exce
New Member
|
Post by exce on Mar 17, 2023 10:03:52 GMT 1
Dobra, widzę że edycja się skończyła, więc jedziemy. ---- Niezmiernie się cieszę, że mogę zaprosić waszą społeczność do udziału w 10. sezonie Mistrzostw Mafii. Mafia Championship to coroczna seria turniejów odbywających się na forum, w której przedstawiciele różnych internetowych społeczności mafijnych walczą ze sobą, rywalizując o wyłonienie największego forumowego gracza mafijnego. Każda uczestnicząca społeczność demokratycznie wybiera jedną osobę, która będzie ją reprezentować i będzie jej „Championem”. Turniej rozpoczął się po raz pierwszy w 2013 roku. Od tego czasu reprezentowanych było ponad 370 różnych społeczności i ponad 50 różnych narodowości. To super zabawne wydarzenie, które stworzyło wiele nowych przyjaźni i bliskich więzi między społecznościami. Mam nadzieję, że bylibyście chętni do wzięcia udziału Więcej informacji tutaj: link do Google Docsa---- A ode mnie przypomnienie że rozgrywki są po angielsku, więc komunikatywność w języku wymagana. No i że wystawiliście osobę tylko raz (bodajże 6 lat temu), ale doszła ona do finałów, więc raczej szansę macie sporą jak kogoś solidnego wyślecie.
|
|
|
Post by dkkoba on Mar 17, 2023 19:28:51 GMT 1
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 17, 2023 20:12:26 GMT 1
Na te practice gry można bez ograniczeń się zapisywać?
|
|
|
Post by dkkoba on Mar 17, 2023 20:30:48 GMT 1
Na te practice gry można bez ograniczeń się zapisywać? Chcą aby raczej te osoby które będę prawdopodobnie grali w mistrzostwa - ale teraz biorą byle kogo aby mogli odpalić grę
|
|
|
Post by Guimo on Mar 17, 2023 20:37:08 GMT 1
Jak ktoś od nas chce, to ma moje błogosławieństwo - dacie radę, no może paru świeżaków bym nie puścił jako wizytówkę naszego community, bo jeszcze za wcześnie. Ja osobiście nie mam czasu na granie po angielsku, bo to zżera go więcej, ale za rok można przemyśleć. Jeśli ktoś ma ochotę to śmiało, wiem, że Volv też w tym roku pasuje
|
|
exce
New Member
|
Post by exce on Mar 17, 2023 21:23:42 GMT 1
DkKoba akurat nie może być wysłany i tak, bo w zeszłym roku doszedł do finału reprezentując inną społeczność.
|
|
|
Post by Volverin on Mar 17, 2023 21:28:25 GMT 1
exce -> zapraszamy do grania z nami też w przyszłości Od nas kshaq zgłosił wstępną chęć. Popieram kandydaturę, zacny zawodnik. Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany, niech da znać.
|
|
exce
New Member
|
Post by exce on Mar 21, 2023 12:08:57 GMT 1
Wybór musi być do 22 kwietnia, więc czasu dużo.
Możecie (w sensie jest zalecane, ale nie wymagane) wysłać też zmiennika, który zagra w wypadku jeśli podstawowy reprezentant by nie mógł (a różne rzeczy w życiu się zdarzają).
Natomiast jeśli jesteście pewni Kshaqa, albo wybierzecie finalnie kogoś innego to proszę o kontakt na Discordzie pod Exce#1905. Lub jeśli wolicie jakiś inny kanał komunikacji to dajcie mi znać na pw.
|
|