|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 17:32:22 GMT 1
Co prawda na mój gest przesadnie czepialski, tym bardziej, że teraz nie spija wniosków z tamtego pokazu agresji, ale to jeszcze nie powód do oskarżania o wszechwiedzę. Jak sam zrobię wszystko i trafię, to no spiję całą śmietankę i tylko tyle. Jak sam zrobię wszystko i nie trafię, to będzie beka ze mnie i tylko tyle. Jak sam zrobię just enough a po mojej asyście wykończy ktoś inny i trafi, to ja i tak odbębnię swój wielki sukces, a miasto będzie miało dwóch niewinnych bohaterów zamiast jednego. Jak sam zrobię just enough a po mojej asyście wykończy ktoś inny i nie tarfi, to beka będzie z nas obu. Podsumowując: mi ten układ pasuje, po pressingu giermkowie Parabole oraz Ebeebe przeprowadzają słuszny atak, czekamy na rozstrzygnięcie kwestii szachowej.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:32:27 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 17:32:27 GMT 1
Mordini, jak na razie każde twoje wejście to gadanie, że nie masz czasu ale będziesz go miał, a jak próbujesz coś dać merytorycznie, to nie pozostaje nic innego, jak to wyśmiać. Nie wiem, czy jesteś w mafii, ale z tym skill issue to bym zbastowała, bo nie wiem, kto jak na razie ma z tym większy problem. Dowód? (: Zaraz mnie sprowokujesz do oddania na siebie głosu takimi gównopostami. Chociaż ta analiza na Karlusona trafna, Ebenezer zbiera punkcik.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:34:37 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 17:34:37 GMT 1
Nie było czasu przed robotą na czytanie, a kończę już dawno po i linczu i nawet mordzie, także cokolwiek bym wtedy wyczytał będzie dawno do kosza.
Ale dobry post Ebenezer, pochwalam w chuj. Gram jak pizda bo tu ludzie piszą tak mocarnie w chuj dużo za dużo zecnie jestem w stanie wszystkiego ogarnąć, więc czepianie się mnie o to jest totalnie sensowne. Jakbym nie wiedział że jestem niewinny tez bym się podejrzewał.
Ale no, wiem, więc podejrzewam nadal Parabole (przemyślałem i moje wcześniejsze uniewinnienie ich było trochę bezpodstawne, za mało miałem na to argumentu a za dużo w drugą strone) I Juan. I nie wiem co z tym Jackiem, cholernik taki nie odo ugryzienia dla mnie.
Za to z wcześniej uniewinnionych wykreślam Stanowskiego czy jak mu tam.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:36:53 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 17:36:53 GMT 1
Losco na plus tym bardziej, im bardziej wychodzi z kreacji. leosia mafia= losco miasto Weź mi tu wytłumacz swój tok rozumowania, bo to jest dla mnie jakaś enigma xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:36:57 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 17:36:57 GMT 1
Okej typie pamiętaj, że jestem głupim czarnuchem przez którego przemawia Pan powiedz mi tylko jak krowie na rowie, że Taco i Riquelme to Twoim zdaniem dwójka najbardziej prawdopodobnych mafiozów i daje spokój Na ten moment bardziej śmierdzi mi Riquelme niż Taco. Jednak Taco nie wnosi nic (pomimo sporej ilości postów) ma irytującą kreację i się tłumaczy że nie będzie mieć czasu. Wolę odwalić plankton. Natomiaat Riquelme jest pod obserwacją bo coś zaczęło się u niego dziać. Ale teraz patrzę że Capivara pcha się w gips.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:38:21 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 17:38:21 GMT 1
Losco na plus tym bardziej, im bardziej wychodzi z kreacji. leosia mafia= losco miasto W jaki sposób wina Leosi miałaby mnie uniewnnić? Xd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:39:32 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 17:39:32 GMT 1
Zaraz mnie sprowokujesz do oddania ma siebie głosu takimo gównopostami. Chociaż ta analiza na Karlusona trafna, Ebenezer zbiera punkcik. No to głosuj, ale nie próbuj kłamać jak wiem co mówiłem. W dupie mam jak jakiś mafiosz na mnie zagłosuje Jak jesteś miastem to Ci znajdę mafie i tak , może nie zauważyłaś ale przestałem głosować na Ciebie bo jest większa szansa że jesteś z miasta niż inne osób które chce linczowac Mówię sczerze ze jak nie znajde 1 mafi przed 3cim dniu że jest dobra szansa że jestem mafia - i jako miasto mafia często zabija mnie w nocy w 1ej lub 2ej nocy. Oczywisce teraz pewnie to nie stanie jak nie znajdę mafie ale to tej pory spróbuje przynajmniej znaleźć wystarczy osób z miasta aby było wygrane. Np ja myślę że magnus jest 99% miastem i jak mogę zatrzymać jego lincz to będzie wyższa szansa że linczujemy mafie
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 17:39:58 GMT 1
Głosowanie na capibarę to najlepsze co można zrobić w dzisiejszym dniu. Magnusa można spokojnie na jutro zostawić, roli mafijnej na pewno nie dostał.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:40:28 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 17:40:28 GMT 1
leosia mafia= losco miasto W jaki sposób wina Leosi miałaby mnie uniewnnić? Xd bo tak gada do Ciebie że nie jesteście razem
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 17:40:52 GMT 1
Głosowanie na capibarę to najlepsze co można zrobić w dzisiejszym dniu. Magnusa można spokojnie na jutro zostawić, roli mafijnej na pewno nie dostał. Pressuj gryzonia.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 17:41:22 GMT 1
Taco Hemingway byłoby łatwiej jakbyś trochę argumentował swoje deklaracje odnośnie tego, że ktoś jest dla ciebie 99% taki czy inny
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:42:07 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 17:42:07 GMT 1
W jaki sposób wina Leosi miałaby mnie uniewnnić? Xd bo tak gada do Ciebie że nie jesteście razem Przecież ja go spropsowałam tam xd
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 17:42:17 GMT 1
idioci, ale jak ktoś po deklaracji, że Taco jutro się wybroni i znajdzie mafię a jeśli nie to możecie go bezdyskusyjnie wyjebać NIE CHCE usilnie zmienić głosu, to są 2 wyjaśnienia: a) mafia b) debil
Naprawdę nie ma tu więcej dodania.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:42:23 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 17:42:23 GMT 1
Co prawda na mój gest przesadnie czepialski, tym bardziej, że teraz nie spija wniosków z tamtego pokazu agresji, ale to jeszcze nie powód do oskarżania o wszechwiedzę. Jak sam zrobię wszystko i trafię, to no spiję całą śmietankę i tylko tyle. Jak sam zrobię wszystko i nie trafię, to będzie beka ze mnie i tylko tyle. Jak sam zrobię just enough a po mojej asyście wykończy ktoś inny i trafi, to ja i tak odbębnię swój wielki sukces, a miasto będzie miało dwóch niewinnych bohaterów zamiast jednego. Jak sam zrobię just enough a po mojej asyście wykończy ktoś inny i nie tarfi, to beka będzie z nas obu. Podsumowując: mi ten układ pasuje, po pressingu giermkowie Parabole oraz Ebeebe przeprowadzają słuszny atak, czekamy na rozstrzygnięcie kwestii szachowej. Tym giermkiem to wkurwiłeś. A już myślałem że jesteś w porządku gość. Parabole są niezależne i nieprzynależne i tak samo rozdzielają Przyjaciołom i Wrogom. Trzymaj atakującego blisko ale uniewinniającego jeszcze bliżej.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:42:28 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 17:42:28 GMT 1
Może zgodzimy się wspólnie ze capibara snajper?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:43:35 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 17:43:35 GMT 1
idioci, ale jak ktoś po deklaracji, że Taco jutro się wybroni i znajdzie mafię a jeśli nie to możecie go bezdyskusyjnie wyjebać NIE CHCE usilnie zmienić głosu, to są 2 wyjaśnienia: a) mafia b) debil Naprawdę nie ma tu więcej dodania. Nie rozumiem, dla mnie to naturalne, gracz z innej planety. Albo se otwarcie jajcuje ale na jedno wychodzi, i tak będzie celem dla snajpera przy obecnej grze, a jeśli nagle wyjdzie z merytoryką to padnie w linczu.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 17:44:19 GMT 1
Ej dobra, bo Carlsen chyba się poddał, potrzebujemy nową osobę na świecznik. Wylosujcie kogoś.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:44:46 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 17:44:46 GMT 1
idioci, ale jak ktoś po deklaracji, że Taco jutro się wybroni i znajdzie mafię a jeśli nie to możecie go bezdyskusyjnie wyjebać NIE CHCE usilnie zmienić głosu, to są 2 wyjaśnienia: a) mafia b) debil Naprawdę nie ma tu więcej dodania. Nie rozumiem, dla mnie to naturalne, gracz z innej planety. Albo se otwarcie jajcuje ale na jedno wychodzi, i tak będzie celem dla snajpera przy obecnej grze, a jeśli nagle wyjdzie z merytoryką to padnie w linczu. To follow up A karetka dawno nie napisała sensownego posta
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:45:04 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 17:45:04 GMT 1
Anka se otwarcie robi jajca.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 17:46:00 GMT 1
Oj Taco Taco, takie równania to domena słabej mafii (a może raczej mafii, która słabo weszła w grę, zdarza się), wyciąganie takich wniosków na podstawie jednego gówno postu, w którym ktoś uniewinnia (zaczyna uniewinniać) drugą osobę to kiepski żarcik. Jesteś na świeczniku, chcesz szukać mafii, ale nie możesz, bo przecież sam jesteś mafiozą, to tworzysz takie teorie, które niby tam kogoś obwiniają, niby coś wnoszą, ale tylko na pierwszy rzut oka. To nie trzeba być kurwa wytrawnym graczem ani mafiozo, żeby widzieć, że Losco dobrze wszedł w grę, ja to widzę, a nie przeczytałem większości postów tutaj. Nie wiem, jak ta Young Leosia, po pierwszych stronach wczoraj mi zaplusowała jakimś postem, bo napisała to, o czym sam myślałem, no ale szanujmy się.
Dobra, lecę do robo, in touch mordeczki.
|
|