|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 9:42:14 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 11, 2023 9:42:14 GMT 1
Czyli jako mafioza dopierdalam się do JRR a potem na niego nie głosuje mimo że leci? A Stankiewicz mimo że mu wypomnialem jego "atak" na JRR i jego robienie sobie alibi jest niewinny. Brawo. Nawet mi was nie żal. Jutro zresztą wam napisze coś ciekawego. Albo i nie bo w sumie sobota. Teraz już jestem pewien że gość robił sobie alibi na koledze z mafii. Nadal nie wytłumaczyłeś dlaczego zagłosowałeś na Magnusa zamiast na JRR
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 9:44:31 GMT 1
Nie będzie rundy drugiej, bo znowu spierdolisz z ringu, a potem będziesz krzyczał na twitterze o moralnym zwycięstwie. Niech mi lepiej ktoś rozeznany powie, czy przeglądając posty da się kliknąć na post, żeby przeniosło do miejsca w temacie, w którym był opublikowany, czy trzeba kopiować link, ewentualnie co najwyżej przejść do cytowania. Zębatka->Link to post->Link to post in this thread
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 9:45:06 GMT 1
Reasumując, w gronie Cyclop/Ojciec Pijo/windmill/Oceniacz Akrobacji/Bartek Zmarzlik/Anastazja obstawiam 3 mafie, napisałbym nawet "minimum 3 mafie", ale za łatwo by było pewnie i jak znam życie jednak trochę się mylimy po tym d1 i ze 2 typów nas robi w bambuko nieco bardziej umiejętnie, niż nam się na ten moment wydaje.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:46:54 GMT 1
Nie będzie rundy drugiej, bo znowu spierdolisz z ringu, a potem będziesz krzyczał na twitterze o moralnym zwycięstwie. Niech mi lepiej ktoś rozeznany powie, czy przeglądając posty da się kliknąć na post, żeby przeniosło do miejsca w temacie, w którym był opublikowany, czy trzeba kopiować link, ewentualnie co najwyżej przejść do cytowania. Zębatka->Link to post->Link to post in this thread To miałem na myśli mówiąc o kopiowaniu linku, liczyłem, że jest jakiś sposób by otworzyć ten post w nowej karcie dwoma czy trzema kliknięciami. Tak czy tak, dziękuję. Ale i tak cię nie lubię.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 9:50:44 GMT 1
Słuchaj mądralo, kontekst jest jasny - w tym meczapie NIE OPŁACA SIĘ miastowemu robić tak zwanych plejsów pierwszego dnia. Jest duże prawdopodobieństwo, że z tego samego powodu nie robiłeś ich Ty. Tak czy nie? Lubię świadomie robić błędy dotyczące setupów i innych prawideł gry - jestem zdania, że na ten temat chętniej gada mafia. Co ty pierdolisz kurwa, a moją teorię że trzeba szukać mafi bezplejsowej wyśmiałeś. A dobra, miastowemu. To sorki.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 9:55:23 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 9:55:23 GMT 1
Czemu mnie zaliczacie na równi z jakimiś glonami cyklopami jak ja więcej i zabawniej pisałem xD proszę mnie szanować
no i absurdalne skoro ja w pewnym momencie co drugi post wspominałem o JRR
proszę producenta podkładów kanye west o ponowną analizę moich postów i zdecydowane uniewinnienie wraz z przeprosinami
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 9:55:42 GMT 1
Ja może nie rozumiem waszej młodzieżowej gadki, może nie znam znaczenia słowa plejs, ale ostatni raz przetworzę to na inne słowa bo Cię lubie karetek - moim zdaniem dobry miastowy wczoraj miał absolutne prawo nie wychylać się ze swoim potencjałem.
Bez złej energii
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 9:56:27 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 9:56:27 GMT 1
Reasumując, w gronie Cyclop/Ojciec Pijo/windmill/Oceniacz Akrobacji/Bartek Zmarzlik/Anastazja obstawiam 3 mafie, napisałbym nawet "minimum 3 mafie", ale za łatwo by było pewnie i jak znam życie jednak trochę się mylimy po tym d1 i ze 2 typów nas robi w bambuko nieco bardziej umiejętnie, niż nam się na ten moment wydaje. Pójdę krok dalej, tam może być nawet 6 mafii.
|
|
|
Post by windmill on Mar 11, 2023 10:03:52 GMT 1
Reasumując, w gronie Cyclop/Ojciec Pijo/windmill/Oceniacz Akrobacji/Bartek Zmarzlik/Anastazja obstawiam 3 mafie, napisałbym nawet "minimum 3 mafie", ale za łatwo by było pewnie i jak znam życie jednak trochę się mylimy po tym d1 i ze 2 typów nas robi w bambuko nieco bardziej umiejętnie, niż nam się na ten moment wydaje. Pójdę krok dalej, tam może być nawet 6 mafii. mocne słowa
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 10:08:29 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 10:08:29 GMT 1
Mafiozy się kiszą walka z wiatrakami #don kichot swag
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 10:09:01 GMT 1
Bartek i Taco są w mafii. Leosia jest niewinna.
|
|
|
Post by windmill on Mar 11, 2023 10:09:11 GMT 1
"Walka z wiatrakami – związek frazeologiczny oznaczający walkę z czymś nierealnym, urojonym, bądź też walkę beznadziejną, nie mającą szans na powodzenie"
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 10:11:48 GMT 1
Ye i Sam też są raczej niewinni. I ktoś jeszcze - jak czytałem temat (tak, to się stało, to się wydarzyło), wiedziałem, ale teraz już nie pamiętam.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 10:12:13 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 10:12:13 GMT 1
No no, Zmarzlik na tej stronie właśnie wykazał godne podziwu zaangażowanie w szukanie mafii. Normalnie każden jeden z jego postów przybliża nas o krok do zwycięstwa.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 10:12:57 GMT 1
Stankiewicz mnie irytuje, ale już mniejsza z tym. Ostatnimi czasy, a może nawet zawsze, to jest ekspert od niesympatycznej, odpychającej gry.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 10:13:34 GMT 1
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 10:15:33 GMT 1
"Walka z wiatrakami – związek frazeologiczny oznaczający walkę z czymś nierealnym, urojonym, bądź też walkę beznadziejną, nie mającą szans na powodzenie" A zatem za nieoczekiwane powodzenie naszej (?) beznadziejnej sprawy. Cheers!
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 10:16:10 GMT 1
Bartek po chuj napisałeś te posty ostatnie, co próbujesz osiągnąć w tym momencie rozgrywki?
|
|
|
Post by windmill on Mar 11, 2023 10:18:02 GMT 1
"Walka z wiatrakami – związek frazeologiczny oznaczający walkę z czymś nierealnym, urojonym, bądź też walkę beznadziejną, nie mającą szans na powodzenie" A zatem za nieoczekiwane powodzenie naszej (?) beznadziejnej sprawy. Cheers! lepiej nie pić z samego rana, trzeźwe i sprawne umysły są wymagane
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 10:22:16 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 10:22:16 GMT 1
Otusz naszło mnie rano wzburzenie żużlowe, że pisałem "halo JRR!" a tu wstaję rano i że JRR mnie miział.
Spytałem Ebenezera kogo walić z dwójki, powiedział, że zamaskowanego szachistę to głosowałem ostro. Chyba że Ebenezer to nie taki mędrzec, a na to wychodzi xD to już wolę zdać się na Kanye West i Losco, co w postach lepiej walili i walą.
|
|