|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:36:31 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:36:31 GMT 1
Karetka szuka kolegów
ŁEŁOŁEŁOŁEŁO
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:36:50 GMT 1
Brak licznika postów utrudnia grę typowemu INTJ. Zaraz sam zacznę zliczać. Ja to lubię mieć wszystko czarno na białym. To mnie uspokaja. Licznik postów pomaga w tworzeniu mapy gry. Mi przynajmniej.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 20:38:14 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Proszę Państwa. Oto mafijny post. Chcący się odnieść do prowokacyjnej listy ebenezera, ale nie wnoszący kompletnie nic. Stan na 09.03.2023 godz. 20:38 Riquelme mafia Ebenezer miasto
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:38:23 GMT 1
Leosia pisze posty pod tezę.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:38:52 GMT 1
Zamierzam się rozkręcić, gdy lepsi gracze wkroczą do gry. Chyba nie ma na co liczyć. Jak mawiał wielki mistrz żużlowy Nicki Pedersen ( notabene: mam tyle tytułów na koncie, co on): o tempora, o mores.
Zamiast fajnych szturchnięć i miłego przywitania, to mamy Leosię jako współczesną formę elity intelektualnej miasta, Jaworka jako naczelnego quasidetektywa, a wszystko to przyprószone Ewangelistą Janem, który chyba tego Jana to jedynie pali, bo milczy jak grób.
*Przypruszone.
|
|
|
Post by ye on Mar 9, 2023 20:38:56 GMT 1
Jacek to faworyt do mojej bojówki WHITE LIVES MATTER Kanye, czy dałbyś się zlinczować jako pierwszy w ramach historical accuracy? Wiesz jaki był powód śmierci Georga Floyda?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:39:11 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:39:11 GMT 1
Leosia pisze posty pod tezę. A twoja stara ściąga majtki przez torrenty
|
|
|
Post by ye on Mar 9, 2023 20:39:15 GMT 1
Nienawidzę być bipolarem To zajebiste
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 9, 2023 20:39:35 GMT 1
Juan Roman Riquelme Kaladin Jacek Jaworek Goloniarz Jill Bitten
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 20:39:38 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Proszę Państwa. Oto mafijny post. Chcący się odnieść do prowokacyjnej listy ebenezera, ale nie wnoszący kompletnie nic. Stan na 09.03.2023 godz. 20:38 Riquelme mafia Ebenezer miasto Jeśli tak, to Karetka też by była miastowa, patrząc na zachowanie Riquelme w jej kierunku.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:39:42 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:39:42 GMT 1
Kanye, czy dałbyś się zlinczować jako pierwszy w ramach historical accuracy? Wiesz jaki był powód śmierci Georga Floyda? Wytłumacz <3
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 9, 2023 20:39:59 GMT 1
Zaraz sam zacznę zliczać. Ja to lubię mieć wszystko czarno na białym. To mnie uspokaja. Licznik postów pomaga w tworzeniu mapy gry. Mi przynajmniej. Czemu gadasz sam ze sobą? xD
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:40:04 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Proszę Państwa. Oto mafijny post. Chcący się odnieść do prowokacyjnej listy ebenezera, ale nie wnoszący kompletnie nic. Stan na 09.03.2023 godz. 20:38 Riquelme mafia Ebenezer miasto Jeśli chcemy mierzyć tą miarą, to Twoje posty mają ujemny wkład w rozgrywkę, bo tylko nabijają licznik xd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:40:05 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 20:40:05 GMT 1
Chciałbym wypomnieć Anastazji, że zajarana odświeżała temat, żeby napisać pierwszego posta, a potem znikła. Na bank czyta teraz. A za to Karetka, którego zresztą mam za rozsądnego gracza na razie, mi plusuje, totalnie zapomniałem o tym- też to zauważyłem ale raz praca a dwa tyle postów tu leci że bez szans o wszystkim pamiętać. Też bym chciał poznać odpowiedź na to pytanie. A, no i dalej się nie dowiedziałem czemu jestem niewinny zdaniem Juana.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:40:07 GMT 1
Zamierzam się rozkręcić, gdy lepsi gracze wkroczą do gry. Chyba nie ma na co liczyć. Jak mawiał wielki mistrz żużlowy Nicki Pedersen ( notabene: mam tyle tytułów na koncie, co on): o tempora, o mores.
Zamiast fajnych szturchnięć i miłego przywitania, to mamy Leosię jako współczesną formę elity intelektualnej miasta, Jaworka jako naczelnego quasidetektywa, a wszystko to przyprószone Ewangelistą Janem, który chyba tego Jana to jedynie pali, bo milczy jak grób.
Celne podsumowanie początku, poza uwagą o Janie. Trzeba być cierpliwym.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 20:41:03 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Panie Riquelme wytłumacz się Pan proszę z tego. Co Panem kierowało żeby to wysmażyć?
|
|
|
Post by ye on Mar 9, 2023 20:41:03 GMT 1
Wiesz jaki był powód śmierci Georga Floyda? Wytłumacz <3 Był pod wpływem narkotyków
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:41:05 GMT 1
No nie wiem skąd te uwagi do Jana, jak jeszcze kilka innych pięknych kreacji siedzi lamusy dupa cicho.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:41:12 GMT 1
Czas rozpocząć grę na poważnie, dlatego też chciałbym zaprezentować Jacusiowykrywacz mafiozów. Plan działania jest bardzo prosty: mafia korzystając z niemiłych skojarzeń wywoływanych przez kreację Jacusia oraz z faktu, że sam Jacuś też jest niemiły i się przypierdalał, postanowiła przyłączyć się do podejrzeń, czy (używając języka młodzieżowego) wpaść jak śliwka w kompot. Poniżej przedstawiam listę pełnych podejrzeń w stronę osoby Jacusia: Taco Hemingway Brawo! Oto twoja dzisiejsza dedykowana superoferta SZTUCZNA ZAWADIADZKOŚĆ JACKA JAWORKA TYLKO 3,5zł przy zakupie dwóch sztuk Limit 2 szt na kartę Moja Biedronka Oferta obowiązuje do 20.59 10.03.2023 Jacuś, najebaliśmy 6 stron w 40 minut, a ty już glonów szukasz? XDD Jacuś jutro będzie miał pizdylion postów, żadnego potrzebnego. Już nie można nawet przyjśćc pół godziny po starcie, trzeba z penisem w ręku czekać na otwarcie tematu. Jacek jaka szybka podczepka, chapeau bas! Jacek Jaworek z wielkimi szansami na trafienie do panteonu najgorszych mafiozów Denerwuje mnie Jacek. Pisze jakby coś wiedział, a wie tyle ile można wiedzieć po godzinie rozgrywki czyli nic. No, chyba że dostał fajną PW od MG. Oddałbym wszystkie posty Jacusia za jeden Ewangelisty. Nie sądzę, by i tym razem jak muchy do gówna mafiozi zlecieli się do łatwego celu, ale należy przyznać, że grono jest zacne, jak na tak krótki czas trwania rozgrywki. Za pierwszy dobry cel jawi się nasz stary podejrzany Bartosz Zmarzlik, który przez Jacusia został zaczepiony już po bodaj pierwszym poście kreacyjnym, a potem gdy (jak się wydawało) temat ucichnie, mściwie wrócić ze zdwojoną siłą i zaatakować. Kogo jeszcze z tego grona należałoby wyeliminować? Najlepiej wszystkich, natomiast uwagę tutaj zwraca Shakeomat Biedronki oraz Magnus Karlssen którzy są wręcz zatrważająco nienaturalni, przy czym w przypadku pierwszego z osobników można to jeszcze tłumaczyć kreacją (z drugiej strony: na chuj mi ten kupon na daktyle?). Pewne zdziwienie budzi niemądry post Young Leosi, wymieniam też z nicka Ojca Pijo, żeby nie czuł się pominięty.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 20:41:29 GMT 1
Co żeś się tak uparł na zaczepianie tego Ewangelisty? Naprawdę musisz się dopierdalać do typa, którego nie ma?
|
|