|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 10:51:23 GMT 1
Taco to raczej sprawa snajpera.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 10:51:31 GMT 1
Testament Zaginionego to akurat najsłabszy argument za Taco. Zaginionym był Gary, a on się zawsze myli.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 10:53:02 GMT 1
Zagubiony wskazał Ciebie, Riquelme i mnie w mafii. Skoro miał rację w przypadku Riquelme, to znaczy, że nas można spokojnie uniewinnić.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 10:53:26 GMT 1
Zaginiony wymienił Taco w testamencie jako "do odjebania", jakby Losco jeszcze coś znalazł w jego postach, to wjeżdżałbym w Taco w równie szybkim tempie, co Apator Toruń wyjeżdżający z finału w Zielonej Górze w 2013 roku Zmarzlik, a Ty w ogóle masz jakieś własne zdanie czy zmierzasz tylko robić to co Ci wskażą 2-3 nicki?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 10:54:26 GMT 1
Taco to raczej sprawa snajpera. Podobnie jak Anastazja. To są zawodnicy, których wpisów w ogóle nie zapamiętuję, bo mało co z nich rozumiem.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 10:57:21 GMT 1
Zaginiony wymienił Taco w testamencie jako "do odjebania", jakby Losco jeszcze coś znalazł w jego postach, to wjeżdżałbym w Taco w równie szybkim tempie, co Apator Toruń wyjeżdżający z finału w Zielonej Górze w 2013 roku Zmarzlik, a Ty w ogóle masz jakieś własne zdanie czy zmierzasz tylko robić to co Ci wskażą 2-3 nicki? dla mnie niepojęte było, że JRR walnął jeden post i Losco napisał "oto mafijny post" i miał rację, przecież gdyby nie Losco, to bylibyśmy w totalnej dupie, nie mam takich superpowers, czasami ktoś coś napisze i inni piszą "hmm podejrzane" albo "brzmi mafijnie" a ja tam nic nie widzę, więc trochę czuję się ślepy w tym gronie
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 10:59:34 GMT 1
Czyli jako mafioza dopierdalam się do JRR a potem na niego nie głosuje mimo że leci? A Stankiewicz mimo że mu wypomnialem jego "atak" na JRR i jego robienie sobie alibi jest niewinny. Brawo. Nawet mi was nie żal. Jutro zresztą wam napisze coś ciekawego. Albo i nie bo w sumie sobota. Teraz już jestem pewien że gość robił sobie alibi na koledze z mafii. Sposób w jaki Ojciec Pijo tłumaczy się z głosu na Magnusena jest absurdalny. To musi być na świeczniku!
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 11:00:03 GMT 1
Podczepienie się pod cudzą koncepcję to całkiem dobra, wygodna strategia dla mafiosy. Sam tak ostatnio zrobiłem, tworząc Plan Trzech Doktorów. To był jakiś dziwaczny zlepek teorii i intuicji Wielkiego Szu i Lewandowskiego, a więc dwóch miastowych, którzy odpadli pierwszego (!) dnia. Ja - jako mafiosa - mam akurat skłonność do bezczelności, przesady, satyry. Plan Trzech Doktorów był napisany strasznie grubą kreską, w sposób w pełni zamierzony balansował na pograniczu absurdu, kpiny z miasta, a i tak dojechałem na tym prawie do końca.
Zmarzlik - oczywiście w sposób mniej wyrafinowany i zabawny, zwykły, konwencjonalny - robi to samo.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 11:00:13 GMT 1
Kurwa przecież to jest proste. Jak Zmarźlik się zgodzi głosować to co mu każemy to mamy wyjebane czy jest mafią czy nie narazie.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 11:00:22 GMT 1
Czyli jako mafioza dopierdalam się do JRR a potem na niego nie głosuje mimo że leci? A Stankiewicz mimo że mu wypomnialem jego "atak" na JRR i jego robienie sobie alibi jest niewinny. Brawo. Nawet mi was nie żal. Jutro zresztą wam napisze coś ciekawego. Albo i nie bo w sumie sobota. Teraz już jestem pewien że gość robił sobie alibi na koledze z mafii. Sposób w jaki Ojciec Pijo tłumaczy się z głosu na Magnusena jest absurdalny. To musi być na świeczniku! Ale Pijo jest na świeczniku od wczoraj, po prostu jeszcze nie wyszedł z nory. Spokojnie.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 11:01:21 GMT 1
Nie chcecie mieć jednego miastowego głosu więcej bez marnowania linczu?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 11:01:39 GMT 1
W ogóle to jest zabawne, że ktoś poczuł potrzebę wytłumaczenia się z głosu na Magnusena.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 11:02:02 GMT 1
Sposób w jaki Ojciec Pijo tłumaczy się z głosu na Magnusena jest absurdalny. To musi być na świeczniku! Ale Pijo jest na świeczniku od wczoraj, po prostu jeszcze nie wyszedł z nory. Spokojnie. Bardziej mi chodzi o tę sprawę. Musimy dociskać Pijo, żeby się z tego wytłumaczył. Interakcja, która z tego powstanie, może być kluczowa dzisiaj.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 11:03:08 GMT 1
Ale Pijo jest na świeczniku od wczoraj, po prostu jeszcze nie wyszedł z nory. Spokojnie. Bardziej mi chodzi o tę sprawę. Musimy dociskać Pijo, żeby się z tego wytłumaczył. Interakcja, która z tego powstanie, może być kluczowa dzisiaj. Czy ja wiem. Jak nie będzie interakcji, to Pijo zostały max dwa dni życia, bo poleci w linczu albo od snajpera. Teraz piłka jest po jego stronie co z tym zrobi xD
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 11:03:29 GMT 1
Kurwa przecież to jest proste. Jak Zmarźlik się zgodzi głosować to co mu każemy to mamy wyjebane czy jest mafią czy nie narazie. To zależy, kto mu będzie wydawać polecenia.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 11:03:45 GMT 1
W ogóle to jest zabawne, że ktoś poczuł potrzebę wytłumaczenia się z głosu na Magnusena. No nie, sprawa jest dużo głębsza. Ojciec Pijo zmienił na Magnusena bez żadnego słowa wyjaśnienia i bez podstaw wyrobionych w grze wcześniej, gdy trzeba było ratować Riquelme.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 11:04:17 GMT 1
Kurwa przecież to jest proste. Jak Zmarźlik się zgodzi głosować to co mu każemy to mamy wyjebane czy jest mafią czy nie narazie. To zależy, kto mu będzie wydawać polecenia. Imo rada złożona ze mnie, Paraboli i Losco. Ale są akceptowane zażalenia jeszcze. Natomiast sam pomysł trzeba przyznać genialny.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 11:05:48 GMT 1
Nie chcecie mieć jednego miastowego głosu więcej bez marnowania linczu? No teraz się zgadza, a skąd pewność, że o 20 jednak nie zacznie robić fikołków czy, nomen-omen, plejsów?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 11:06:50 GMT 1
to go wyjebiemy po plejsach i będziemy na plus tak czy siak
A jak jako miastowy postanowi się najpierw zgodzić a potem coś odjebać no to sory, ale kurwa no xD po co miałby
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 11:07:18 GMT 1
W ogóle to jest zabawne, że ktoś poczuł potrzebę wytłumaczenia się z głosu na Magnusena. No nie, sprawa jest dużo głębsza. Ojciec Pijo zmienił na Magnusena bez żadnego słowa wyjaśnienia i bez podstaw wyrobionych w grze wcześniej, gdy trzeba było ratować Riquelme. No zgadza się, oprócz tego jest w tej grupie piętro nad glonami zagrożonymi wyjebaniem za punkty karne. Powoduje to, że całkowicie zasadnie jest na świeczniku i w gronie osób, nad którymi wisi lincz/snajper. Póki coś się w tej kwestii nie zmieni - tj. póki sam Pijo nie da powodów, żeby twierdzić, że jest inaczej - tak powinno zostać i tak zostanie. Nie widzę natomiast specjalnego sensu w przekonywaniu przekonanych, kiedy zamiast tego możemy zająć się np. tematem Zmarzlika albo porozmawiać o Anastazji.
|
|