|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 20:21:49 GMT 1
choćby sam fakt, że teraz czytam rozgrywkę, a moi kandydaci wyjebali jajca i się nawet nie odzywają może czytają rozgrywkę? być może, jednak bardziej prawdopodobny jest inny scenariusz
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 20:22:23 GMT 1
Zara będę miała excel do liczenia glonów.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:22:42 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 20:22:42 GMT 1
dobra, jasiek, pisz, że to zarzutka teraz bardziej mam deja vu z poprzednich edycji i to jest tak, że możesz tylko patrzeć jak w twoim odczuciu jest duża szansa, że pada niewinny debil
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:22:48 GMT 1
1/3 graczy jeszcze nie raczyła zagłosować dzięki a coś o grze? anastazja, romek czy magnus? co sądzisz o tym poście jaśka?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:23:41 GMT 1
dobra, jasiek, pisz, że to zarzutka teraz bardziej mam deja vu z poprzednich edycji i to jest tak, że możesz tylko patrzeć jak w twoim odczuciu jest duża szansa, że pada niewinny debil jasiek, ale albo go bronisz, albo nie, a ty se wybrałeś drogę pomiędzy i to jeszcze takimi słowami, że się parabolom parabola odwróciła
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 20:24:13 GMT 1
W ogóle mam zabawny dowód na niewinność Paraboli. Przeprosiłą Karlosa za nazwanie go downem. Jako mafia przeprosiny nie byłyby potrzebne bo można byłoby to po edycji zwalić na po prostu manipulowanie jako mafia.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:24:31 GMT 1
mamy 37 minut do linczu, konkrety, co to za 'niewinny debil'? jak debil to dlaczego? jak niewinny to czemu? co z niego bije? jakie masz odczucia?
olej te poprzednie edycje, przecież tu połowa graczy jest w stanie zagrać tak jak im się tylko zamarzy
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:25:01 GMT 1
W ogóle mam zabawny dowód na niewinność Paraboli. Przeprosiłą Karlosa za nazwanie go downem. Jako mafia przeprosiny nie byłyby potrzebne bo można byłoby to po edycji zwalić na po prostu manipulowanie jako mafia. to poszlaka a nie dowód
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 20:25:43 GMT 1
To prawda. Za wysoki bieg weszed.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 20:25:50 GMT 1
1/3 graczy jeszcze nie raczyła zagłosować dzięki a coś o grze? anastazja, romek czy magnus? co sądzisz o tym poście jaśka? Z tej trójki Magnus ale tak jak pisze dzisiaj bym szedł w stronę capibary czy innej muchy ale to chyba nie przejdzie Zgadzam się z nim, że należy uderzać w plankton, reszty przez grzeczność nie skomentuję
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 20:27:29 GMT 1
W ogóle mam zabawny dowód na niewinność Paraboli. Przeprosiłą Karlosa za nazwanie go downem. Jako mafia przeprosiny nie byłyby potrzebne bo można byłoby to po edycji zwalić na po prostu manipulowanie jako mafia. to poszlaka a nie dowód Ale przyznaj, że nieźle wyhaczone, co?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 20:27:50 GMT 1
Jak nam zaraz kilku graczy odpadnie za pasywność to się dopiero problemy zrobią
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 20:28:25 GMT 1
Jak nam zaraz kilku graczy odpadnie za pasywność to się dopiero problemy zrobią Nunu tylko.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:28:39 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 20:28:39 GMT 1
Jak nam zaraz kilku graczy odpadnie za pasywność to się dopiero problemy zrobią Szejkomat czym ty się teraz zajmujesz chłopie xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:28:42 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 20:28:42 GMT 1
mamy 37 minut do linczu, konkrety, co to za 'niewinny debil'? jak debil to dlaczego? jak niewinny to czemu? co z niego bije? jakie masz odczucia? olej te poprzednie edycje, przecież tu połowa graczy jest w stanie zagrać tak jak im się tylko zamarzy nie pamiętam kreacji, ale pamiętam gracza. Nazywał się kshaq i czasem padał szybko za ten styl, a czasem był pewnym niewinnym. A niewinny, bo mimo wszystko tak na bieżąco komentuje, nie rozkminia za dużo. Trochę tak jakby był w mieście ale bez pomysłu co z sobą zrobić
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 20:29:50 GMT 1
Jak nam zaraz kilku graczy odpadnie za pasywność to się dopiero problemy zrobią Szejkomat czym ty się teraz zajmujesz chłopie xD Jestem tam gdzie wy będziecie w niedzielę dopiero.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 20:30:29 GMT 1
Z mojego kajeciku u Jasiu: 'nie mam opinii o Jasiu, bardzo ciężko coś wyciągnąć z tego postingu, na razie raczej + though' Po tej wymianie zmieniło się na raczej minus
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 20:30:30 GMT 1
choćby sam fakt, że teraz czytam rozgrywkę, a moi kontr-kandydaci wyjebali jajca i się nawet nie odzywają I to jest argument za Twoją niewinnością czy winą?
Na tym etapie to gra intuicyjna. Bawi mnie zawsze dorabianie ideologii do każdego, zazwyczaj przypadkowego zachowania. Jak ktoś się na Ciebie zafiksował, niechybnie stwierdzi, że Twoje zaangażowanie jest oznaką mafijności, a "wyjebanie na grę" tamtych oczyszcza ich. Jeśli ktoś zafiksował się na Twoją niewinność, uzna dokładnie odwrotnie.
Najlepiej celować w mało aktywnych, ale takich, którzy za pasywność na pewno nie odpadną i w swych nielicznych postach przejawiają oznaki zaangażowania, podekscytowania, czegoś w tym rodzaju. Kto jest takim graczem w tej edycji? Ja niestety nie wiem, bo nie czytam rozgrywki. Zapytajcie tego mądralę Ebenezera.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 20:30:46 GMT 1
Shakeomat Biedronki baza! Kolejny po mnie i Parabole gracz z mapą gry.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:31:10 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 20:31:10 GMT 1
Szejkomat czym ty się teraz zajmujesz chłopie xD Jestem tam gdzie wy będziecie w niedzielę dopiero. No to kurwa niedobrze, bo mamy sobotę i żadnego wpływu na nieaktywność. Zajmowanie się tym teraz to jakieś pozorowanie aktywności, zalatujące fejkową mafijną troską o miasto.
|
|