|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 18:06:43 GMT 1
Żałuję, że temat Zmarzlika zupełnie ucichł. Opłaca się siedzieć w norce.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:08:32 GMT 1
via mobile
Post by Cyclop on Mar 10, 2023 18:08:32 GMT 1
Z grubsza, niestety mam internet wolniejszy od Waszej prędkości uderzenia w klawisze :/ Strzał w małomównych jest najlepszą opcją (tak, wiem, że sam się do nich zaliczam).
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 18:09:00 GMT 1
Nie musi czytać całych edycji żeby widzieć kto wygrał. Ale wtedy nie wie czy to miasto zjebało ze względu na metę, czy też coś innego zawiodło, a może mafia zagrała genialną partię. Ja z tego jej posta inny wniosek wyciągnąłem, więc imo założenie, że to jest ograny gracz na tym forum jest błędne.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:09:44 GMT 1
via mobile
Post by Cyclop on Mar 10, 2023 18:09:44 GMT 1
Cyclop mafia jakby ktoś pytał. Nikt nie pytał
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:10:20 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 18:10:20 GMT 1
dałem swą opinię I jak się nie zgadzam to powiem coś ale chce aby pracowaliśmy razem jak najbardziej. Wsm już zauważyłem że nie gracie tak I to nie zadziała ale tak sam gram jak jestem w większej grze - że znajduje kilka osób którzy mogę ufać I pracuje z nimi. Aktywnie czuje że najlepszy lincz jest parabole - ale z nieaktywnych to capibara Jak przeczytam grę lepiej to będę mógł dac pełną listę osób którzy można linczowac (w mojej opinii) Ty czytasz całą rozgrywkę czy tylko losowe posty, gdy ktoś Cię zacytuje i dostaniesz powiadomienie? Losowe posty na teraz, bym powiedział że 50% gry czytałem
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 18:10:24 GMT 1
Z grubsza, niestety mam internet wolniejszy od Waszej prędkości uderzenia w klawisze :/ Strzał w małomównych jest najlepszą opcją (tak, wiem, że sam się do nich zaliczam). To chociaż z grubsza jakiś wniosek masz czy tylko capibara zły?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:12:20 GMT 1
via mobile
Post by Cyclop on Mar 10, 2023 18:12:20 GMT 1
2 głosy oddane, a w tym czasie tylko 3 szczekania. Świetna kreacja, ale gra ją za długo. Wątpię, żeby był mafią, raczej chcę, żeby zrzucił futro.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 18:12:38 GMT 1
Wejdź sobie na każdy post Bittena to będziesz mieć. Jesli nie widzisz to już nie mój problem. W jej grze jest bardzo dużo treści ale bardzo mało bezpośrednich interkacji. 1. Pytanie nie było do Ciebie. 2. Część tej treści to jakieś bzdury, więc dziwi mnie ten rzekomy zachwyt. Typ napisał jednego mafijnego posta i ponarzekał na spam oraz zapytał się, czemu chcemy linczować JRR.Zagubiony złapał się na mój lep na mafię, niestety chyba w tym przypadku to nie mafia, tylko słaby (raczej) i nadpobudliwy (to na pewno) miastowy. Teraz będę przez pewien czas najprawdopodobniej, więc jeżeli ktoś sobie życzy wejść ze mną w interakcję to zapraszam. Niestety jestem jeszcze jakieś 8 stron do tyłu z czytaniem zaległej treści.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 18:12:55 GMT 1
Ojej, źle zacytowałam posta!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:13:46 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 18:13:46 GMT 1
Cyclop mafia jakby ktoś pytał. Nikt nie pytał Ale się oburzyl... Cyklop, kto Tobie wygląda na podejrzanego 8 czemu, wez jak nie masz czasu wszystkiego czytać to poczytaj jakas jedna czy dwie osoby i zobacz co o nich myślisz i napisz, no generalnie napisz COŚ przydatnego.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 18:15:57 GMT 1
windmill co u ciebie ogółem? Dobrze wszystko?
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 18:17:08 GMT 1
Cyclop mafia jakby ktoś pytał. O dziwo popieram.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 18:17:34 GMT 1
Nk mi powie, kto tam teraz jest top2 jeśli chodzi o głosy, to jeśli piątek będzie luźniejszy (a taki się szykuje), to zacznę ich czytać nawet wcześniej, niż pierwotnie planowałem. Mógłbym sam to zrobić, ale mi się nie chce, zwłaszcza, że pewnie niektórzy zdążyli zmienić głos osiem razy. Zresztą jakaś dobra dusza z zacięciem do notowania wszystkiego na pewno ma to wpisane. Inb4 do 21 wszystko się może zmienić trzy razy: no może, ale jak przeczytam kogoś teraz i przeczytam kogoś innego potem, to będzie na plus.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 18:17:55 GMT 1
Nk mi powie, kto tam teraz jest top2 jeśli chodzi o głosy, to jeśli piątek będzie luźniejszy (a taki się szykuje), to zacznę ich czytać nawet wcześniej, niż pierwotnie planowałem. Mógłbym sam to zrobić, ale mi się nie chce, zwłaszcza, że pewnie niektórzy zdążyli zmienić głos osiem razy. Zresztą jakaś dobra dusza z zacięciem do notowania wszystkiego na pewno ma to wpisane. Inb4 do 21 wszystko się może zmienić trzy razy: no może, ale jak przeczytam kogoś teraz i przeczytam kogoś innego potem, to będzie na plus. Pijo 2 Zagubiony 1 Anastazja 2 Riquelme 4 Magnusen 2 Leosia 0 Parabole 1 Stankiewicz 1 Taco 1 Ebenezer 1 capibara 2
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:18:57 GMT 1
Haha, Taco zmienił głos z paraboli na parabolę. Podoba mi się comic relief w tej edycji, fanbaza zachwycona.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 18:19:13 GMT 1
Walka jest wyrównana.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 18:19:43 GMT 1
WRRRRUUUUUUUUMMMMMMMMMM!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 18:22:01 GMT 1
Z grubsza, niestety mam internet wolniejszy od Waszej prędkości uderzenia w klawisze :/ Strzał w małomównych jest najlepszą opcją (tak, wiem, że sam się do nich zaliczam). Wczoraj czytałeś rozgrywkę przynajmniej do 23 strony, dzisiaj również byłeś już o 10 rano więc coś przeczytać musiałeś. Już jakby zostawić to przy tym to przeczytałeś więcej niż ja, więc jakieś wnioski powinieneś mieć i to takie bez jednoczesnej asekuracji "uderzajcie w małomównych, mimo że ja też tam jestem, patrzcie jak się poświęcam wystawiając się do strzału".
Napisz coś ciekawego.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 18:22:08 GMT 1
Nk mi powie, kto tam teraz jest top2 jeśli chodzi o głosy, to jeśli piątek będzie luźniejszy (a taki się szykuje), to zacznę ich czytać nawet wcześniej, niż pierwotnie planowałem. Mógłbym sam to zrobić, ale mi się nie chce, zwłaszcza, że pewnie niektórzy zdążyli zmienić głos osiem razy. Zresztą jakaś dobra dusza z zacięciem do notowania wszystkiego na pewno ma to wpisane. Inb4 do 21 wszystko się może zmienić trzy razy: no może, ale jak przeczytam kogoś teraz i przeczytam kogoś innego potem, to będzie na plus. Pijo 2 Zagubiony 1 Anastazja 2 Riquelme 4 Magnusen 2 Leosia 0 Parabole 1 Stankiewicz 1 Taco 1 Ebenezer 1 capibara 2 albo coś źle liczę albo Stankiewicz 2 - Anastazja, Pijo
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 18:22:13 GMT 1
|
|