|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:27:44 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Zamierzam się rozkręcić, gdy lepsi gracze wkroczą do gry.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:27:51 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 20:27:51 GMT 1
Denerwuje mnie Jacek. Pisze jakby coś wiedział, a wie tyle ile można wiedzieć po godzinie rozgrywki czyli nic. No, chyba że dostał fajną PW od MG. Może udaje. Może, ale na razie ma mój głos.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:28:02 GMT 1
Jacek Jaworek z wielkimi szansami na trafienie do panteonu najgorszych mafiozów Jakich kurwa najgorszych, dwa lata i dalej mnie nie złapali.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 20:28:35 GMT 1
Jacek Faworek przeca niewinny.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:30:35 GMT 1
Brak licznika postów utrudnia grę typowemu INTJ. Zaraz sam zacznę zliczać. Ja to lubię mieć wszystko czarno na białym. To mnie uspokaja.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:30:47 GMT 1
Jacek Faworek przeca niewinny. +1
|
|
|
Post by ye on Mar 9, 2023 20:30:49 GMT 1
Jacek to faworyt do mojej bojówki WHITE LIVES MATTER
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:31:32 GMT 1
Para-moje, para-twoje Onomatopeiczne Paranormalne Paranoje We dwoje Rób prawdziwy odgłos karetki. Neni neni neni
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:31:38 GMT 1
9 stron i żadnego poważnego ataku.
Moi ludzi kasztany.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 20:32:06 GMT 1
No dobra, to linczujemy Cię jutro. ostatnim razem, kiedy próbowaliśmy go zlinczować pierwszego dnia to przeżył cztery xd Dlatego właśnie tym razem trzeba się do tego zabrać z większą werwą, od dnia 0.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:32:31 GMT 1
Rób prawdziwy odgłos karetki. Neni neni neni Ale polecam też szósty odcinek Kompanii Braci zatytułowany "Bastogne". Jeśli będziesz jak Eugene Roe - jesteś w porządku.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:33:26 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:33:26 GMT 1
Jacek to faworyt do mojej bojówki WHITE LIVES MATTER Kanye, czy dałbyś się zlinczować jako pierwszy w ramach historical accuracy?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:33:47 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Zamierzam się rozkręcić, gdy lepsi gracze wkroczą do gry. No pewnie dopiero jak Cię mafia na forum zaprosi, bo wcześniej to lipa w swoich walić.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:33:56 GMT 1
Chciałbym wypomnieć Anastazji, że zajarana odświeżała temat, żeby napisać pierwszego posta, a potem znikła. Na bank czyta teraz.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:34:23 GMT 1
ostatnim razem, kiedy próbowaliśmy go zlinczować pierwszego dnia to przeżył cztery xd Dlatego właśnie tym razem trzeba się do tego zabrać z większą werwą, od dnia 0. można
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:34:44 GMT 1
Anastazja piękna napisała pierwszy post i se poszła, a zdążyła się tu już przewinąć dupa Young Leosi.
Życie nie jest sprawiedliwe.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:35:37 GMT 1
Anastazja piękna napisała pierwszy post i se poszła, a zdążyła się tu już przewinąć dupa Young Leosi. Życie nie jest sprawiedliwe. To było pisane po zobaczeniu mojego posta czy pomyśleliśmy o tym samym po prostu?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:35:50 GMT 1
Chciałbym wypomnieć Anastazji, że zajarana odświeżała temat, żeby napisać pierwszego posta, a potem znikła. Na bank czyta teraz. Wojskowa Karetka jesteś w porządku
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 9, 2023 20:36:13 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Zamierzam się rozkręcić, gdy lepsi gracze wkroczą do gry. Chyba nie ma na co liczyć. Jak mawiał wielki mistrz żużlowy Nicki Pedersen ( notabene: mam tyle tytułów na koncie, co on): o tempora, o mores.
Zamiast fajnych szturchnięć i miłego przywitania, to mamy Leosię jako współczesną formę elity intelektualnej miasta, Jaworka jako naczelnego quasidetektywa, a wszystko to przyprószone Ewangelistą Janem, który chyba tego Jana to jedynie pali, bo milczy jak grób.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:36:27 GMT 1
Anastazja piękna napisała pierwszy post i se poszła, a zdążyła się tu już przewinąć dupa Young Leosi. Życie nie jest sprawiedliwe. To było pisane po zobaczeniu mojego posta czy pomyśleliśmy o tym samym po prostu? O tym samym, znaczy - coś w tym musi być.
|
|