|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 2:57:42 GMT 1
Schodźcie z Riquelme. Niewinny. No na bank Ebenezer nie jest mafiozą bezplejsowym
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 3:27:17 GMT 1
Andrzej, Jawor, Shake, Guimo oto są potencjalni członkowie mafii bezplejsowej
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 3:30:14 GMT 1
Leosia jeśli jest mafią to plejsową
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 3:36:03 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 3:36:03 GMT 1
Czyli jako mafioza dopierdalam się do JRR a potem na niego nie głosuje mimo że leci? A Stankiewicz mimo że mu wypomnialem jego "atak" na JRR i jego robienie sobie alibi jest niewinny. Brawo. Nawet mi was nie żal. Jutro zresztą wam napisze coś ciekawego. Albo i nie bo w sumie sobota. Teraz już jestem pewien że gość robił sobie alibi na koledze z mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 3:38:05 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 3:38:05 GMT 1
Hahaha drugi raz z rzędu trafiam mafiozę w pierwszym losowym głosie, ostatnio Słowacki, teraz JRR xD
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 3:38:12 GMT 1
Pijo, a co myślisz o koncepcji mafii bezplejsowej?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 3:38:31 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 3:38:31 GMT 1
Haha trafił. Gość kolegę poświęcił i tyle.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 3:38:58 GMT 1
Ze Słowackim serio trafił.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 3:42:24 GMT 1
Losco jeśli jest członkiem mafii to bezplejsowej ogólnie jego ataki na Riquelme wyglądają najsztuczniej, ale są na tyle konkretne że nazwę to plejsem.
Narazie mafia bezplejsowa to Stankiewicz, Jaworek, Shake, Guimo, Cyclop, Goloniarz,
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 3:46:05 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 3:46:05 GMT 1
Nie śledziłem waszej ostatniej edycji ale nikt mi nie wmówi że kurwa trafił w tej zaraz po pierwszym poście JRR. Bez żadnej poszlaki. Zaatakował kolegę na wszelki wypadek, potem chcial przerzucić na szachistę. To standard przy graczach z wyjebanym ego jak on. Udało mu się wyratować kolegę ale na szczęście snajper jest normalnym graczem i wie że jak są dwa cele to trzeba pozbyć się obu. W niezależnie jaki sposób.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 3:52:06 GMT 1
Ye dołącza do grupy bezplejsowych mafiozów.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 4:01:38 GMT 1
Pijo dołącza do grupy bezplejsowych mafiozów
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 4:03:37 GMT 1
Akrobata w mafii bezplejsowej. No chyba, że Plejsem jest zwyzywanie Paraboli za chujowy lincz jak się samemu nie głosowało xD
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 4:23:39 GMT 1
Uniewinniać na koledze to bym się mógł po jego postach mafijnych a nie przed panie Pijo. Głos był całkowicie losowy, bo JRR jako pierwszy napisał posta z grupy osób, której kazałem się tłumaczyć w pierwszym poście kreacyjnym (a którą to grupę wylosowałem za pomocą strony internetowej), nawet tego pierwszego posta JRR nie czytałem tylko jak mi wyskoczyło, że napisał ostatniego posta w rozgrywce to zagłosowałem. Tyle.
Ty natomiast od razu po tym jak bodaj Losco wytknął JRR mafijne posty (to był losco prawda? nie chce mi sie teraz sprawdzac, z pamięci piszę czyli z niczego) zaraz wyszedłeś z "kłopoty, kłopoty Riquelme" (czy coś w tym stylu), a zagłosowałeś na mnie argumentując, że wiem o mafijności JRR z podforum.
No kurwa skoro byłeś przekonany, że ja wiem, że on jest w mafii, to musiałbyś być też przekonany o jego winie. A jednak ani przez moment nie chciałeś na niego głosować (i niech mi to parabole nie pisze, że brak głosu od razu nic nie znaczy, bo kurwa jednak znaczy) za to cisnąłeś we mnie.
Po czym napisałeś, że jeśli ja niewinny to to uniewinnia JRR xDD
a teraz dalej idziesz w zaparte głupim założeniem że chciałem się wybielić głosowaniem na typa, który w momencie, w którym na niego zagłosowałem miał tylko posta powitalnego.
idę do roboty
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 4:26:55 GMT 1
a co do mafii bezplejsowej to nie wiem co to jest, ale mafia bezplebsowa w tej edycji ewidentnie nie istnieje.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 5:24:03 GMT 1
No elo, kto żyje?
Spokojnie, nie będę się bawił w Słowackiego, zaraz mam zamiar poczytać wszystkie posty JRR (dziękuję za ten skrót, inaczej bym musiał przekręcać jego nick, a już zdążyłem go zapomnieć)
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 5:33:18 GMT 1
Mafia bezplejsowa: Stankiewicz Jaworski Shakeomat Guizmo Cyclop Ye Pijo Akrobata Capibara Windmill Zmarzlik Mucha Jan Ewangelista Jasiu
No ogólnie wyszła chujnia trochę. Spodziewałam się, że po eliminacji wyjdzie jakaś proporcja w stylu 8 graczy z czego około 3 mafiozów, a nie proporcja 14 graczy z czego około 3 mafiozów.
Ale jeżeli być jeszcze bardziej śmiałym i jednak uniewinnić do tego Jaworskiego i Stankiewicza a potem olać Guizmo i Muchę to już to wygląda sensowniej.
Shakeomat Cyclop Ye Pijo Akrobata Capibara Windmill Zmarzlik Jan Ewangelista Jasiu
To powinien być dzień pressingu tych graczy.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 5:38:48 GMT 1
Ale to na czym konkretnie opierasz tę mafię plebsową? Wziąłeś graczy, których nie masz za niewinnych, na podstawie ich gry uznałeś, że ci i ci nie robią plejsów (w sensie, że co dokładnie, raczej przemykają, są powiedzmy aktywni, ale to taka wtórna aktywność, reakcyjna, nie wychodzą przed szereg ze swoimi zagraniami) i wyszła ci ta lista?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 5:44:41 GMT 1
Dziwi mnie, że mnie nie rozumiecie. Bierzesz listę graczy i wyobrażasz sobie, że są w mafii i czytasz ich posty. Jeśli żeby uzasadnić ich bycie w mafii musisz przyjąć założenie, że bardzo ostro grają i np. typują swoich, wykonują trudne zagrania i tak dalej to wrzucasz ich do mafii plejsowej. A narazie bierzemy na serio do typowania graczy tylko z mafii bezplejsowej.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 5:45:23 GMT 1
To jest brzytwa Ockhama po prostu, wyobrażasz sobie, że każdy jest w mafii i myślisz czyje bycie w mafii najtrudniej uzasadnić, a czyje relatywnie łatwo.
|
|