parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:31:44 GMT 1
Leosia, czemu bijesz w Magnusa a nie Riquelme? Dawaj dawaj
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:31:55 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 20:31:55 GMT 1
Dużo też nie napiszę, bo jestem na zakupach z teściową ale ogólnie uważam, że masówki w pierwszych linczach nie są super. Ameryki tym nie odkrywam
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 20:31:55 GMT 1
choćby sam fakt, że teraz czytam rozgrywkę, a moi kontr-kandydaci wyjebali jajca i się nawet nie odzywają I to jest argument za Twoją niewinnością czy winą?
Na tym etapie to gra intuicyjna. Bawi mnie zawsze dorabianie ideologii do każdego, zazwyczaj przypadkowego zachowania. Jak ktoś się na Ciebie zafiksował, niechybnie stwierdzi, że Twoje zaangażowanie jest oznaką mafijności, a "wyjebanie na grę" tamtych oczyszcza ich. Jeśli ktoś zafiksował się na Twoją niewinność, uzna dokładnie odwrotnie.
Najlepiej celować w mało aktywnych, ale takich, którzy za pasywność na pewno nie odpadną i w swych nielicznych postach przejawiają oznaki zaangażowania, podekscytowania, czegoś w tym rodzaju. Kto jest takim graczem w tej edycji? Ja niestety nie wiem, bo nie czytam rozgrywki. Zapytajcie tego mądralę Ebenezera.
Tak, ale chyba przyznasz, że bardziej dla miasta opłaca się zostawić tego, który próbuje, tego który kombinuje, tego który chce coś wnieść, niż kogoś, kto ma wyjebane
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:33:37 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 20:33:37 GMT 1
Leosia, czemu bijesz w Magnusa a nie Riquelme? Dawaj dawaj Strasznie nie podobał mi się jego posting po południu, nie dość że z tym acetonem mam podobnie jak ty, to jeszcze tam poszła jakąś taka bezczelna podczepka jak poczuł, że mu się grunt pod dupą zaczyna palić. Ogólnie nie będę płakać, jak Juan poleci, bo obecnie na podobnym poziomie są ich notowania w moim rankingu.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:33:39 GMT 1
Dużo też nie napiszę, bo jestem na zakupach z teściową ale ogólnie uważam, że masówki w pierwszych linczach nie są super. Ameryki tym nie odkrywam Przecież mamy dywersyfikację w chuj i tyle chłopa w mafii że mogą zrobić remis czy inne mecyje z palcem w dupsku. Więc kurwa więcej zdecydowania miasto. I nie mówię o głosach, a o argumentach, mamy 27 minut, rzucajcie czemu taki głos a nie inny.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:34:22 GMT 1
Magnum, chcesz coś jeszcze dodać od siebie?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 20:35:06 GMT 1
No ja bym głosował na Karetkę Wiezięnną albo Taco Hemingwaya.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:36:06 GMT 1
Nie podoba mi się tez ten cały Roman coś tam coś tam, dziwnie piszący. Tacy gracze są najgorsi, bo czujesz potencjał, ale on robi wszystko by go ukryć. I na koniec człowiek zostaje z niczym bo nie wie o takim graczu niczego konkretnego. Coś podobnego zagrał Słowacki. Przecież Słowacki to się wyjebał z tożsamości jak Peter Prevc na buli.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:36:27 GMT 1
Nie podoba mi się tez ten cały Roman coś tam coś tam, dziwnie piszący. Tacy gracze są najgorsi, bo czujesz potencjał, ale on robi wszystko by go ukryć. I na koniec człowiek zostaje z niczym bo nie wie o takim graczu niczego konkretnego. Coś podobnego zagrał Słowacki. Przecież Słowacki to się wyjebał z tożsamości jak Peter Prevc na buli. Tzn. ten dzisiejszy Słowacki, na miarę naszych czasów i tej edycji.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 20:36:51 GMT 1
romanagmerke. Wiem, że normalnie taki styl, przerost formy nad treścią, dużo interpunkcji, dużo opisów dookoła może się wydawać podejrzany, ale z jakiejś przyczyny w tym przypadku wydaje mi się niewinny. Mam wrażenie, że Romek bawi się kreacją, jest tutaj for fun i przemyca w tych postach trochę rzeczy, z którymi się generalnie zgadzam. Dla mnie raczej zielony
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 20:37:21 GMT 1
Przecież Słowacki to się wyjebał z tożsamości jak Peter Prevc na buli. Tzn. ten dzisiejszy Słowacki, na miarę naszych czasów i tej edycji. to, to ja wiem, piszę o typie grania a nie konkretnym grajku
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:37:38 GMT 1
Napisałem chyba wystarczająco jasno dlaczego zachowanie Magnusena mi się nie spodobało. To jego oskarżałem na początku o bycie w mafii, w dużej mierze w oparciu o złe rozszyfrowanie tożsamości. A może nie tyle oskarżałem, co chciałem zobaczyć jak się zachowa. Tyle, że na haczyk zaczepiony na Magnusena złapała się rybka o nicku Juan Roman Riquelme. I tutaj - uwaga - od razu zapaliła mi się lampka, że w mafii może być Pijo z JRR po tym jak ten pierwszy napisał post w stylu "kłopoty JRR" po czym nie zagłosował na niego (zostawił sobie jednak do tego otwartą furtkę w razie jakiejś masówki). Jestem wyczulony na takie sztuczne interakcje na początku rozgrywki. Stanki, bo na tym się skończyła Twoja merytoryka a potem jednak wróciłeś z Pijo do Magnuma. Czemu?
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 20:38:19 GMT 1
Dobra, nie miałem czasu czytać starych postów (luźny piątek my ass), w miarę (pobieżnie) śledziłem to, co się działo od momentu pojawienia się, wychodzi na to, że albo Magnus albo Riquelmecośtam, obaj akurat mi pasują względem kandydata na lincz. Ktoś na któregoś namawia, ktoś kogoś broni?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 20:38:31 GMT 1
Czyli co, nie chcecie Anastazji?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 20:38:35 GMT 1
Polskie trio ERR - Ewangelista, Riquelme. Rojt. Musimy zdywersyfikować ryzyko i zagłosować każdy na innego.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 20:38:42 GMT 1
Słowacki nigdy się nie ukrywał. Ani wtedy, ani teraz, ani w jakiejkolwiek edycji historycznej.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:38:59 GMT 1
romanagmerke. Wiem, że normalnie taki styl, przerost formy nad treścią, dużo interpunkcji, dużo opisów dookoła może się wydawać podejrzany, ale z jakiejś przyczyny w tym przypadku wydaje mi się niewinny. Mam wrażenie, że Romek bawi się kreacją, jest tutaj for fun i przemyca w tych postach trochę rzeczy, z którymi się generalnie zgadzam. Dla mnie raczej zielony nie no ja nie wierzę, że mafioza tuż przed linczem w którym może polecieć by se analizował jakichś romanów i ich uniewinniał tuż po tym jak wpierw wystrzelił z pięciofuntowej armaty w najbardziej świecznikowych
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:39:12 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 20:39:12 GMT 1
Dużo też nie napiszę, bo jestem na zakupach z teściową ale ogólnie uważam, że masówki w pierwszych linczach nie są super. Ameryki tym nie odkrywam Przecież mamy dywersyfikację w chuj i tyle chłopa w mafii że mogą zrobić remis czy inne mecyje z palcem w dupsku. Więc kurwa więcej zdecydowania miasto. I nie mówię o głosach, a o argumentach, mamy 27 minut, rzucajcie czemu taki głos a nie inny. jeżeli chcesz to mogę tak grać, chociaż planowałem do gry podejść długoterminowo
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:39:36 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 20:39:36 GMT 1
Ja dzisiaj nie głosuje chyba ze będzie 5 minut do końca i remis piłkarz Karols to mnie oznaczcie i wejdę
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:39:36 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 20:39:36 GMT 1
ZagubionyTy całkiem już odpuściłeś se tę Anastazję dzisiaj? I melanżujesz? Dlaczego? Tzn. ja mam swoje domysły, ale przecież nie będę Ci ułatwiał. ) Ale Ty mnie pytasz dlaczego imprezuję? Czy już jestem zbyt pijany? Jeśli o to pytasz, to dlatego że mamy kwartalne wyjście z pracy. A jeśli pytasz czemu nie napierdalam Abastazji to dlatego że piję. Głosu nie zmieniam, nie czytałem postów od 18.45 oprócz tej strony, bo mnie oznaczyłeś.
|
|