|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 20:46:36 GMT 1
cieszę się, że karetka był w mafii bo to pokazuje, że po prostu zostaliśmy ograni i 17 glonów padających z samobójstwem i ta tfu mucha tak naprawdę nie wypaczyła rozgrywki
|
|
|
Post by Guimo on Mar 16, 2023 20:46:40 GMT 1
No cóż, brawo Karetka, ładnie pograne. Zasłużony win, co tu gadać. kurwa że też musiałem się pomylić i uznać, że jesteś Lipszycem, w Zmarzliku sobie Pshemo znalazłem xD
|
|
|
Post by catherinazetajones on Mar 16, 2023 20:47:25 GMT 1
Gratulacje Karetka, świetna partia
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 20:47:49 GMT 1
byłeś snajperem? bo wtedy jeszcze teoretycznie byłyby szanse, ale no przy takiej karetce to raczej tylko matematyczne Tak byłem snajperem, było to że chciałem namówić Anastazja na glonobicie I ryzykownie zmusić lincz między mną a mucha
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 16, 2023 20:48:53 GMT 1
Props dla Karetki, ale już to że Taco dociągnął do końca to trochę wstyd dla nas, miasta.
I props też dla capibary, która się po niemrawym początku ładnie uaktywniła.
A największy props dla Mistrza Gry!
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 20:50:13 GMT 1
Props dla Karetki, ale już to że Taco dociągnął do końca to trochę wstyd dla nas, miasta. I props też dla capibary, która się po niemrawym początku ładnie uaktywniła. A największy props dla Mistrza Gry! No i taki był plan:p
|
|
|
Post by Guimo on Mar 16, 2023 20:54:08 GMT 1
To się naczytałem forum mafii, no nic na discord później chyba zajrzę, bo teraz lecę na miasto, idealnie, że czas podsumowań to będzie weekend
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 16, 2023 20:58:20 GMT 1
idealnie, że czas podsumowań to będzie weekend Wielkanocny?
|
|
|
Post by catherinazetajones on Mar 16, 2023 20:59:39 GMT 1
Nie mam discorda, chętnie poczytałabym forum mafii, No nic, do następnego Mnie się podobało
|
|
|
Post by ironlemon on Mar 16, 2023 21:02:00 GMT 1
No Pshemo przekozak, drugi raz z rzędu MVP i to chyba bez dyskusji
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 16, 2023 21:04:02 GMT 1
Karetka rozjebane izi, w szoku, w szoku
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 16, 2023 21:55:00 GMT 1
Wiesniacy XD
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 16, 2023 22:03:01 GMT 1
Wielkie gratulacje dla Karetki, za cholerę nie widziałem jego winy.
Natomiast względem tego, czy tzw. glony wypaczyły, czy nie wypaczyły rozgrywki - IMO jednak tak. Nie w kontekście wyniku, tutaj i tak Karetka pewnie by dojechał na luzie do końca, ale już sam fakt, że trójki glonów (sorry, Red xD) doczłapała do samej końcówki i musiała być uwzględniana w każdym wariancie mafii de facto bez żadnych przesłąnek (posty HMPFFOSD się nie liczą) było co najmniej męczące. Dodatkowo należy tutaj dołożyć Anastazję, która wypaczała rozgrywkę z powodu glonów, więc glony są pośrednio winne i tego xD
Co do ogólnych odczuć: edycja, jak dla mnie, zdecydowanie za duża. Na razie i tak planuję przerwę, ale jeśli miałbym wracać, to będę celowal w mafię w liczbie 10-18, coś takiego.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 16, 2023 22:09:10 GMT 1
hej, ja chcę tylko dodać, że głos w ostatniej chwili to był 100% mój pomysł, Pshemo wręcz zachęcał mnie do dalszej gry
przepraszam urażonych, ciężko mi znać Wasze "fair play" nie grając nigdy z Wami ani w forumową mafię nigdy wcześniej
dziękuję i pozdrawiam
|
|
|
Post by capibara on Mar 16, 2023 22:13:59 GMT 1
Przepraszam za plucie na was jako glon-mafia, gdyby akcja odglonowanie miała miejsce od razu to faktycznie byłaby duża szansa na wygraną miasta
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 16, 2023 22:15:23 GMT 1
Czytanie mafijnego na Discordzie to męczarnia, oby nigdy więcej!
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 16, 2023 22:16:44 GMT 1
E tam, ja nie miałem z tym żadnego problemu, nawet nieco prychłem. Kupiłeś sobie tylko jeden dzień życia, nie twoja wina, że miasto w tym czasie postanowiło zrobić masówkę na niewinnym.
E: Powiedziałbym wręcz, że większość graczy nie miała z tym problemu
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 22:17:31 GMT 1
E tam, ja nie miałem z tym żadnego problemu, nawet nieco prychłem. Kupiłeś sobie tylko jeden dzień życia, nie twoja wina, że miasto w tym czasie postanowiło zrobić masówkę na niewinnym. no i bylo wiadomo
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 22:18:00 GMT 1
Przepraszam za plucie na was jako glon-mafia, gdyby akcja odglonowanie miała miejsce od razu to faktycznie byłaby duża szansa na wygraną miasta BUNT GLONOW
|
|
|
Post by capibara on Mar 16, 2023 22:30:49 GMT 1
Przepraszam za plucie na was jako glon-mafia, gdyby akcja odglonowanie miała miejsce od razu to faktycznie byłaby duża szansa na wygraną miasta BUNT GLONOW dosłownie, nagle 4 glony sie obudziły xDD
|
|