|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 9:04:15 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 11, 2023 9:04:15 GMT 1
WYCIĄGAJ LINIJKĘ
Widzę tylko, że chętnie dyskutujesz na temat niezbyt mądrej teorii, i chętnie negujesz prawdę objawioną 😝
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:08:16 GMT 1
Tylko, że ja nawet nie dotknąłem tej teorii w rozmowie z tobą, więc o jakiej dyskusji mowa?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 9:08:54 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 11, 2023 9:08:54 GMT 1
Słuchaj mądralo, kontekst jest jasny - w tym meczapie NIE OPŁACA SIĘ miastowemu robić tak zwanych plejsów pierwszego dnia.
Jest duże prawdopodobieństwo, że z tego samego powodu nie robiłeś ich Ty. Tak czy nie?
Lubię świadomie robić błędy dotyczące setupów i innych prawideł gry - jestem zdania, że na ten temat chętniej gada mafia.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:11:09 GMT 1
Mafia ma w tej edycji mord+snajpera codzienne a my po 1 dniu wyobrażamy sobie, że kluczem do jej znalezienia jest brak plejsów? Najgłupsza teoria rozgrywki zaliczona No ale jak już chcesz dyskutować. Zwłaszcza w wariancie opisanym przez ciebie (wytłumacz raz jeszcze, na czym miała polegać zarzutka? o co ktoś miałby się przypierdolić?), rzekomy brak plejsów byłby wręcz idealny. Nie kombinować, być aktywnym, ale się nie wychylać, mordować dwóch miastowych dziennie i spokojnie czekać, aż miasto się skurczy do zera. Co w tej teorii dotyczącej tamtej teorii nie ma sensu według ciebie?
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 9:11:34 GMT 1
Przestańcie z tymi plejsami, bo zaraz się zerzygam.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:12:47 GMT 1
Przestańcie z tymi plejsami, bo zaraz się zerzygam. Znowu się naćpałeś? A nie masz przypadkiem kandydować na przewodniczącego parku?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 9:14:15 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 11, 2023 9:14:15 GMT 1
Mafia ma w tej edycji mord+snajpera codzienne a my po 1 dniu wyobrażamy sobie, że kluczem do jej znalezienia jest brak plejsów? Najgłupsza teoria rozgrywki zaliczona No ale jak już chcesz dyskutować. Zwłaszcza w wariancie opisanym przez ciebie (wytłumacz raz jeszcze, na czym miała polegać zarzutka? o co ktoś miałby się przypierdolić?), rzekomy brak plejsów byłby wręcz idealny. Nie kombinować, być aktywnym, ale się nie wychylać, mordować dwóch miastowych dziennie i spokojnie czekać, aż miasto się skurczy do zera. Co w tej teorii dotyczącej tamtej teorii nie ma sensu według ciebie? Napisz po polsku to chętnie odpowiem bo nie rozumiem, szczególnie ostatniego zdania
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 9:14:53 GMT 1
Przestańcie z tymi plejsami, bo zaraz się zerzygam. Znowu się naćpałeś? A nie masz przypadkiem kandydować na przewodniczącego parku? Jim Lahey to chlor i nigdy się nie zmieni!
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:15:33 GMT 1
Nic mnie nie dziwi, że nie rozumiesz, ale tłumaczyć mi się nie chce. Więc odpowiedz mi tylko na pytanie, którego skrzętnie unikasz: na czym miała polegać tamta "zarzutka"?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 9:17:23 GMT 1
Byku, on już to wytłumaczył na górze strony.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:20:39 GMT 1
Nie, nie zrobił tego, a ty najwidoczniej nie wiesz, do czego służy linijka. Lubię świadomie robić błędy dotyczące setupów i innych prawideł gry - jestem zdania, że na ten temat chętniej gada mafia. To nie jest wytłumaczenie, ale dam ci chwilę, żebyś sam przemyślał i się zastanowił, bo nie będę wszystkiego robił za ciebie
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 9:22:43 GMT 1
I teraz pytanie - czy Ye nie wie, że mafia snajpera ma tylko co drugi dzień, bo jest niewinny, czy to jakiś sprytny sposób, żeby wzbudzić wątpliwość, bo przecież mafia by na pewno to wiedziała? Gdzie ty tu w ogóle widzisz przypierdolenie się, panie mały penis? Nic mnie nie dziwi, że nie rozumiesz, ale tłumaczyć mi się nie chce. Więc odpowiedz mi tylko na pytanie, którego skrzętnie unikasz: na czym miała polegać tamta "zarzutka"? faktycznie się nie przypierdalasz pierwsze fajne wnioski z rana - warto odnotować na jakie tematy chce dyskutować wiadomo, niewinny a jakie inne tematy nie mają u niego priorytetu nic mnie nie dziwi, że tego nie rozumiesz, ale tłumaczyć dalej mi się nie chce. Odpowiedź na Twoje pytanie wisi 2 czy 3 posty temu w ostatnim moim zdaniu.
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 9:23:51 GMT 1
bardzo źle znosisz wjebanie się na haczyk panie wiadomo, niewinny
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 9:26:59 GMT 1
podyskutuj sobie dalej z karetką o tym, że mafia ukrywa się pośród graczy którzy w dzień podwójnego mordu trzymali karty bliżej ciała. To wychodziło Ci zdecydowanie lepiej
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:27:13 GMT 1
Co najwyżej wjebałem się na minę rozmawiając z idiotami, zdarza się. Ale pewnie, wmawiaj sobie dalej, to co chcesz sobie wmówić. Możesz o mnie nagrać następną płytę
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:28:52 GMT 1
I to jest właśnie niesamowite, że próbujesz tworzyć jakąś nieistniejącą dyskusję o tych plejsach-nieplejsach, żeby tylko uniknąć tematu chujowej zarzutki, a gdy już się poddałem i faktycznie taką dyskusję z tobą podjąłem, to nagle już nie chcesz ze mną rozmawiać
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 9:32:25 GMT 1
Dałeś mi więcej niż mogłem oczekiwać - jestem ukontentowany tą krótką przepychanką
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 9:33:16 GMT 1
Lepiej się trochę przygotuj i wtedy zorganizuj rundę drugą
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 9:38:23 GMT 1
Nie będzie rundy drugiej, bo znowu spierdolisz z ringu, a potem będziesz krzyczał na twitterze o moralnym zwycięstwie.
Niech mi lepiej ktoś rozeznany powie, czy przeglądając posty da się kliknąć na post, żeby przeniosło do miejsca w temacie, w którym był opublikowany, czy trzeba kopiować link, ewentualnie co najwyżej przejść do cytowania.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 9:41:28 GMT 1
Poniżej jak mi się to układa w głowie na chwilę obecną, co zabawne wyszło mi niemal to samo co Wojskowej Karetce. Niewinni: 2. Wojskowa Karetka 10. Sam Losco 9. Young Leosia 13. Wiadomo, niewinny (trochę na podstawie teorii mafii bezplejsowej Karetki), z samej gry dałbym go pięterko niżej Raczej niewinni: 1. Andrzej Stankiewicz 3. Jacek Jaworek 4. parabole 6. Shakeomat Biedronki 7. Taco Hemingway 14. Ye 30. Spóźnialski Jasiu – tutaj głównie na podstawie tego, że z dużym przekonaniem uniewinnił go Zagubiony oraz uniewinnia kilka innych osób, bo tak z samej gry to dla mnie byłby nawet do sprawdzenia jako jeden z pierwszych Nie mam zdania – do sprawdzenia w drugiej kolejności: 28. Jan Ewangelista 5. Ebenezer Rojt Obydwaj to niewątpliwie dobrzy gracze, więc jestem szczególnie ostrożny. 22. Capibara – trochę chyba za szybko wysłał głos na JRR (w piątek o 20:59) jak na bycie w mafii, ale zostawiam opcję na to, że to jakiś ogar, który się ukrywa przez pierwszy dzień-dwa (np. Ten, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać ), wtedy mógłby wykonać taki plejs Do sprawdzenia w pierwszej kolejności: 11. Cyclop 16. Ojciec Pijo 24. windmill 17. Oceniacz Akrobacji – drogą eliminacji, ale też przejrzałem jego posty i jest tam strasznie mało treści w stosunku do: 1) ilości postów, 2) możliwości samego gracza (bez odnoszenia się do tożsamości, nie mam bladego pojęcia kto to, po prostu odniosłem wrażenie, że gra na zaciągniętym ręcznym) 27. Anastazja 25. Bartek Zmarzlik Tutaj ciekawostka dotycząca Zmarzlika, zauważyłem to przeglądając posty JRR i uderzyło mnie szczególnie, że te dwa posty są pod sobą (wśród napisanych przez JRR): Ja jednak jestem trzykrotnym mistrzem świata. Nie chcę brzmieć nieskromnie, bo szanuję inne dyscypliny, jednak mistrzostwo Polski a mistrzostwo świata to inny kaliber. Za przeproszeniem, kolego Zmrożon, to jakiś niepoważny sport to jeżdżenie na motorkach. Przyjechałbyś do Buenos, zagrał w Boca Juniors, w Copa Libertadores. Stanął przed karnym w finale. Wiedziałbyś, co to życie. Zastanawiałem się, który mafiozo pójdzie na łatwiznę, żeby zagrać z szachistą. Zobaczcie jaki kontrast. Przecież zarówno „gra w szachy” z Magnusenem, jak i rozmowa Zmarzlik-Jaworek dot. uprawianych „sportów” to nic innego tylko zabawa, ciągnięcie kreacyjnej konwencji. Jak reaguje JRR? W przypadku Zagubionego (jak wiemy – niewinny) sugeruje mafijność, w przypadku Zmarzlika – przyłącza się do tej kreacyjnej gry! Zresztą taka interakcja oparta na kreacjach wydaje mi się pasować do mafiozy (do tego wkopującego się w d1) – z jednej strony wchodzisz w interakcję z współmafiozą (jest interakcja, więc wygląda git), z drugiej jest stricte kreacyjna, więc bezpieczna, nie sprawia, że musisz się określać co do jego winy/niewinności. Glony – na razie polecam olać, najprawdopodobniej zaraz wylecą (co nie oznacza, że nie może być wśród nich mafii jak doskonale wiemy, no ale tu się po prostu sprawa sama rozwiąże niebawem): 12. Goloniarz 19. Nunu 29. Kaladin 8. Guimo – tu tylko 1 punkt karny, ale ostatnie posty napisane 9 marca, więc obstawiam, że też się niebawem pożegnamy, 26. Mucha Bez Ucha – j.w. Z Panem Bogiem
|
|