|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 22:38:24 GMT 1
Ej mam kontrowersyjną kurwa teorię. Ci ludzie co na ostatnią chwilę jebli w Riquelme jak było pewne że i tak padnie są niewinni. Ej dobra wiem, że powtarzam swój post z poprzedniej strony, ale chcę feedback. Imo to jest ważne i to jest względnie dobry argument. Chociaż w sumie ja jako mafia mógłbym tak zrobić. Nie rozumiem, nie miało być w pytaniu Magnusa zamiast Riquelme?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:39:38 GMT 1
Proszę Państwa. Oto mafijny post. Chcący się odnieść do prowokacyjnej listy ebenezera, ale nie wnoszący kompletnie nic. Stan na 09.03.2023 godz. 20:38 Riquelme mafia Ebenezer miasto Jeśli chcemy mierzyć tą miarą, to Twoje posty mają ujemny wkład w rozgrywkę, bo tylko nabijają licznik xd no dobra moze ten losco jest miastem
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 22:40:26 GMT 1
Leosia która najwięcej krzyczała o tym, że Riquelme posta usunął? xD nie mow mi ze myslisz ze bo mowila cos o tym to nie moze byc mafia z nim bo to by bylo top krindz Ja tego nie zauważyłem, nie wiem czy ktoś inny oprócz Leosi to widział, mogła to spokojnie przemilczeć gdyby była z Riquelme w mafii.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 22:40:33 GMT 1
Ej dobra wiem, że powtarzam swój post z poprzedniej strony, ale chcę feedback. Imo to jest ważne i to jest względnie dobry argument. Chociaż w sumie ja jako mafia mógłbym tak zrobić. Nie rozumiem, nie miało być w pytaniu Magnusa zamiast Riquelme? Sorry zajebałem się, jak wiedzieli że padnie niewinny Magnus. I mimo to w ostatniej chwili zmienili na Riquelme pomimo, że te głosy nie były potrzebne żeby go chronić.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 22:42:12 GMT 1
Ej mam kontrowersyjną kurwa teorię. Ci ludzie co na ostatnią chwilę jebli w Riquelme jak było pewne że i tak padnie są niewinni. Jeśli chodzi o Magnusa, to to mało kontrowersyjna opinia, to jest baza, od której co najwyżej można wychodzić i się zastanawiać, czy to nie jakiś uber sprytny plan. Sugerowanie, że jakbym był w mafii to bym zmieniał w ostatniej chwili głos na niewinnego, zamiast posłać go na Riquelme, tak jak miałem w planach. To jest tak kontrowersyjna opinia jak tam, że ci, co zaczęli odwodzić od linczu na Riquelme jak robiło się gorąco są podejrzani xD
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 22:42:36 GMT 1
No nie, przenieś 3 ostatnie głosy przeniesione z Riquelme na Magnusa (Bitten, Wiadomo i Parabole) z powrotem na Riquelme i masz już bardzo blisko styku, a wielu graczy nie zagłosowało. Zupełnie ich ta zmiana nie czyści. @wojskowakaretka
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:42:37 GMT 1
nie mow mi ze myslisz ze bo mowila cos o tym to nie moze byc mafia z nim bo to by bylo top krindz Ja tego nie zauważyłem, nie wiem czy ktoś inny oprócz Leosi to widział, mogła to spokojnie przemilczeć gdyby była z Riquelme w mafii. a ja to ignoruje bo tez mozna to wytlumaczyc ze leosia jest mafia i widzi co jej partnery robia i czuje ze to jest dobra szansa aby oddalic sie od partnera.
patrz na caly obraz nie tylko mala czesc
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 22:42:40 GMT 1
Ej mam kontrowersyjną kurwa teorię. Ci ludzie co na ostatnią chwilę jebli w Riquelme jak było pewne że i tak padnie są niewinni. Jeśli chodzi o Magnusa, to to mało kontrowersyjna opinia, to jest baza, od której co najwyżej można wychodzić i się zastanawiać, czy to nie jakiś uber sprytny plan. Sugerowanie, że jakbym był w mafii to bym zmieniał w ostatniej chwili głos na niewinnego, zamiast posłać go na Riquelme, tak jak miałem w planach. To jest tak kontrowersyjna opinia jak tam, że ci, co zaczęli odwodzić od linczu na Riquelme jak robiło się gorąco są podejrzani xD Czyli uważasz, że słusznie cię uniewinniam?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:44:20 GMT 1
ja wam przypomne ze ja staralem aby nie linczowac magnus i po prostu glosowalem capi i nie mowilem nic o JRR bo nie widzalem go jako miastowny wystarczy aby go obronic
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 22:44:25 GMT 1
Moot point, ja wiem, że słusznie mnie uniewinniasz (tzn. do tej pory nie wiedziałem, ze mnie uniewinniasz), bo wiem, że jestem niewinny.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 22:44:27 GMT 1
Ja tego nie zauważyłem, nie wiem czy ktoś inny oprócz Leosi to widział, mogła to spokojnie przemilczeć gdyby była z Riquelme w mafii. a ja to ignoruje bo tez mozna to wytlumaczyc ze leosia jest mafia i widzi co jej partnery robia i czuje ze to jest dobra szansa aby oddalic sie od partnera.
>cytuj parę postów bez kontekstu partii >"patrz na cały obraz" No ale czego ja oczekuję, skoro moje propsy w stronę Losco uznałeś za uderzenia w jego stronę xD
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 22:46:03 GMT 1
Może Mistrz Gry powinien pozwolić Taco Hemingwayowi wyjątkowo na pisanie po angielsku, hmm?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 22:46:42 GMT 1
jeszcze jedna rzecz przeciwko Zmarzlikowi to mord A, Karetka też chyba niewinna, ale na razie nie mogę się zdecydować, na kogo przerzucić głos - Juana czy Zmarzlika, więc zostawiam. Na to się szykuje. Mnie z tej trójki śmierdzi najmniej, ale też dość bardzo. Nie pisałem o tym bo wszystko co mam przeciw niemu już ktoś napisał a nie lubię małpować innych, wolałbym by poleciał Parabole albo Jacek, ale Juan... no zdecydowanie dla mnie trzeci, więc dalej dobry wybór Ale tak szczerze mówiąc, to ja akurat nie mam przekonania do tego że Parabole albo Jacek to mafiozi. Może się mylę i któryś jest winny, ale wydaje mi się, że to po prostu gracze, którzy nie zawsze mądrze postują, ale gdyby byli w mafii, to raczej w pewnym momencie by się opamiętali i przestali. Dla mnie najbardziej podejrzani są Juan oraz Zmarzlik.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 22:46:44 GMT 1
Może Mistrz Gry powinien pozwolić Taco Hemingwayowi wyjątkowo na pisanie po angielsku, hmm? Kurwa jestem za w chuj, o ile sam Taco byłby zainteresowany.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:47:31 GMT 1
a ja to ignoruje bo tez mozna to wytlumaczyc ze leosia jest mafia i widzi co jej partnery robia i czuje ze to jest dobra szansa aby oddalic sie od partnera.
>cytuj parę postów bez kontekstu partii >"patrz na cały obraz" No ale czego ja oczekuję, skoro moje propsy w stronę Losco uznałeś za uderzenia w jego stronę xD ja patrze na co jest mozliwe, byle jakie wytlumaczenie. to jest ciesciowo pewnie dlaczego znalazlem magnus'a jako miasto i inny nie potrawili.
dlaczego, w twoim zdaniu, jestes niewinna? daj mi jakies posty ktore bys powiedziala ze by nie zrobilas jako mafia
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:48:58 GMT 1
Może Mistrz Gry powinien pozwolić Taco Hemingwayowi wyjątkowo na pisanie po angielsku, hmm? Kurwa jestem za w chuj, o ile sam Taco byłby zainteresowany. nie dziekuje, chce cwiczyc pismo jak najbardziej.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 22:50:15 GMT 1
celność w d1 nie ma nic do rzeczy, więc idź się brandzlować tym magnusem w ciszy i spokoju
fakt, że uważałeś go za niewinnego wręcz świadczy wprost przeciwnie do tego co próbujesz kreować, bo magnus wypełnił z 90% punktów podręcznika 'jak nie grać w mafię na początku' i 100% z punktów sequela 'jak nie grać w mafię na początku jak jesteś rolnym'
a wróżów tu nie ma
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:51:09 GMT 1
Po chuj powstał ten post? +1 karetka miasto z tego interakcji
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 22:52:33 GMT 1
karetka miasto z tego interakcji z tym się zgadzam, ale przecież wystarczy spojrzeć na całość jego gry
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:52:47 GMT 1
via mobile
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 22:52:47 GMT 1
celność w d1 nie ma nic do rzeczy, więc idź się brandzlować tym magnusem w ciszy i spokoju fakt, że uważałeś go za niewinnego wręcz świadczy wprost przeciwnie do tego co próbujesz kreować, bo magnus wypełnił z 90% punktów podręcznika 'jak nie grać w mafię na początku' i 100% z punktów sequela 'jak nie grać w mafię na początku jak jesteś rolnym' a wróżów tu nie ma Piekny obrot z podwojna sruba. Do pelnych pubktow zabraklo wspomnienia, ze i tak nalezalo go zlinczowac.
|
|