|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:24:09 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 19:24:09 GMT 1
magnus oczywisty miasto odpierdol z niego
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:24:10 GMT 1
Polecam mocno cytowanie za pomocą linku do posta, nie zawsze wklejanie czyjegoś całego posta poprzez bb-code [ quote ] ma w ogóle sens, a za to potem mamy edycję na 200 stron. Przejście do konkretnego posta w temacie pozwala też od razu zorientować się w bardziej ogólnym kontekście w danym momencie gry. Przecież można kliknąć cytat i przenieść się do tego posta.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 19:25:05 GMT 1
To co, czekamy jeszcze na opinię golonki.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:25:19 GMT 1
Przecież można kliknąć cytat i przenieść się do tego posta. A tak mi się coś wydawało właśnie, ale to i tak miał być tylko argument poboczny. Nie twierdzę absolutnie, że cytowanie całych postów jest złe, wprost przeciwnie, ale czasem zbędne. Może ktoś skorzysta i będzie tych kilka stron mniej.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:25:27 GMT 1
Jacek, czy Ty czekasz teraz czy ja wrócę z typem do Anastazji?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:26:00 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 19:26:00 GMT 1
Najbardziej niewinni: Zdecydowanie na 1000% Karetka, strasznie naturalnie gra i pisze sensowne rzeczy które wyglądają jakby miały pomóc miastu. Poza tym Zagubiony, który wygląda mi na mniej lotnego gracza i zdziwiłbym się jakby był w stanie utrzymać taką kreację jako mafia. Do tego Ebenezer, trzeba by mieć jaja ze stali IMO by tak grac jako mafia, a jako miastowy qyglada mi zupełnie naturalnie. Mam bardzo duży problem i z Tobą i z Jackiem, potrafię nakreślić w głowie zarówno sensowny obraz każdego z was jako bardzo ogarniętego mafiozo jak i bardzo ogarniętego miastowego. Dlatego też do was nie strzelam. Trzecim takim graczem jest ten cały Stankiewicz. Oczywistą mafią na dziś jest dla mnie Juan. Gdybym nie mógł głosować na niego, dziś strzelalbym albo w Anastazje, albo zacząłbym grillowanie tego rajdowca. Dziękuję, doceniam. Dlaczego Zmarzlika? W ogóle mi się nie podoba od początku flow między Tobą, a Stankiewiczem. Największy problem mam z tym, że z dwojga Ty i Juan, jednak to w Twoją stronę mam gorszy feeling przepływania po powierzchni rozgrywki, mniej naturalności, u Juana mam wrażenie, że chłopak naprawdę nie ogarnął co się dzieje. Co do zmarzlika, musiałbym więcej go poczytać, może to moja subiektywna opinia ze wygląda mi jak prawie taki sam ślizgacz powierzchniowy jak ja. Ale może zapomniałem już sam co pisał wcześniej. A powiesz cos więcej o tej mojej relacji ze Stankiewiczem?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 19:26:05 GMT 1
a tak jebnąłem z dupy zobaczyć co się stanie
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:26:30 GMT 1
W nawiązaniu do tego, Karolu - czy mógłbyś dla mnie, pewnie też w dużej mierze dla siebie, zrobić taką małą analizkę, nie musi być na sto fajerek, bardziej 3-4-5 zdań. o. 1) najbardziej niewinni dla ciebie (3 osoby); 2) najbardziej winni dla ciebie (3 osoby); 3) kogo linczować dzisiaj w kolejności trzech, bo 3) wcale nie musi się pokrywać z 2) i ja wtedy obiecuję że zdanie mogę zmienić w zakresie 90 do 360 stopni Juan, ostatnia rzecz ode mnie, zrobisz takie cosik też? po ponownym przeczytaniu dzisiejszego dnia, czy przed? Niewinni najbardziej, to raczej się nie zmieni, moim zdaniem Ty, Zagubiony i Ebenezer trzech winnych magnusen, ten z którym dyskutowałem wczoraj ale nadal nie mogę zapamiętać nicku i zmarzlik. linczować dzisiaj magnusen, zmarzlik i nie mam trzeciego, o którym mógłbym z przekonaniem napisać
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:26:40 GMT 1
No tak prawdę mówiąc to do 19 to wyglądało chujowo dla Magnusena, ale ten post z niewinnymi i winnymi naprawdę nie jest zły, w przeciwieństwie do tego co robi Riquelme.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 19:26:50 GMT 1
Jacek, czy Ty czekasz teraz czy ja wrócę z typem do Anastazji? a dlaczego w anastazję walicie? ofc past tense in your case
chyba że to inicjatywa deshitpostyzacyjna, to nie popieram, ale rozumiem
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:27:00 GMT 1
a tak jebnąłem z dupy zobaczyć co się stanie no to dawaj, może laska zacznie trochę giercować jak zobaczy zbliżającą się knagę sprawiedliwości kto w to wchodzi? pressing na anastazji żeby się trochę naprodukowała bidulka
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 19:27:39 GMT 1
tylko czy winna anastazja odrzuciłaby protekcje czarnego pasterza ye?
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:27:42 GMT 1
Juan, ostatnia rzecz ode mnie, zrobisz takie cosik też? po ponownym przeczytaniu dzisiejszego dnia, czy przed? xDD
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:28:02 GMT 1
Jacek, czy Ty czekasz teraz czy ja wrócę z typem do Anastazji? a dlaczego w anastazję walicie? ofc past tense in your case
chyba że to inicjatywa deshitpostyzacyjna, to nie popieram, ale rozumiem jak wrzucisz w szukajkę to znajdziesz głównie moje wypowiedzi, potem trochę zagubionego i paru innych miastowych no i w opór nie podoba mi się, że anastazja jest chyba najbardziej wybielanym glonem w tym momencie, dziwne
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:28:50 GMT 1
po ponownym przeczytaniu dzisiejszego dnia, czy przed? xDD co w tym z 'xdd', bittenowi się opinie nie zmieniają w trakcie edycji?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:29:59 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 19:29:59 GMT 1
tylko czy winna anastazja odrzuciłaby protekcje czarnego pasterza ye? No właśnie jej głos na ciebie z dupy jak na razie jest dziwny. Jak to o niej świadczy - nie wiem.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 19:30:27 GMT 1
parabole: no niby debata Zagubiony vs. anastazja ją wybieliła (ale to nadal tylko vox populi), dla mnie anastazja się nie czerwieni ewidentnie, ale co chaosu robi, to jej, na pewno nie pomaga miastu i zaraz pewnie wpadnie Jan Ewangelista z vox Dei, że polubili się w nocy i że nastka bielutka jak sequel do Apokalipsy
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:30:38 GMT 1
co w tym z 'xdd', bittenowi się opinie nie zmieniają w trakcie edycji? Zmieniają, ale nie muszę się tym przejmować na tyle, żeby się pytać jakiegoś parabole czy mam wyrazić swoje zdanie przed czy po ponownym przeczytaniu rozgrywki
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:30:49 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 19:30:49 GMT 1
magnus oczywisty miasto odpierdol z niego Uzasadnij
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:31:42 GMT 1
co w tym z 'xdd', bittenowi się opinie nie zmieniają w trakcie edycji? Zmieniają, ale nie muszę się tym przejmować na tyle, żeby się pytać jakiegoś parabole czy mam wyrazić swoje zdanie przed czy po ponownym przeczytaniu rozgrywki no w sumie racja xd dlatego i tak napiszę dwa razy
|
|