|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 18:23:03 GMT 1
1. Pytanie nie było do Ciebie. 2. Część tej treści to jakieś bzdury, więc dziwi mnie ten rzekomy zachwyt. Typ napisał jednego mafijnego posta i ponarzekał na spam oraz zapytał się, czemu chcemy linczować JRR.Zagubiony złapał się na mój lep na mafię, niestety chyba w tym przypadku to nie mafia, tylko słaby (raczej) i nadpobudliwy (to na pewno) miastowy. Nadpobudliwy. Już nawet napisałem, że źle przeczytałem Twojego posta i widziałem tam coś, czego nie ma. Ale jak już się pojawiłeś, to napisz, czemu uważasz JRR za grubą rybę. I czy w takim razie nie uważasz, że trzeba go ratować przed linczem, skoro na ten moment ma najwięcej głosów?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 18:25:39 GMT 1
Ty czytasz całą rozgrywkę czy tylko losowe posty, gdy ktoś Cię zacytuje i dostaniesz powiadomienie? Losowe posty na teraz, bym powiedział że 50% gry czytałem To by wyjaśniało, czemu tak spanikowałeś, gdy napisałem, żeby Cię zlinczować - nie przeczytałeś, że potem pisałem do JRR, że to dla jaj było pisane. Ale tak szczerze mówiąc, to niektóre Twoje posty są mega dziwne i za chuja Ci nie ufam. Jak pod moją nieobecność miasto postanowi faktycznie Cię odjebać, to nie będę tego krytykował.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 18:29:11 GMT 1
Zagubiony złapał się na mój lep na mafię, niestety chyba w tym przypadku to nie mafia, tylko słaby (raczej) i nadpobudliwy (to na pewno) miastowy. Nadpobudliwy. Już nawet napisałem, że źle przeczytałem Twojego posta i widziałem tam coś, czego nie ma. Ale jak już się pojawiłeś, to napisz, czemu uważasz JRR za grubą rybę. I czy w takim razie nie uważasz, że trzeba go ratować przed linczem, skoro na ten moment ma najwięcej głosów? Jedyne co uważam, to że złapałeś się na mój lep. Jacek Jaworek wyjaśnił w jednym miejscu, to był tylko post przeklejony z jednej ze starych edycji - post mafiozy, który bardzo szybko padł, głównie za sprawą tamtego właśnie posta. Musiałem tylko wpisać nicki z bieżącej edycji, nie twierdzę, że wybrałem zupełnie przypadkowe, ale też na pewno nie poświęciłem temu tyle uwagi, żeby czuć się teraz w obowiązku, by się z tego tłumaczyć.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 18:30:46 GMT 1
Byłoby turbo śmiesznie jakby cała trójka Karlson, Magnus, i Shakeomat była w mafii Komizmu całej sytuacji dodaje, że Karlson i Magnus to jedna osoba odnotowuję, bo post edycji póki co
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 18:31:07 GMT 1
Nie no miałam śmieszniejsze.
A chyba, że chodziło o post Leosi, no to ogółem walczy z Taco o tytuł.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 18:31:26 GMT 1
Komizmu całej sytuacji dodaje, że Karlson i Magnus to jedna osoba odnotowuję, bo post edycji póki co Swoją drogą to też dobre podsumowanie poziomu treści, którą żeście tu od wczoraj napłodzili.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:31:51 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 18:31:51 GMT 1
Losowe posty na teraz, bym powiedział że 50% gry czytałem To by wyjaśniało, czemu tak spanikowałeś, gdy napisałem, żeby Cię zlinczować - nie przeczytałeś, że potem pisałem do JRR, że to dla jaj było pisane. Ale tak szczerze mówiąc, to niektóre Twoje posty są mega dziwne i za chuja Ci nie ufam. Jak pod moją nieobecność miasto postanowi faktycznie Cię odjebać, to nie będę tego krytykował. w moim obronie mam autyzm
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 18:32:47 GMT 1
albo coś źle liczę albo Stankiewicz 2 - Anastazja, Pijo Masz rację, wpisałem Anastazji Zagubionego przez pomyłkę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:33:02 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 18:33:02 GMT 1
dobra 3 godziny i już po pracy, nie zesrajcie się tylko bo dziwnie pisze
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:33:11 GMT 1
Wróciłem
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:35:01 GMT 1
To bardzo interesujące, że ludzie są chętni głosować na piłkarzy, a mało jest chętnych, by głosować na szachistów
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:36:32 GMT 1
Anastazja na 300% nie jest debiutantem. Jeśli już, to jak ja powraca po przerwie, ale to już nie mnie oceniać tylko komuś kto właśnie gra regularnie. Szachista niby się poddał, a nadal zbiera punkty na mieście. Niby zrezygnowany, ale czuwa, żeby przypadkiem nie padł
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:37:07 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 18:37:07 GMT 1
Cieszymy się. Już się nie mogę doczekać co tam wysmarujesz mafijna szumowinko !♡
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 18:38:06 GMT 1
Anastazja na 300% nie jest debiutantem. Jeśli już, to jak ja powraca po przerwie, ale to już nie mnie oceniać tylko komuś kto właśnie gra regularnie. Szachista niby się poddał, a nadal zbiera punkty na mieście. Niby zrezygnowany, ale czuwa, żeby przypadkiem nie padł Juan Roman Riquelme wydaje się być zainteresowany wyłącznie wpierdoleniem kogoś przed siebie w kolejkę.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:38:27 GMT 1
Cieszymy się. Już się nie mogę doczekać co tam wysmarujesz mafijna szumowinko !♡ zły post zacytowałeś, jak chciałeś sobie odpowiedzieć to trzeba było wybrać któryś własny. No chyba, że z taką grą wstyd było Ci cytować, to wtedy rozumiem
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:39:28 GMT 1
Szachista niby się poddał, a nadal zbiera punkty na mieście. Niby zrezygnowany, ale czuwa, żeby przypadkiem nie padł Juan Roman Riquelme wydaje się być zainteresowany wyłącznie wpierdoleniem kogoś przed siebie w kolejkę. Nie wyłącznie, ale rzeczywiście uważam, że jest to istotne, bym nie padł dzisiaj niewinny. Znowu, w herolinczu w d1
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 18:40:25 GMT 1
Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach. teraz w sumie tez możesz obserwować
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:40:45 GMT 1
Najbardziej w mieście ufam Zagubionemu i Parabolom. Proponowali wcześniej Anastazję o ile pamiętam, jako dobry typ na dzisiaj. Przyznam szczerze, że nie dużo od niej czytałem, spróbuję się trochę przebić.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 18:40:52 GMT 1
Przesiadam się na laptopa, ale będzie oro zaraz.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 18:42:05 GMT 1
Juan Roman Riquelme wydaje się być zainteresowany wyłącznie wpierdoleniem kogoś przed siebie w kolejkę. Nie wyłącznie, ale rzeczywiście uważam, że jest to istotne, bym nie padł dzisiaj niewinny. Znowu, w herolinczu w d1 Najbardziej w mieście ufam Zagubionemu i Parabolom. Proponowali wcześniej Anastazję o ile pamiętam, jako dobry typ na dzisiaj. Przyznam szczerze, że nie dużo od niej czytałem, spróbuję się trochę przebić. mocne
|
|