|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 22:26:33 GMT 1
Ale dał ten głos jak już było pewne, że ten mafiozo nie padnie.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:26:36 GMT 1
Ale takim pisaniem on w mafii i tyle nikogo nie przekonasz i jedyne co zrobisz to połechtasz swoje ego a nie pomożesz miastu.
nie musze wszystkich przekonac
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 22:27:11 GMT 1
Sam Losco - uniewinniam całkowicie na podstawie interakcji z Riquelme.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 22:30:17 GMT 1
Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Z tej 9 to bym walił najpierw w Pijo, potem Zmarzlik/Rojt. Zmarzlik niewinny na moment obecny, przewertuj sobie jego posty z dzisiaj
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 22:30:46 GMT 1
Sam Losco - uniewinniam całkowicie na podstawie interakcji z Riquelme. Akurat to powinien zrobić każdy
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 22:31:25 GMT 1
Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Z tej 9 to bym walił najpierw w Pijo, potem Zmarzlik/Rojt. Zmarzlik niewinny na moment obecny, przewertuj sobie jego posty z dzisiaj Nie odniosłem takiego wrażenia, a czytałem jego posty
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 22:31:32 GMT 1
Juan Roman Riquelme rzadko gubił się na boisku, ale jednak czytając jego posty zapomniałem wziąć pod uwagę, że mógł być zagubionym...
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 22:32:08 GMT 1
Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Z tej 9 to bym walił najpierw w Pijo, potem Zmarzlik/Rojt. Zmarzlik niewinny na moment obecny, przewertuj sobie jego posty z dzisiaj Poka te posty.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 22:32:27 GMT 1
Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Z tej 9 to bym walił najpierw w Pijo, potem Zmarzlik/Rojt. Zmarzlik niewinny na moment obecny, przewertuj sobie jego posty z dzisiaj Riquelme uwinniał Zmarzlika ponadto.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:32:55 GMT 1
Czyli drugi miał iść na mafijne :3 Tak. Ach, ale jesteś przebiegła. Byłaś kiedyś w Buenos Aires? nie podoba mi sie ta interakcja - patrzac na dwie inne poprzednich tu: Ja jednak jestem trzykrotnym mistrzem świata. Nie chcę brzmieć nieskromnie, bo szanuję inne dyscypliny, jednak mistrzostwo Polski a mistrzostwo świata to inny kaliber. Za przeproszeniem, kolego Zmrożon, to jakiś niepoważny sport to jeżdżenie na motorkach. Przyjechałbyś do Buenos, zagrał w Boca Juniors, w Copa Libertadores. Stanął przed karnym w finale. Wiedziałbyś, co to życie. i Zastanawiałem się, który mafiozo pójdzie na łatwiznę, żeby zagrać z szachistą. jest tak roznica gdzie bardziej "zartuje" z nimi a jest bardziej powazny z leosia - to czuje ze to znaczy ze leosia tu mafia, i skoro wiemy ze zagub jest miasto to tez zmarzlik jest miastem no wsm patrzac znowu zle wytlumaczylem ale ten vibe jest inny. dalej szukam
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:33:33 GMT 1
tez leosia glosowala na naszego szanownego ksziedza, no i fuj
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:34:33 GMT 1
Pierwsi niewinni Magnussen i Leosia no i czuje sie nawet gorzej o leosi
napewno nie stajlisz
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 22:34:47 GMT 1
Obserwuję te wymianę i bardziej przychylam się do opinii Zagubionego niż Anastazji. Anastazja nerwowo mam wrażenie zareagowała, Zagubiony gra klasycznie (chociaż mocno niesympatycznie, ale taki vibe), a Anastazja jakby go karci i wymyślą nowometę, według której ten powinien grać. Anastazja mówi, że jest hiperaktywna, ale faktycznie był to głównie shitposting z Janem po nocach. Roman Gerke - nie chcę go urazić, ale może być jakimś potencjalnym przyczajonym mafiozą, co mu kazali na mafijnym trochę się poaktywować, żeby nie glonował, więc ten wali sporadycznie dłuższego posta, żeby się "odhaczyć" i fajrant. Nadal nie wiem, co z JRR i Magnusem, JRR nagle z top podejrzanego do top bezpiecznego i nikt go nie wspomina? Chyba że Losco jednoznacznie twierdzi, że czysty. A Magnus mógłby się rozpisać więcej. No i trochę lipa, że tyle glonów, bo to jak trochę bawienie się w saperów i przecinanie losowo kabelków. ok, czemu Karetka jest uniewinniana? Pytałem rano, nikt mi nie odpowiedział chłopie, ty już jak brzytwy się chwytasz każdego, żeby go wepchnąć przed szereg, dziś nawet o mnie paszkwil wysrałeś, niestabilnie, tik-tok, czas leci jak podczas Grand Prix w Toruniu w 2019 roku, gdy jechałem po swój pierwszy tytuł z Emilem Sajfutdinowem i Artiomem Łagutą i sprawdzałem pozycję oponentów na telebimie, tak teraz widzę tych oponentów w postaci szachisty i ciebie No to imo jest dość czyste. Plus raczej swobodnie sobie pisze, biorąc pod uwagę, że jedyną osobą wczoraj stawającą w jego obronie był szejkomat
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 22:34:56 GMT 1
Ej mam kontrowersyjną kurwa teorię. Ci ludzie co na ostatnią chwilę jebli w Riquelme jak było pewne że i tak padnie są niewinni. Ej dobra wiem, że powtarzam swój post z poprzedniej strony, ale chcę feedback. Imo to jest ważne i to jest względnie dobry argument. Chociaż w sumie ja jako mafia mógłbym tak zrobić.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 22:34:58 GMT 1
Leosia która najwięcej krzyczała o tym, że Riquelme posta usunął? xD
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 22:35:07 GMT 1
Zacząłem czytać posty Huana Romana i z miejsca obalam tezę, że mafiozi po takim linczu jak nastąpił siedzą cicho, bo nie wiedzą jak się zachować - tak jak twierdziłem, naturalną reakcją mafiozo jest krzyczenie głośno, że jaaaak to się mogło staaać - bo chcą udawać miasto, a tak przecież zachowałby się miastowy Kurwa, czemu się nie przyznałeś do bycia księdzem A teraz wracam do czytania. Może sobie nawet zrobię mapę powiązań po pracy, a raczej braku powiązań, bo to chyba ma większe znaczenie, z kim mafiozo unikał kontaktu.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 22:35:12 GMT 1
@taco pytanie do ciebie wyżej
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 22:35:51 GMT 1
Taco jesteś idiotą jbc, ale nie winię cię za to
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:36:07 GMT 1
Leosia która najwięcej krzyczała o tym, że Riquelme posta usunął? xD nie mow mi ze myslisz ze bo mowila cos o tym to nie moze byc mafia z nim bo to by bylo top krindz
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 22:36:29 GMT 1
Wiadomo, niewinny Cyclop Kapibara Spóźnialski Jasiu Idźcie, pokażcie się kapłanom! Nie rozumiem - mam im pokazać chuja na zakrystii?
|
|