parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:13:22 GMT 1
kurwa mać T E G Ł O S Y J E S Z C Z E P R A W I E N I C N I E Z N A C Z Ą wbijcie se to do głowy w końcu No chciałem przyjąć jakieś kryterium co do tego, o kim warto się wypowiedzieć. Masz lepsze? gościu ale co ty tworzysz jak to kryterium o kim się warto wypowiedzieć? warto się wypowiedzieć o podejrzanym wg ciebie o kimś śmierdzącym o rozgrywce a nie o typach najbliżej linczu poza tobą to jest typowa gra na alibi i przeżycie, sorry, ale miastowy musiałby mieć naprawdę wyjebane żeby tak zrobić
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:13:57 GMT 1
jacek myśli jak parabole i parabole lubią jacka
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:14:56 GMT 1
nie no, sorry Roman, ale początek dramatyczny, dzisiaj rano trochę wstałeś z kolan i było to całkiem okej, ale teraz wyglądasz albo jak mafioza, albo jakbyś wrócił z huty, chciał jeszcze chwilę pograć, ale nie wiedział co się dzieje wokół
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:15:10 GMT 1
i strasznie parabole są sfrustrowane że nie wiedzą która z tych bramek ((
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:15:23 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 19:15:23 GMT 1
jacek myśli jak parabole i parabole lubią jacka Potwierdzasz w sumie moja tezę (tocakuratcnie atak, tylko dziele się przemysleniem)
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:16:03 GMT 1
No chciałem przyjąć jakieś kryterium co do tego, o kim warto się wypowiedzieć. Masz lepsze? gościu ale co ty tworzysz jak to kryterium o kim się warto wypowiedzieć? warto się wypowiedzieć o podejrzanym wg ciebie o kimś śmierdzącym o rozgrywce a nie o typach najbliżej linczu poza tobą to jest typowa gra na alibi i przeżycie, sorry, ale miastowy musiałby mieć naprawdę wyjebane żeby tak zrobić Czytam cały czas i chcę się wypowiadać. Tylko jest to o wiele trudniejsze, kiedy muszę Ci CAŁY CZAS odpowiadać, bo się non stop przypierdalasz o jakieś byle gówno. teraz na przykład czytam Leosię
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 19:16:21 GMT 1
Leosi nie warto
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:17:14 GMT 1
Po chuj czytać Leosię?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:17:16 GMT 1
ok, czemu Karetka jest uniewinniana? Pytałem rano, nikt mi nie odpowiedział
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:18:27 GMT 1
Ale żeście tu najebali za jeden wieczór. Tylko, że tak: Stankiewicz 40 postów - nic mądrego, Shakeomat 15 postów - same pierdy, Karetka 50 postów i niemal same jednozdaniowe głupoty. Pisanie dla pisania, bo już nawet taki Cyclop napisał więcej treści od Was. Obserwuję was z nory! Leosia - niezłe wejście w grę. I like it 😜 A parabole to ewidentnie gruba rybka, Riquelme pewnie też skąd wiedziałeś na tym etapie, że jestem rzekomo grubą rybą?
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:19:08 GMT 1
Riquelme, ale to dlaczego zacząłeś czytać Leosię? Rozumiem, że coś Ci w jej grze nie pasowało lub nie potrafiłes sobie wyrobić zdania. A teraz Karetka Ci napisała, że nie warto czytać postów Leosi (ta sama Karetka, której Ty uniewinniania nie rozumiesz i o nie dopytujesz) i Ty to skwitowałeś "ok", czyli jak rozumiem przyjąłeś do wiadomości i się zastosowałeś?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:19:13 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 19:19:13 GMT 1
No bo chciałam go linczować, a wiadomo, że trzeba napierdalać w tych, co cię atakują, a nie mafiozów.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:20:02 GMT 1
Ale żeście tu najebali za jeden wieczór. Tylko, że tak: Stankiewicz 40 postów - nic mądrego, Shakeomat 15 postów - same pierdy, Karetka 50 postów i niemal same jednozdaniowe głupoty. Pisanie dla pisania, bo już nawet taki Cyclop napisał więcej treści od Was. Obserwuję was z nory! Leosia - niezłe wejście w grę. I like it 😜 A parabole to ewidentnie gruba rybka, Riquelme pewnie też skąd wiedziałeś na tym etapie, że jestem rzekomo grubą rybą? tu wyjaśnienie: mafiacorner.boards.net/post/29631/thread
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:20:02 GMT 1
W nawiązaniu do tego, Karolu - czy mógłbyś dla mnie, pewnie też w dużej mierze dla siebie, zrobić taką małą analizkę, nie musi być na sto fajerek, bardziej 3-4-5 zdań. o. 1) najbardziej niewinni dla ciebie (3 osoby); 2) najbardziej winni dla ciebie (3 osoby); 3) kogo linczować dzisiaj w kolejności trzech, bo 3) wcale nie musi się pokrywać z 2) i ja wtedy obiecuję że zdanie mogę zmienić w zakresie 90 do 360 stopni Najbardziej niewinni: Zdecydowanie na 1000% Karetka, strasznie naturalnie gra i pisze sensowne rzeczy które wyglądają jakby miały pomóc miastu. Poza tym Zagubiony, który wygląda mi na mniej lotnego gracza i zdziwiłbym się jakby był w stanie utrzymać taką kreację jako mafia. Do tego Ebenezer, trzeba by mieć jaja ze stali IMO by tak grac jako mafia, a jako miastowy qyglada mi zupełnie naturalnie. Mam bardzo duży problem i z Tobą i z Jackiem, potrafię nakreślić w głowie zarówno sensowny obraz każdego z was jako bardzo ogarniętego mafiozo jak i bardzo ogarniętego miastowego. Dlatego też do was nie strzelam. Trzecim takim graczem jest ten cały Stankiewicz. Oczywistą mafią na dziś jest dla mnie Juan. Gdybym nie mógł głosować na niego, dziś strzelalbym albo w Anastazje, albo zacząłbym grillowanie tego rajdowca. Dziękuję, doceniam. Dlaczego Zmarzlika? W ogóle mi się nie podoba od początku flow między Tobą, a Stankiewiczem. Największy problem mam z tym, że z dwojga Ty i Juan, jednak to w Twoją stronę mam gorszy feeling przepływania po powierzchni rozgrywki, mniej naturalności, u Juana mam wrażenie, że chłopak naprawdę nie ogarnął co się dzieje.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 19:20:08 GMT 1
ok, czemu Karetka jest uniewinniana? Pytałem rano, nikt mi nie odpowiedział chłopie, ty już jak brzytwy się chwytasz każdego, żeby go wepchnąć przed szereg, dziś nawet o mnie paszkwil wysrałeś, niestabilnie, tik-tok, czas leci jak podczas Grand Prix w Toruniu w 2019 roku, gdy jechałem po swój pierwszy tytuł z Emilem Sajfutdinowem i Artiomem Łagutą i sprawdzałem pozycję oponentów na telebimie, tak teraz widzę tych oponentów w postaci szachisty i ciebie
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:20:58 GMT 1
gościu ale co ty tworzysz jak to kryterium o kim się warto wypowiedzieć? warto się wypowiedzieć o podejrzanym wg ciebie o kimś śmierdzącym o rozgrywce a nie o typach najbliżej linczu poza tobą to jest typowa gra na alibi i przeżycie, sorry, ale miastowy musiałby mieć naprawdę wyjebane żeby tak zrobić Czytam cały czas i chcę się wypowiadać. Tylko jest to o wiele trudniejsze, kiedy muszę Ci CAŁY CZAS odpowiadać, bo się non stop przypierdalasz o jakieś byle gówno. teraz na przykład czytam Leosię no ale to nie jest byle gówno, tylko top 3 najgorszych postów tej edycji to ja też idę czytać, a Ty sobie na spokojnie powalcz po swojemu, ok?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 19:20:59 GMT 1
Zmarzlik ile wypileś?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:21:41 GMT 1
Kill - Parabole Marry- the game of chess Fuck - Hans Niemann W nawiązaniu do tego, Karolu - czy mógłbyś dla mnie, pewnie też w dużej mierze dla siebie, zrobić taką małą analizkę, nie musi być na sto fajerek, bardziej 3-4-5 zdań. o. 1) najbardziej niewinni dla ciebie (3 osoby); 2) najbardziej winni dla ciebie (3 osoby); 3) kogo linczować dzisiaj w kolejności trzech, bo 3) wcale nie musi się pokrywać z 2) i ja wtedy obiecuję że zdanie mogę zmienić w zakresie 90 do 360 stopni Juan, ostatnia rzecz ode mnie, zrobisz takie cosik też?
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 19:21:43 GMT 1
w moich żyłach płynie czysty żużlowy metanol, nie potrzebuję trunków
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:22:53 GMT 1
Polecam mocno cytowanie za pomocą linku do posta, nie zawsze wklejanie czyjegoś całego posta poprzez bb-code [ quote ] ma w ogóle sens, a za to potem mamy edycję na 200 stron. Przejście do konkretnego posta w temacie pozwala też od razu zorientować się w bardziej ogólnym kontekście w danym momencie gry.
|
|