|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:41:37 GMT 1
Ej Jasiu co myślisz o moich kminach? To ty pytałeś np. o doprecyzowanie w sprawie Ojca Pijo.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 0:42:55 GMT 1
Ej Jasiu co myślisz o moich kminach? To ty pytałeś np. o doprecyzowanie w sprawie Ojca Pijo. Chyba nadajemy na innych falach, bo mam wrażenie, że nie zrozumiałem Cię w 100%
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:44:11 GMT 1
To dziwne bo mi się wydaje tam w miarę zrozumiała argumentacja xD Jakiś mediator?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 0:45:09 GMT 1
Jak chcesz to ci to rozpiszę. Ale jutro bo dzisiaj mi się nie chce. Ale tam takiego smroda walnąłeś z tym wracaniem do wcześniejszych edycji, to se ciebie wrzuciłam do listy roboczej. I co zrobisz, nic nie zrobisz Rozpisz dzisiaj przed linczem, bo potem może być za późno, jak mnie albo Ciebie snajper odjebie. No a wracanie do posta Lipszyca było wspaniałym zagraniem. Nie no mordeczko, tak na serio to miałam ciebie i karetkę w grupie roboczej pt "potenszjali mafia", ale na razie z niej wyszliście, mamy dopiero d1 od 40 minut. Juan do odjebania, Ebenezer mnie wkurwia, przy Ewangeliście bym trzymała rękę na pulsie. A poza tym to nie wiem, za duży tłum na razie.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 0:49:12 GMT 1
Bardzo chętnie bym przeczytał zwięzłą informację dlaczego Riquelme jest do wyjebania, oprócz tego że pięć osób zdążyło to już powiedzieć i się "przyjęło". Parabole nie uczestniczą w konkursie.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:49:23 GMT 1
Jak chcesz to ci to rozpiszę. Ale jutro bo dzisiaj mi się nie chce. Ale tam takiego smroda walnąłeś z tym wracaniem do wcześniejszych edycji, to se ciebie wrzuciłam do listy roboczej. I co zrobisz, nic nie zrobisz Rozpisz dzisiaj przed linczem, bo potem może być za późno, jak mnie albo Ciebie snajper odjebie. No a wracanie do posta Lipszyca było wspaniałym zagraniem. Chodzi ci o moje nawiązanie do Lipszycowego posta? To był żart tylko xd.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:50:20 GMT 1
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:50:55 GMT 1
Bardzo chętnie bym przeczytał zwięzłą informację dlaczego Riquelme jest do wyjebania, oprócz tego że pięć osób zdążyło to już powiedzieć i się "przyjęło". Parabole nie uczestniczą w konkursie. Możesz znaleźć mojego posta vs Riquelme na ostatnich dwóch stronach i napisać co myślisz o takiej argumentacji w ogóle. Edit: No dobra to było na stronie 29
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 0:53:00 GMT 1
Poza tym chciałbym dowiedzieć się co sądzicie o takim ananasie jak np. Jill Bitten. Bo wszędobylstwo glonów i gównopostów użytkowników pozycjonujących się na poziomie takiej Muchy bez Ucha mnie w ogóle nie dziwi, zawsze ktoś taki będzie, jeden jest nowy, drugi nie ma czasu, trzeci jest w mafii, a czwarty to właściwie chuj wie czemu nie gra.
No ale wracając, tu gość przyszedł o 20, napisał dwa posty kreacyjne, wrócił po ponad trzech godzinach i wkleił pastę ze starej edycji. Po co?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:53:28 GMT 1
Prawie się zacząłem produkować, ale ostatecznie stwierdziłem, że Jaca na pewno ma jakiś masterplan w tym wykluczeniu z konkursu.
Chyba, że po prostu już mam jeden talon.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 0:53:57 GMT 1
Bardzo chętnie bym przeczytał zwięzłą informację dlaczego Riquelme jest do wyjebania, oprócz tego że pięć osób zdążyło to już powiedzieć i się "przyjęło". Parabole nie uczestniczą w konkursie. Ty a może sam byś zerknął, mądralo, co? Gościu od początku jest chodzącą wpadką. To usuwanie postów i jego pseudoluzackie podejście do tematu. Weź poczytaj Jacuś, masz czas mimo że się ukrywasz przed policją.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:55:18 GMT 1
Poza tym chciałbym dowiedzieć się co sądzicie o takim ananasie jak np. Jill Bitten. Bo wszędobylstwo glonów i gównopostów użytkowników pozycjonujących się na poziomie takiej Muchy bez Ucha mnie w ogóle nie dziwi, zawsze ktoś taki będzie, jeden jest nowy, drugi nie ma czasu, trzeci jest w mafii, a czwarty to właściwie chuj wie czemu nie gra. No ale wracając, tu gość przyszedł o 20, napisał dwa posty kreacyjne, wrócił po ponad trzech godzinach i wkleił pastę ze starej edycji. Po co? Nie widzę sensu w rozwadnianiu się w tym momencie na takiego typa. Niech coś zagra. Tzn. powyższe to moja opinia, nie nawoływanie do wstrzymania dyskusji.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:55:59 GMT 1
Karetka bardzo dużo chce i to jest fajne, taki miły gej-przyjaciel.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 0:56:07 GMT 1
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 0:57:14 GMT 1
Poza tym chciałbym dowiedzieć się co sądzicie o takim ananasie jak np. Jill Bitten. Bo wszędobylstwo glonów i gównopostów użytkowników pozycjonujących się na poziomie takiej Muchy bez Ucha mnie w ogóle nie dziwi, zawsze ktoś taki będzie, jeden jest nowy, drugi nie ma czasu, trzeci jest w mafii, a czwarty to właściwie chuj wie czemu nie gra. No ale wracając, tu gość przyszedł o 20, napisał dwa posty kreacyjne, wrócił po ponad trzech godzinach i wkleił pastę ze starej edycji. Po co? Nie widzę sensu w rozwadnianiu się w tym momencie na takiego typa. Niech coś zagra. Tzn. powyższe to moja opinia, nie nawoływanie do wstrzymania dyskusji. Podbijam parabole, takich glonów jak Jill jest co najmniej jeszcze kilku, jakaś kapibara, windmill, Anastazja właśnie. Snajperzy w razie czego mogą się tym zająć.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:57:44 GMT 1
Jacuś, najebaliśmy 6 stron w 40 minut, a ty już glonów szukasz? XDD No tak, a o co chodzi? Jacuś, a co Ty tak o tych glonach i glonach. Też weź coś pograj. Trochę tam Stankiewicza wyśmiałeś tylko.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:58:07 GMT 1
Karetka bardzo dużo chce i to jest fajne, taki miły gej-przyjaciel. Koniec naszej przyjaźni.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:58:40 GMT 1
No nie powiem, że to trochę dziwne, żeby przez pierwsze dwie strony wypocin tak się skupiać na tym, jak to te glony okropne psujo.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:59:11 GMT 1
Juana na razie zostawiamy. Ebenezer jest, jaki jest, ale dajmy mu jeszcze szansę, może coś z niego będzie. O Ewangelistę się nie martw. Ja sobie trochę potrolluję, trochę pożartuje, trochę poparafrazuję (mafia musi bawić i uczyć) i pewnie odpadnę.
Mafia w sensie: gra. Nie to, że jako mafiosa poczuwam się do jakiegoś szczególnego obowiązku bawienia i edukowania miasta.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:59:13 GMT 1
Karetka bardzo dużo chce i to jest fajne, taki miły gej-przyjaciel. Koniec naszej przyjaźni. No przecież nie powiedziałem, że betabankomat...
|
|