|
Ogólne
Apr 15, 2020 10:12:42 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 10:12:42 GMT 1
To znaczy, ja uważam, że może zrobiłem jakieś mafijne rzeczy, które niektórzy wyłapali, natomiast jestem zdania, że jednocześnie zrobiłem tyle NIEMAFIJNYCH, że naprawdę jestem zdziwiony, że niektórzy tego nie widzieli. xD Ale to może kwestia tego, że jest sporo nowych graczy, House (to chyba Red?) raczej widział moją niewinność, Szarlej też chyba nie chciał mnie zajebywać, makłowicz tak samo, choć nie wiadomo, czy nie jest w mafii. Wydaje mi się, że łatwiej o miastowego, który walnie parę mafijnych baboli, niż o mafiozę, który da tyle oznak niewinności. Co do mafii to: Cesar Gandia - jakoś od początku mam go za niewinnego, tak z przebiegu gry i naturalności, może błędnie Gregory House - niewinny jak dla mnie Konstantinus - burmistrz, niewinny Maklowicz - powiedzmy, że egze też niewinny, idę tu za Housem, który właśnie napisał, że jest jedyną osobą w mieście, której ufa Z glonów: Khada - nie pasuje mi ten głos w capone w g1, więc uważam, że mógłby być w mafii tylko razem z nim i wysłać taki głos na alibi. Z drugiej strony, capone chce go odjebać, więc to się kompletnie nie dodaje. Więc wg mnie niewinny na tę chwilę, choć gra gunwo. Julian - w niego coś za łatwo wszyscy napieprzają + podobało mi się, jak będąc już niemal odjebanym w linczu zupełnie się tym nie przejął i dalej ciągnął swoją kreację, prędzej uwierzę, że mafia, niż Khad, ale jakoś też nie jestem przekonany. grampierwszyraz - walnął tego mafijnego pierda na początku, ale potem pisał naturalnie, pewnie niewinny i pewnie rzeczywiście stosunkowo mało doświadczony gracz więc zostają i tu jest jak dla mnie mafia: capone - tu już napisałem prawie wszystko, co mogłem, może być mafia, może być typowy Gary w mieście aka "nie wiem kto jest winny, ale znalazłem jednego niewinnego i jest nim na 99,9% Katalończyk" Zwycięzca Śmierci - deafdeath - glon, niewykluczone, że mafijny Jerzy Zięba - jak dla mnie najbardziej oczywisty mafioza, zimny, wyrachowany, nawet sam się przyznaje do tego, że pisze zachowawczo kubawojewodzki - nie mam zdania Specjalista ds. kwarantanny - nie mam zdania Ogólnie wojewódzki i specjalista to, o ile nic się nie zmieni, są takie typy do sprawdzenia w decydującym momencie w jakiś sposób (niekoniecznie linczem, może jakąś rolą?), bo ciężko o nich coś powiedzieć. Jak dla mnie jak najbardziej mogą być w mafii. Specjalistę widziałbym też jako deta potencjalnego. Typuję mafię w składzie: Zięba, wojewódzki, Specjalista i deathdeath, w sumie jakoś najbardziej mi się to dodaje. Albo capone za deatha. Przypomnę, że i Gary, i wojewódzki mocno forsowali walenie w glony. W takiej wersji tych glonów w mafii nie ma wcale, więc to też się dobrze zgrywa.
A Ty, Geralt, jak typujesz?
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 10:18:43 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 10:18:43 GMT 1
Nie no, Zięba to jest oczywista mafia, ten ostatni post o capone to jakiś żart. Najpierw mu wierzył i za nim jebał we mnie, a teraz już wszystko odwraca tak, żeby ulokować Garego w mafii.
Dobrym dowodem na jego mafijność jest to, że ciągle się mówi o tym, żeby go zlinczować, a jakoś cały czas się nie udaje i ciągle tak się prześlizguje. Gra na tyle mafijnie, że gdyby był miastowym to więcej osób by ciągnęło jego temat, a tu wg mnie widać, że nie wszyscy się kwapią.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 10:21:39 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 10:21:39 GMT 1
Ja tam obstawiam Zięba,Khada, Wojewódzki/Makłowicz, pewnie jakiś deafdeath oraz Specjalista mafia. Capone opcja rezerwowa ewentualnie,ale nie widziałem w nim w mafii przez dwa dni. Cholera wie co z nim, ale sporo destrukcji wczoraj było Na pewno House,Zwycięzca Śmierci, Julian , Konstantinus i pewnie Cesar Gandia niewinni Grampierwszyraz to mi ciężko powiedzieć właśnie.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 10:23:02 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 10:23:02 GMT 1
Tuż przed mordem udało mi się zreflektować,że za szybko go uniewinniłem, więc pasuje on do mafii. No kurwa szkoda,że nie pociągnąłem dalej interakcji z nim, bo już na dzień dobry zadałem mu bardzo trudne pytanie.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 10:37:04 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 10:37:04 GMT 1
Dobrze pamiętam jak Gary w XVII edycji jako mafioza Lahm poszedł na otwartą wojnę z Łukaszem Golec ( Kacper) i na nim został taki smród,że został zlinczowany. Więc wolałby raczej już nie powtórzyć tego błędu,ale cholera wie czy serio tak mówi, czy po prostu chce przekazać miastu,że jako mafiozo tego by nie zrobił ponownie. Wtedy cała mafia broniła Garego,że się bardzo szybko wyłożyła.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 10:57:53 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 10:57:53 GMT 1
Niestety nie wiem, nie grałem w tej edycji.
Wojewódzki jaki mafijny post.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 11:02:10 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 11:02:10 GMT 1
Czemu uniewinniasz Zwycięzcę?
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 11:02:26 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 11:02:26 GMT 1
Ja pierdole, Konstantinus serio nie czyta postów. Przecież w testamencie wyraźnie napisałem,że jestem barmanem.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 11:04:50 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 11:04:50 GMT 1
Sporo osób wcześniej go broniło, poza tym odnoszę wrażenie,że to rolny i stara się niczym nie podpaść.Do tego bardzo dużo błądził, szukał mafii choć na nietrafionych przesłankach. Poza tym MG tu na cmentarzu ujawnił jego rolę.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 11:37:01 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 11:37:01 GMT 1
Jak na rolnego zbyt otwarcie mnie atakował - przynajmniej rolnego istotnego, typu ksiądz/det.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 11:47:11 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 11:47:11 GMT 1
Zięba nie ma czego się czepiać, to próbuje myk z regulaminem xD
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 12:43:40 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 12:43:40 GMT 1
Dla mnie Zięba jest do natychmiastowego odjebania i dziwię się, że choćby House tego nie forsuje.
Co prawda ja nie jestem dobry w tę grę, więc mogę się mylić, ale winę u takich średnich mafiozów w typie Zięby jakoś zazwyczaj chyba dobrze wyczuwam. xD
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 12:49:06 GMT 1
via mobile
Post by Antura on Apr 15, 2020 12:49:06 GMT 1
To znaczy, ja uważam, że może zrobiłem jakieś mafijne rzeczy, które niektórzy wyłapali, natomiast jestem zdania, że jednocześnie zrobiłem tyle NIEMAFIJNYCH, że naprawdę jestem zdziwiony, że niektórzy tego nie widzieli. xD Ale to może kwestia tego, że jest sporo nowych graczy, House (to chyba Red?) raczej widział moją niewinność, Szarlej też chyba nie chciał mnie zajebywać, makłowicz tak samo, choć nie wiadomo, czy nie jest w mafii. Wydaje mi się, że łatwiej o miastowego, który walnie parę mafijnych baboli, niż o mafiozę, który da tyle oznak niewinności. Co do mafii to: Cesar Gandia - jakoś od początku mam go za niewinnego, tak z przebiegu gry i naturalności, może błędnie Gregory House - niewinny jak dla mnie Konstantinus - burmistrz, niewinny Maklowicz - powiedzmy, że egze też niewinny, idę tu za Housem, który właśnie napisał, że jest jedyną osobą w mieście, której ufa Z glonów: Khada - nie pasuje mi ten głos w capone w g1, więc uważam, że mógłby być w mafii tylko razem z nim i wysłać taki głos na alibi. Z drugiej strony, capone chce go odjebać, więc to się kompletnie nie dodaje. Więc wg mnie niewinny na tę chwilę, choć gra gunwo. Julian - w niego coś za łatwo wszyscy napieprzają + podobało mi się, jak będąc już niemal odjebanym w linczu zupełnie się tym nie przejął i dalej ciągnął swoją kreację, prędzej uwierzę, że mafia, niż Khad, ale jakoś też nie jestem przekonany. grampierwszyraz - walnął tego mafijnego pierda na początku, ale potem pisał naturalnie, pewnie niewinny i pewnie rzeczywiście stosunkowo mało doświadczony gracz więc zostają i tu jest jak dla mnie mafia: capone - tu już napisałem prawie wszystko, co mogłem, może być mafia, może być typowy Gary w mieście aka "nie wiem kto jest winny, ale znalazłem jednego niewinnego i jest nim na 99,9% Katalończyk" Zwycięzca Śmierci - deafdeath - glon, niewykluczone, że mafijny Jerzy Zięba - jak dla mnie najbardziej oczywisty mafioza, zimny, wyrachowany, nawet sam się przyznaje do tego, że pisze zachowawczo kubawojewodzki - nie mam zdania Specjalista ds. kwarantanny - nie mam zdania Ogólnie wojewódzki i specjalista to, o ile nic się nie zmieni, są takie typy do sprawdzenia w decydującym momencie w jakiś sposób (niekoniecznie linczem, może jakąś rolą?), bo ciężko o nich coś powiedzieć. Jak dla mnie jak najbardziej mogą być w mafii. Specjalistę widziałbym też jako deta potencjalnego. Typuję mafię w składzie: Zięba, wojewódzki, Specjalista i deathdeath, w sumie jakoś najbardziej mi się to dodaje. Albo capone za deatha. Przypomnę, że i Gary, i wojewódzki mocno forsowali walenie w glony. W takiej wersji tych glonów w mafii nie ma wcale, więc to też się dobrze zgrywa. A Ty, Geralt, jak typujesz?
Szkoda ze takiego testamentu nie napisałeś
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 12:55:19 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 12:55:19 GMT 1
Też nie uważam się jakiegoś dobrego gracza, ale no kurwa Zięba powinien zostać natychmiastowo odjebany, bo to co odpierdala to jakiś absurd. Szkoda,że wczoraj wczesnym popołudniem go zbagatelizowałem.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 14:56:59 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 14:56:59 GMT 1
rozumiem, Antura xD
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 15:01:56 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 15:01:56 GMT 1
Ciekawe pod którą kreacją kryje się Cozmo. Zabawnym byłoby, gdyby okazało się, że pod kreacją Zięby.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 15:06:39 GMT 1
Post by Gigachad on Apr 15, 2020 15:06:39 GMT 1
No, wreszcie biorą tego Ziębę w obroty. Ogólnie wydaje mi się, że jest spory potencjał, żeby miasto się szybko ogarnęło i po wejściu na odpowiednie tory szybko roztłukło mafię.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 15:07:40 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 15:07:40 GMT 1
Czemu mam wrażenie,że z każdym postem Gandia robi się coraz bardziej czerwony?
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 15:12:11 GMT 1
Post by geraltzrivii on Apr 15, 2020 15:12:11 GMT 1
Capone prawdopodobnie niewinny.
|
|
|
Ogólne
Apr 15, 2020 15:59:04 GMT 1