystko ustawił Muchę aż o dwa oczka wyżej w kolejce do linczowania niż Capibarę, z tego oczywiście nie wynika, że Mucha to mafia, a Capibara jest mieszkańcem, ale to są dwa glony, więc jest tak mało materiału do oceny, że drobne różnice się liczą.
Kolejny temat, który poruszę to analiza Jacka na Taco i analiza Anastazji na Shake'a, chociaż imo Shake to już raczej nie temat na dziś, więc raczej w tym przypadku będzie pobieżnie.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 17:49:31 GMT 1
No ta analiza Anastazji na Shakeomat jest całkiem mocna tak tbh xDD. Ale problemy są takie, głos Taco na Muchę, to, że na mnie pewnie dałoby się wysmażyć podobną analizę gdyby przeszukać posty, napisałem ich tyle, że na bank znajdą się jakieś, które wyglądają jak fillery albo podpinki albo inne mniej lub bardziej mafijne zachowania. Najpoważniejszy powód za Shakeomatem to to, co Anastazja napisała w swoim capslockowym poście. mafiacorner.boards.net/post/35255/thread
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 17:51:40 GMT 1
Ogólnie sprawę duetu Mucha, Taco grających pod przeżycie snajpera bym olał, bo jeżeli obaj są w mafii to jesteśmy tak czy siak mniej lub bardziej zadowoleni. Ale jeżeli tylko jeden z nich jest w mafii i za bardzo skupimy się na kminieniu, który to snajper a za mało, który to mafia, to przegraliśmy.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 17:57:45 GMT 1
Od pomysłu Jaworka na ye zmienili głosy/zagłosowali Stankiewicz Karetka Jasiu Bitten Leosia Jaworek Jan Ewangelista Na Zmarzlika zmienili Ja Wiadomo Parabole Zajebiście, że tę pierwszą listę czyści nam mafia a tę drugą sami sobie czyścimy xd
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 17:59:46 GMT 1
No ta analiza Anastazji na Shakeomat jest całkiem mocna tak tbh xDD. Ale problemy są takie, głos Taco na Muchę, to, że na mnie pewnie dałoby się wysmażyć podobną analizę gdyby przeszukać posty, napisałem ich tyle, że na bank znajdą się jakieś, które wyglądają jak fillery albo podpinki albo inne mniej lub bardziej mafijne zachowania. Najpoważniejszy powód za Shakeomatem to to, co Anastazja napisała w swoim capslockowym poście. mafiacorner.boards.net/post/35255/threadNo też o tym myślałem ale wtedy Jacusiowykrywacz mafiozów vol. 1 napisany po 71 minutach i 12 sekundach od wystartowania rozgrywki wskazywałby na aż trzech mafiozów. Nie wiem czy nie za dużo.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 18:02:36 GMT 1
Bo głosowania mafii nie mają żadnego klucza. Mam wrażenie, że mafia nie przewodziła tej rozgrywce, nie broniła swoich
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 18:03:13 GMT 1
Juana na razie zostawiamy. Ebenezer jest, jaki jest, ale dajmy mu jeszcze szansę, może coś z niego będzie. O Ewangelistę się nie martw. Ja sobie trochę potrolluję, trochę pożartuje, trochę poparafrazuję (mafia musi bawić i uczyć) i pewnie odpadnę. Mafia w sensie: gra. Nie to, że jako mafiosa poczuwam się do jakiegoś szczególnego obowiązku bawienia i edukowania miasta.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 18:03:50 GMT 1
Ale to co napisała Nastka można by było przypisać i do wiadomego ;/ Ciężkie jest życie w tym mieście, gorzej niż w Łodzi
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 18:06:21 GMT 1
Juana na razie zostawiamy. Ebenezer jest, jaki jest, ale dajmy mu jeszcze szansę, może coś z niego będzie. O Ewangelistę się nie martw. Ja sobie trochę potrolluję, trochę pożartuje, trochę poparafrazuję (mafia musi bawić i uczyć) i pewnie odpadnę. Mafia w sensie: gra. Nie to, że jako mafiosa poczuwam się do jakiegoś szczególnego obowiązku bawienia i edukowania miasta. Kumplu, ale idąc tym tropem broniłeś zmarzlika
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 18:07:11 GMT 1
Bo głosowania mafii nie mają żadnego klucza. Mam wrażenie, że mafia nie przewodziła tej rozgrywce, nie broniła swoich No to by o tyle pasowało, że Wiadomo był niewinny, ja jestem niewinny i Anastazja też jest prawie na pewno niewinna, czyli serio było tak, że Zmarźlika przed śmiercią nie bronił żaden mafiozo oprócz niego samego, a Zmarźlik i tak przeżył xDDD No ale jak on pytany co ma na swoją obronę sypał tekstami typu cztery medale olimpijskie to może nie ma co się dziwić XD
|
|