|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 16, 2023 22:59:33 GMT 1
hej, ja chcę tylko dodać, że głos w ostatniej chwili to był 100% mój pomysł, Pshemo wręcz zachęcał mnie do dalszej gry przepraszam urażonych, ciężko mi znać Wasze "fair play" nie grając nigdy z Wami ani w forumową mafię nigdy wcześniej dziękuję i pozdrawiam nie no easy, trzeba ten regulamin zalatac i tyle
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 16, 2023 23:22:23 GMT 1
A co do Zmarzlika - daj sobie spokój chłopie jeśli jesteś snajperem. Napiszę to jeszcze pięć razy, ale jak chcesz grać w mafię, to może sobie posiedź ze dwie edycje na cmentarzu, pogadaj z ludźmi, zastanów się nad mechanikami. Teraz miasto musi odjebać Ciebie, potem zastanowić się nad Ewangelistą i tak dalej. Tylko z Twojego powodu poszedł na dno dzisiaj ye. Jeśli żaden nie jest w mafii, to odjebałeś pięciu niewinnych w tej grze. zasmiane z tego z cmentarza "czlowieku, ty sie zastanow oszuka-odjebales pieciu niewinnych Polakow"
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 16, 2023 23:44:39 GMT 1
haha, sytuacja zmieniała się jak w kalejdoskopie
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 17, 2023 0:48:04 GMT 1
dzięki Capibara, Pijo, pshemo, tomus, Taco, siedzieć z Wami na Discordzie to była prawdziwa przyjemność, wyróżniam TACO, bo wajby i pewność siebie niesamowite, cały czas był na bieżąco z grą w każdym aspekcie, cały czas był pewien powodzenia wygranej, jakby miał miasto za dzieci do ogrania
|
|
|
Post by capibara on Mar 17, 2023 8:49:35 GMT 1
dzięki Capibara, Pijo, pshemo, tomus, Taco, siedzieć z Wami na Discordzie to była prawdziwa przyjemność, wyróżniam TACO, bo wajby i pewność siebie niesamowite, cały czas był na bieżąco z grą w każdym aspekcie, cały czas był pewien powodzenia wygranej, jakby miał miasto za dzieci do ogrania Tak zdecydowanie Taco wiedział co zrobić żeby wygrać
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 17, 2023 8:59:37 GMT 1
a ty capibara się nie przejmuj już glonowaniem, wiesz, że ten ich guru Red, którym nas straszyli, sam glonował całą grę i jeszcze odwalił im snajpera? glonować = żaden wstyd, capibara TOP
|
|
|
Post by capibara on Mar 17, 2023 9:04:26 GMT 1
a ty capibara się nie przejmuj już glonowaniem, wiesz, że ten ich guru Red, którym nas straszyli, sam glonował całą grę i jeszcze odwalił im snajpera? glonować = żaden wstyd, capibara TOP Nie no coś ty, czułbym poczucie winy gdybym był miastem, które przeżyło do meczówki na glonowaniu. Ale w tym przypadku działało to na moją korzyść. Działało też na moją korzyść, że Mucha też się uaktywniła w tym samym momencie co ja, tak samo jak Red. Dzięki temu pewności kto jest mafią nie było
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 17, 2023 9:21:00 GMT 1
I git
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 17, 2023 9:35:59 GMT 1
"Fakty są takie, Zmarzlik cienka fajo, że mi na ciebie i Pijo potrzebne było siedemdziesiąt jeden minut i dwanaście sekund."
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 17, 2023 10:41:33 GMT 1
wesołe momenty: - Gmerke produkujący się na pół strony, a Taco do niego "byłem w pracy gnoju", - Mucha: "powiem tak. tak", - ja na mafijnym: "BUNT GLONÓW", - Jan Ewangelista "Snajperze, pierdolnij w parabolę. Na moją odpowiedzialność", - Jasiu: "Czemu do mnie piszesz? Nie widzisz, że cię nie szanuję?", - co zarzuca się Zmarzlikowi - "sześć medali, cztery złote...", - Pijo: "Uwaga, piszę analizę, wrzucę po linczu, żeby nie robić zamieszania na mieście.", z uśmiechem to followupowałem, - wątpliwości Jaworka, czemu został przy życiu i wołał o pomstę do nieba do mafii o odjebanie i spokój święty, - Losco podsumowujący teorie parabola o rolności Zmarzlika - "Jeszcze mafia ubija prawdziwego snajpera, pod którego podszył się ich ziomek? Dobrze się czujesz?", - JRR po odstrzeleniu - "herostrzelec jebany" i potem radość z zemsty na snajperze
|
|