|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 0:59:43 GMT 1
Bardzo chętnie bym przeczytał zwięzłą informację dlaczego Riquelme jest do wyjebania, oprócz tego że pięć osób zdążyło to już powiedzieć i się "przyjęło". Parabole nie uczestniczą w konkursie. Ty a może sam byś zerknął, mądralo, co? Gościu od początku jest chodzącą wpadką. To usuwanie postów i jego pseudoluzackie podejście do tematu. Weź poczytaj Jacuś, masz czas mimo że się ukrywasz przed policją. Nie no ja serio pytam obserwując jak tworzy się pogląd o konsensusie miasta nt. wyjebania JRR. I tutaj nawet nie chodzi o moje prywatne zdanie na temat tego użytkownika, tylko próbuję ustalić czy za tym trendem stoi cokolwiek poza "self-explainatory", "to przecież widać na pierwszy rzut oka", "przecież bije od niego mafią na kilometr". Argumentację karetki odnotowuję, nie do końca się z nią zgadzam, bo żeby znaleźć przykład praktyki negatywnie weryfikującej taką argumentację nie trzeba sięgać dalej niż do poprzedniej edycji.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 1:00:02 GMT 1
Bardzo chętnie bym przeczytał zwięzłą informację o Taco Hemingwayu.
Z konkursu wykluczeni wszyscy poza Jackiem Jaworkiem.
Jaca, szansa na talon.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 1:00:28 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 1:00:28 GMT 1
Ejjjjj
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 1:00:31 GMT 1
Juana na razie zostawiamy. Ebenezer jest, jaki jest, ale dajmy mu jeszcze szansę, może coś z niego będzie. O Ewangelistę się nie martw. Ja sobie trochę potrolluję, trochę pożartuje, trochę poparafrazuję (mafia musi bawić i uczyć) i pewnie odpadnę. Mafia w sensie: gra. Nie to, że jako mafiosa poczuwam się do jakiegoś szczególnego obowiązku bawienia i edukowania miasta. Ale zostawiamy na jakiej podstawie. Przypominam, że usunął posty. I to dwa. Ty tego nie lubisz.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 1:00:55 GMT 1
Ej Nastka jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 1:02:10 GMT 1
Bardzo chętnie bym przeczytał zwięzłą informację o Taco Hemingwayu. Z konkursu wykluczeni wszyscy poza Jackiem Jaworkiem. Jaca, szansa na talon. Taco szef bo 3 razy napisał, że mam miastowy vibe a ty nie. Daj jakieś trudniejsze.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 1:02:29 GMT 1
Ty a może sam byś zerknął, mądralo, co? Gościu od początku jest chodzącą wpadką. To usuwanie postów i jego pseudoluzackie podejście do tematu. Weź poczytaj Jacuś, masz czas mimo że się ukrywasz przed policją. Nie no ja serio pytam obserwując jak tworzy się pogląd o konsensusie miasta nt. wyjebania JRR. I tutaj nawet nie chodzi o moje prywatne zdanie na temat tego użytkownika, tylko próbuję ustalić czy za tym trendem stoi cokolwiek poza "self-explainatory", "to przecież widać na pierwszy rzut oka", "przecież bije od niego mafią na kilometr". Argumentację karetki odnotowuję, nie do końca się z nią zgadzam, bo żeby znaleźć przykład praktyki negatywnie weryfikującej taką argumentację nie trzeba sięgać dalej niż do poprzedniej edycji. To nie jest żaden konsensus na ten moment. Ricky może przyjść, wypowiedzieć się jak człowiek i wciąż stosunkowo łatwo zejść ze świecznika. Inna sprawa, że, według mnie - póki tego nie zrobi nie powinno się go bronić. Abstrahując od Twojego prywatnego zdania na temat tego użytkownika.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 1:02:41 GMT 1
Brak licznika nie ułatwia gry. Nie wiadomo, kto jest mędrcem, kto plebejuszem, a kto planktonem. Mógłby mi ktoś ściągawkę przedstawić?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 1:03:01 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 1:03:01 GMT 1
Jakbyśmy się miały na ig to byś wiedziała kim jestem
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 1:03:26 GMT 1
Jaca luz ale wymuszony.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 1:03:39 GMT 1
Nie no ja serio pytam obserwując jak tworzy się pogląd o konsensusie miasta nt. wyjebania JRR. I tutaj nawet nie chodzi o moje prywatne zdanie na temat tego użytkownika, tylko próbuję ustalić czy za tym trendem stoi cokolwiek poza "self-explainatory", "to przecież widać na pierwszy rzut oka", "przecież bije od niego mafią na kilometr". Argumentację karetki odnotowuję, nie do końca się z nią zgadzam, bo żeby znaleźć przykład praktyki negatywnie weryfikującej taką argumentację nie trzeba sięgać dalej niż do poprzedniej edycji. To nie jest żaden konsensus na ten moment. Ricky może przyjść, wypowiedzieć się jak człowiek i wciąż stosunkowo łatwo zejść ze świecznika. Inna sprawa, że, według mnie - póki tego nie zrobi nie powinno się go bronić. Abstrahując od Twojego prywatnego zdania na temat tego użytkownika. Dobra kurwa nie mądruj się już tak bo mi każde sidła które zastawiam rozpierdalasz. A jak obaj dożyjemy to i tak za 3-4 dni napiszesz, że jestem w mafii bo gram poniżej potencjału xDD
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 1:04:04 GMT 1
Ty a może sam byś zerknął, mądralo, co? Gościu od początku jest chodzącą wpadką. To usuwanie postów i jego pseudoluzackie podejście do tematu. Weź poczytaj Jacuś, masz czas mimo że się ukrywasz przed policją. Nie no ja serio pytam obserwując jak tworzy się pogląd o konsensusie miasta nt. wyjebania JRR. I tutaj nawet nie chodzi o moje prywatne zdanie na temat tego użytkownika, tylko próbuję ustalić czy za tym trendem stoi cokolwiek poza "self-explainatory", "to przecież widać na pierwszy rzut oka", "przecież bije od niego mafią na kilometr". Argumentację karetki odnotowuję, nie do końca się z nią zgadzam, bo żeby znaleźć przykład praktyki negatywnie weryfikującej taką argumentację nie trzeba sięgać dalej niż do poprzedniej edycji. Ogólnie nie chcę wchodzić zbyt detalicznie w dyskusje o poprzednich edycjach, ale ty pierwszy wysuwasz taki argument. W poprzedniej edycji imo mafiozi właśnie fest lecieli na łatwiznę.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 1:04:40 GMT 1
Nudy.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 1:05:20 GMT 1
To nie jest żaden konsensus na ten moment. Ricky może przyjść, wypowiedzieć się jak człowiek i wciąż stosunkowo łatwo zejść ze świecznika. Inna sprawa, że, według mnie - póki tego nie zrobi nie powinno się go bronić. Abstrahując od Twojego prywatnego zdania na temat tego użytkownika. Dobra kurwa nie mądruj się już tak bo mi każde sidła które zastawiam rozpierdalasz. A jak obaj dożyjemy to i tak za 3-4 dni napiszesz, że jestem w mafii bo gram poniżej potencjału xDD Mam dużo pracy jutro, więc będę morda w kubeł przez pierwszą część dnia! I wtedy na pewno dasz radę ukraść ten księżyc.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 1:06:18 GMT 1
No mogłoby trochę rozruszać towarzystwo jakieś imponujące wejście Sama Losco czy Juana teras.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 1:06:39 GMT 1
Bardzo chętnie bym przeczytał zwięzłą informację o Taco Hemingwayu. Z konkursu wykluczeni wszyscy poza Jackiem Jaworkiem. Jaca, szansa na talon. Taco szef bo 3 razy napisał, że mam miastowy vibe a ty nie. Daj jakieś trudniejsze. Masz ten talon.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 1:08:11 GMT 1
Usuwanie postów niczego nie dowodzi. W poprzedniej edycji gość, który usuwał posty, został miastowym MVP.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 1:09:41 GMT 1
Usuwanie postów niczego nie dowodzi. W poprzedniej edycji gość, który usuwał posty, został miastowym MVP. Ten jaki running gag zapodał.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 1:11:07 GMT 1
Uwaga, jeśli teraz zacznie być aktywny ktoś kto nie pisał na ostatnich pięciu stronach nie zagłosuję na niego w ciągu najbliższych dwóch linczów!!!
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 1:11:58 GMT 1
Ktoś musi. Ponure to miasto.
|
|