parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 0:35:56 GMT 1
Czemu nie było opisu mordu? nie muszą być, bo to wskazywałoby czy zabiła mafia czy snajper
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 0:48:49 GMT 1
Czy Taco jest ciekawy, to nie wiem. Ja niewątpliwie jestem. Teraz istotniejsze jest jednak to, czy ktoś z nas jest w mafii. Ja nie jestem, Taco prawdopodobnie jest. Taco dalbym gora 50%, ze mafia. Raczej mniej. Duzo w nim naturalnego miastowego chaosu i jednak mysle, ze mafioza nie poszedlby tak balls deep na niewinnosc magnusa.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 0:57:17 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 0:57:17 GMT 1
Łooo panie, co tu się.
Jan Ewangelista kocham <3
Na ten moment najbardziej przekonujący shakeomat w sprawie Pio, co ten Pio tak się dziennikarzyny uczepił
Losco props
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 0:58:15 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 0:58:15 GMT 1
Pio proszę o dyskurs metrologiczny pod kątem mottów Ebiego
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 1:15:54 GMT 1
Panowie spokojnie, mamy sporo glonow do spressowania.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 1:18:34 GMT 1
Czemu nie było opisu mordu? nie muszą być, bo to wskazywałoby czy zabiła mafia czy snajper O ile mi wiadomo, wręcz nie może być w tej edycji. Żenada, wiem, ale co zrobić. Źródło: discord.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 1:21:47 GMT 1
Oceniacz akrobacji props za głos, sam chciałam ten temat wrzucić na jutro.
Ogólnie przeanalizowałam sobie listę graczy one by one i zdałam sobie sprawę, że ciężko byłoby mi mafię złożyć z graczy aktywnych i względnie aktywnych. Ktoś w kapibarach i windmillach tej edycji z mafii musi się kryć.
Tak że zostawiam tutaj nutkę na dobranoc
I mam nadzieję, że przemykacze wezmą się do roboty.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 1:25:47 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 11, 2023 1:25:47 GMT 1
nie muszą być, bo to wskazywałoby czy zabiła mafia czy snajper O ile mi wiadomo, wręcz nie może być w tej edycji. Żenada, wiem, ale co zrobić. Źródło: discord. było później podnoszone że może być, ale po co
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 1:29:23 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 1:29:23 GMT 1
Panowie spokojnie, mamy sporo glonow do spressowania. Ty zostałeś nieglonem rzutem na taśmę i teraz mamy skupić się na tych przebrzydłych INNYCH glonach?
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 1:29:55 GMT 1
Zgadza sie
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 1:33:15 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 1:33:15 GMT 1
Aha, a nadrobiłeś strony? Dlaczego głos na capibarę?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 1:34:21 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 1:34:21 GMT 1
Bo IMO na ten moment to merytorycznie ten sam content te warknięcia, co twoje wejście
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 1:37:44 GMT 1
Zeby sprawdzic czy sie cos stanie czy pozostanie wychillowana kapibara az do konca. Poza tym nie jestem fanem kilku cech masowki, ktora sie zbierala, ale no nie chce sie rozpisywac.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 1:38:54 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 1:38:54 GMT 1
No w sumie. Capibar, reveal yourself. Gramy polskie tango, ma być żużel, nie plankton.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 1:40:44 GMT 1
Bo IMO na ten moment to merytorycznie ten sam content te warknięcia, co twoje wejście jak mnie wykluczyles z grona glonow to jednak poczulem sie doceniony, ale widze ze tylko wodziles za nos
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 1:40:58 GMT 1
(gwoli scislosci mam sie nadal za glona, dlatego zwrocilem uwage)
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 1:41:19 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 1:41:19 GMT 1
Zeby sprawdzic czy sie cos stanie czy pozostanie wychillowana kapibara az do konca. Poza tym nie jestem fanem kilku cech masowki, ktora sie zbierala, ale no nie chce sie rozpisywac. O tej masówce mógłbyś się rozpisać, według Ciebie Pjo całkiem czysty? Bo mam wrażenie, że w trio Stankiewicz JRR Magnus mógł wrzucić jednego swojego dla niepoznaki.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 1:44:53 GMT 1
Jak ostatecznie spadnie Pjo to bede bardzo szczesliwy.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 1:49:50 GMT 1
Teraz będzie post, który wygrywa tę rozgrywkę.
Teoria mafii bezplejsowej. Plejsy, czyli takie zagrania, które ja bym czasem jako mafia zagrał pod wpływem chwili, ale które generalnie są trudne do wykonania i które mało, który mafiozo będzie miał jaja i inwencję zagrać.
Nie twierdzę broń boże, że w mafii nie ma ani jednego mafiozy, który robił plejsy w tej grze. Twierdzę, że tymczasowo warto wyeliminować z podejrzeń każdą osobę, która żeby być w mafii musiałaby zajebać jakiegoś grubszego plejsa. Wrócimy do tych ludzi potem. Narazie priorytet to założyć, że w mafii nie ma graczy plejsowych i w ten sposób możliwie ograniczyć grono podejrzeń, a potem skupić się na tych graczach bo tam będą mafiozi. Zakładam jedno. Mafia ma jeszcze 5 osób w składzie, na bank nie jest tak, że cała robiła plejsy. Szukajmy tych, którzy ich nie robili a potem zresetujmy umysły.
Myśląc tą logiką można (tymczasowo) uniewinnić: Parabola (za wyzywanie Magnusa od downów i przepraszaniem potem za to i za całokształt twórczości), Wiadomo niewinny (bo chwilę przed śmiercią Magnusa posłał na niego głos pomimo, że nie musiał), Jill Bitten (ten sam powód co Wiadomo Niewinny), Taco Hemingway (Imo za ostro, przecież on odpisał na tekst Romana na pół strony a4, w którym Roman go uniewinniał tekstem "Byłem w pracy kurwa gnoju" XD, i zrobił to minutę przed śmiercią niewinnego Romana), Anastazja (najebańcza aktywność po śmierci księdza)
Wg tego klucza lecimy wszystkich graczy i wyjdzie nam grupka gracz gdzie będzie spory procent mafiozów i potem trzeba ich pressować i analizować.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 1:54:08 GMT 1
Mam do Was dwa słowa: Jill Bittenczemu w sumie
|
|