|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 2:56:48 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 2:56:48 GMT 1
On tak specjalnie dlatego szybko poleci
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 2:57:45 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 2:57:45 GMT 1
On poleci a ty zostaniesz Karetka, taka prawda
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 3:37:09 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 3:37:09 GMT 1
Jacek Jaworek niewinny.
Choć brzmi kontrowersyjnie.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 3:45:21 GMT 1
Tej Jill, czemu tak nieładnie napisałaś, że ja spamuję temat. Podobnie długie posty piszesz.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 4:08:56 GMT 1
I wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby zadanie pytania Karlusonowi przez osoby które uniewinnia: Dlaczego?Chcesz se wzbudzać sympatię, bo Ci na tym zależy long term, czy wzbudzać sympatię, bo jesteś asekuracyjny i nie potrafisz grać inaczej niż tworząc z miejsca frontu Moi vs Wrogowie.Jednocześnie Stankiewicz bez interakcji z Karlusonem, za to przemyślenia co do karetki całkiem podobne: Niemniej Wojskową Karetkę plusuję za niekurwienie logiki i wrzucam do kategorii: nielinczowalny. To nic nie znaczy oczywiście na ten moment, nie wyciągałbym żadnych grubych wniosków, ale trzy rzeczy bym chciał zobaczyć: a) Co sądzi Stankiewicz o Karlusonie i co Karluson o Stankiewiczu, szczególnie, że mu rzucił niewinnością w ryja - wiadomo, pierwszy dzień, można se rzucać dużo, ale znaj proporcjum mocium panie; b) Czemu Stanki forsuje Ojca Pijo i chce na niego zrobić wajchę głosową, kiedy nikt jeszcze o tym innym nie wspomniał; c) Czy poniższy cytat odnosi się do konkretnej sytuacji z tej edycji (pociąg na Riquelme?), czy jest teorią? Jak często analizoliderowanie doprowadzało do szybkiego linczowania? a) po ostatniej edycji kiedy byliśmy razem w mafii zwyczajnie mu nie ufam b) ponieważ Andrzej Stankiewicz lubi mieć własne zdanie, a zdaniem Andrzeja Stankiewicza Ojciec Pijo jest co najmniej szkodnikiem, a najprawdopodobniej słabym mafiozem. Cytowałem jego posty, które do rozgrywki nie wnoszą niczego poza podbijaniem tematu ludzi, którzy chwilę wcześniej zostali przez kogoś podejrzani (JRR, Stankiewicz) c) ten cytat odnosi się bezpośrednio do Ciebie i twojej parabolowej pseudoanalizy. Napisałeś, że jako mafiozo nie miałbyś powodu by tego robić (czy coś w ten deseń, nie chce już mi się szukać dokładnie tego posta), dlatego zapytałem czy kiedykolwiek takie analizoliderowanie jakie zaprezentowałeś doprowadzało do szybkiego linczowania. Moim zdaniem nigdy nie prowadzi i jest korzystne dla mafiozy.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 4:14:38 GMT 1
Ja bym jednak przerzucił głosy w Pijoka. co to za wajcha sądząc po tym, że nie zrobiła wielkiej furory, a jedyny, który podchwycił temat to szejkomat, to jest to wajcha słuszna.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 4:15:15 GMT 1
I wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby zadanie pytania Karlusonowi przez osoby które uniewinnia: Dlaczego?Chcesz se wzbudzać sympatię, bo Ci na tym zależy long term, czy wzbudzać sympatię, bo jesteś asekuracyjny i nie potrafisz grać inaczej niż tworząc z miejsca frontu Moi vs Wrogowie.Jednocześnie Stankiewicz bez interakcji z Karlusonem, za to przemyślenia co do karetki całkiem podobne: To nic nie znaczy oczywiście na ten moment, nie wyciągałbym żadnych grubych wniosków, ale trzy rzeczy bym chciał zobaczyć: a) Co sądzi Stankiewicz o Karlusonie i co Karluson o Stankiewiczu, szczególnie, że mu rzucił niewinnością w ryja - wiadomo, pierwszy dzień, można se rzucać dużo, ale znaj proporcjum mocium panie; b) Czemu Stanki forsuje Ojca Pijo i chce na niego zrobić wajchę głosową, kiedy nikt jeszcze o tym innym nie wspomniał; c) Czy poniższy cytat odnosi się do konkretnej sytuacji z tej edycji (pociąg na Riquelme?), czy jest teorią? a) po ostatniej edycji kiedy byliśmy razem w mafii zwyczajnie mu nie ufam b) ponieważ Andrzej Stankiewicz lubi mieć własne zdanie, a zdaniem Andrzeja Stankiewicza Ojciec Pijo jest co najmniej szkodnikiem, a najprawdopodobniej słabym mafiozem. Cytowałem jego posty, które do rozgrywki nie wnoszą niczego poza podbijaniem tematu ludzi, którzy chwilę wcześniej zostali przez kogoś podejrzani (JRR, Stankiewicz) c) ten cytat odnosi się bezpośrednio do Ciebie i twojej parabolowej pseudoanalizy. Napisałeś, że jako mafiozo nie miałbyś powodu by tego robić (czy coś w ten deseń, nie chce już mi się szukać dokładnie tego posta), dlatego zapytałem czy kiedykolwiek takie analizoliderowanie jakie zaprezentowałeś doprowadzało do szybkiego linczowania. Moim zdaniem nigdy nie prowadzi i jest korzystne dla mafiozy. Tej mordziaty, ja wiem, że bez tożsamości i ten teges, ale powiedz ty mi no orientacyjnie ile lat temu ty byłeś ostatnio w mafii z tym Karlsonem?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 4:16:16 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 4:16:16 GMT 1
Przeczytalam zmarznietego Parabole Oceniam na teraz jako raczej winny - a na pewno z tendencjami takimi na przyszłość Ostrożne posty, kilka lekkich podczepien - tłumaczenie za kogoś, nawoływanie za kimś kto się nie pojawił, narzekanie na shit post samemu shit prostując, przyczepianie się do kogoś będącego online bez ukrycia No wszystko po taniości by wyglądać na pożytecznego, a zarazem aktywnego, trochę gry i trochę kreacji, taki w sam raz start, uniwersalny powiedziałabym Ale to tylko kilka godzin
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 4:17:21 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 4:17:21 GMT 1
I idę do klubu I odcinam się całkiem bo i tak narzekają na mnie a śmiesznie tak sobie to czytać
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 4:17:26 GMT 1
a) po ostatniej edycji kiedy byliśmy razem w mafii zwyczajnie mu nie ufam b) ponieważ Andrzej Stankiewicz lubi mieć własne zdanie, a zdaniem Andrzeja Stankiewicza Ojciec Pijo jest co najmniej szkodnikiem, a najprawdopodobniej słabym mafiozem. Cytowałem jego posty, które do rozgrywki nie wnoszą niczego poza podbijaniem tematu ludzi, którzy chwilę wcześniej zostali przez kogoś podejrzani (JRR, Stankiewicz) c) ten cytat odnosi się bezpośrednio do Ciebie i twojej parabolowej pseudoanalizy. Napisałeś, że jako mafiozo nie miałbyś powodu by tego robić (czy coś w ten deseń, nie chce już mi się szukać dokładnie tego posta), dlatego zapytałem czy kiedykolwiek takie analizoliderowanie jakie zaprezentowałeś doprowadzało do szybkiego linczowania. Moim zdaniem nigdy nie prowadzi i jest korzystne dla mafiozy. Tej mordziaty, ja wiem, że bez tożsamości i ten teges, ale powiedz ty mi no orientacyjnie ile lat temu ty byłeś ostatnio w mafii z tym Karlsonem? jakiś tydzień temu
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 4:18:01 GMT 1
Przeczytalam zmarznietego Parabole Oceniam na teraz jako raczej winny - a na pewno z tendencjami takimi na przyszłość Ostrożne posty, kilka lekkich podczepien - tłumaczenie za kogoś, nawoływanie za kimś kto się nie pojawił, narzekanie na shit post samemu shit prostując, przyczepianie się do kogoś będącego online bez ukrycia No wszystko po taniości by wyglądać na pożytecznego, a zarazem aktywnego, trochę gry i trochę kreacji, taki w sam raz start, uniwersalny powiedziałabym Ale to tylko kilka godzin w pełni się zgadzam
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 4:19:11 GMT 1
Tej mordziaty, ja wiem, że bez tożsamości i ten teges, ale powiedz ty mi no orientacyjnie ile lat temu ty byłeś ostatnio w mafii z tym Karlsonem? jakiś tydzień temu To nie on imo
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 4:22:49 GMT 1
ekspertem on wynajdywania tożsamości nigdy nie byłem, więc upierać się nie będę, niemniej przegadałem z gościem kilka dni i ten styl wypowiedzi raczej rozpoznaję. w chwili obecnej to i tak wielkiego znaczenia nie ma, poza tym, że parabole sobie coś tam widzą, ale to raczej winne parabole. lecę popracować.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 5:15:51 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 5:15:51 GMT 1
I capibara to jak wy tutaj mówicie glon mafijny (na teraz(
Jutro na godzinę przed linczem wyjaśnię dla snajpera nieparzystego i całego miasta co o tym świadczy, jezeli nic się nie zmieni, (a pewnie się zmieni - ale to dobrze tylko będzie dla nas, więc oby się uaktywnił)
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 5:18:04 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 5:18:04 GMT 1
Proszę trzymać rękę na pulsie bo ja nie wychodzę z polskiego tanga i do wtorku balanga
Liczę na was, pamiętajcie, koniec końców miasto jest razem i współpracujemy
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 6:08:40 GMT 1
Możesz mi powiedzieć czemu dałeś głos na JRR jak tylko ten napisał jednego posta? Człowiek myśli - niby nic, dowcip, albo stuknięcie gościa żeby się uaktywnił albo coś.
Tylko ty chyba rzeczywiście coś u niego widziałeś skoro akurat jego interakcje z innymi graczami postanowiłeś potem wyłuszczyć.
Z ciekawostek polecam poziom komunikowania się Pijo i Riquelme. Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach. Zwłaszcza ta interakcja z Magnussem jest przezabawna, bo wskazałeś ją po tym: Pierwsi niewinni Magnussen i Leosia Czemu tak sądzisz? No rzeczywiście, podejrzana interakcja stulecia. Warto wskazać i wyłuszczyć. Na pewno zaraz będzie między nimi sztuczna dyskusja. Możesz mi wytłumaczyć czemu akurat JRR znalazł się na twoim celowniku jeszcze zanim napisał posty wskazane potem palcem przez Losco? Ot tak? Taki strzał? Robienie sobie alibi na przyszłość?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 7:12:19 GMT 1
Ok, jeśli w trójcę Jacek, Parabole, Juan nie ma 2 mafiozow to ja jestem graczem nie w szachy, tylko warcaby. Prosiłbym o strzał gdzies w tej trójce naszego szanownego snajpera. Coś czuję, że trójka niewinnych Stankiewicz, gdzieżeś polazł. Riquelme to samo. No nie było mnie, co mam Ci powiedzieć. Leosia niewinna, ale nie warto jej słuchać, parabole niewinne i tutaj warto słuchać, chociaż nie wiem, co to za paranoja, jestem na 28 stronie i już trzeci raz piszą do mnie nieobecnego. Znalazłem właśnie czwartą czytając dalej. Dodam też, tradycyjnie już, że Ebenezer niewinny moim zdaniem. Ewengelista na ten moment na pewno nie do ruszenia, podobnie jak większość ''ogarów''. Juana na razie zostawiamy. Ebenezer jest, jaki jest, ale dajmy mu jeszcze szansę, może coś z niego będzie. O Ewangelistę się nie martw. Ja sobie trochę potrolluję, trochę pożartuje, trochę poparafrazuję (mafia musi bawić i uczyć) i pewnie odpadnę. Mafia w sensie: gra. Nie to, że jako mafiosa poczuwam się do jakiegoś szczególnego obowiązku bawienia i edukowania miasta. Ale zostawiamy na jakiej podstawie. Przypominam, że usunął posty. I to dwa. Ty tego nie lubisz. Gdzie Ci niby usuwałem posty?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 7:13:27 GMT 1
Co do pierwszego linczu, absolutnie odpuściłbym linczowanie najbardziej aktywnych i tych z potencjałem na uniewinnienie oraz tak zwanych ogarów. Co edycję silimy się na jakieś hero lincze w g1 i co edycje kończy się to jakąś katastrofą, która nie jest nam do niczego potrzebna.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 7:14:29 GMT 1
Za co jest ta karetka uniewinniana jeszcze raz?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 7:29:04 GMT 1
Zmarzlik, wejdźcie sobie w jego posty i wszystko jasne. Tam wcale nie ma treści. Ale jeszcze ciekawsze od samego Zmarzlika jest to, co pisał o nim Jaworek:
"Za pierwszy dobry cel jawi się nasz stary podejrzany Bartosz Zmarzlik, który przez Jacusia został zaczepiony już po bodaj pierwszym poście kreacyjnym, a potem gdy (jak się wydawało) temat ucichnie, mściwie wrócić ze zdwojoną siłą i zaatakować."
Łatwe przyjebanie się tak, ale gdzie był ten atak ze zdwojoną siłą podpowiesz mi? Coś mi tu nie gra między wami Panowie, powiedzcie coś więcej. Na czutkę Jaworek niewinny Zmarzlik winny, zwłaszcza, że posty żużlowca to kreacyjne zaczepki, z których nie wygląda jakby wyciągał jakieś wnioski albo próbował coś z tym coś robić, albo jakby w ogóle tam proces myślowy miał być
|
|