|
Post by Influencer Inaczej on Mar 30, 2023 12:56:02 GMT 1
Moje najbliższe dni będą upływać pomiędzy logiką, gwizdaniem, szukaniem mafii i stanami depresji. No jakbyś tak uguem na lustro całe te popatrzeł to już by jakiegoś złapał złoczyńcę. Chyba że to fiksja uguem.
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 13:06:45 GMT 1
Macie szczęście OTO JA. Zjawiłam się, pojawiłam na półkach sklepowych. A jestem rozwiązaniem wszystkich waszych problemów - PINSA MOTHERFUCKIN GOURMET PROSZĘ PAŃSTWA. Wiem, wiem - jesteście gastronomicznie i kulinarnie ograniczonymi komputerowcami, wpierdalacie jakieś gówno Giuseppe, Rigga czy inna gotowa lasagne do piekarnika i cieszycie się, myślicie że to dobrze. NIE To wcale nie jest dobrze. Moim celem w tej rozgrywce jest was uświadomić, ucieszyć ten pierwszy raz wasze zszargane podniebienie. Dlatego UWAGA. Teraz plan działania na dzień pierwszy. 1. Idziesz do najbardziej popularnego dyskontu LIDL / BIEDRONKA 2. Na półce z gotowymi produktami pszennymi, obok zjebanej tortilli i innych gotowych bułek do hamburgerów leżę i czekam JA. PINSA MOTHERFUCKIN GOURMET Cena 13 złotych za sztukę to jest nieśmieszny żart, warta jestem 2 razy tyle. 3. Do tego jak nie masz, a pewnie nie masz bo wpierdalasz jakiś ser smażony z kminkiem kupujesz kulkę mozarelli. Nie musisz cudować, Galbani to i tak jest gówno jakich wiele, możesz kupić najtańszą. Masz hajs to kupujesz Burrate i jesteś szefem 4. Butelka/puszka passaty pomidorowej - tutaj jak nie odliczasz ostatnich groszy z portfela to zapłać złotówkę więcej, nie bądź kurwa chytry i kup najlepsze produkty z przetworzonych pomidorów na rynku czyli MUTTI I PRZYGOTOWANIE Blacha -> Papier do pieczenia -> Pinsa Gourmet -> Parę łyżek passaty MUTTI - Mozarella (odciśnij tą mozarelle z wody CZYSTYMI KURWA ŁAPAMI, a nie tymi samymi którymi wcześniej drapałeś się po jajach!!) -> Pomidorek koktajlowy/Troszkę czerwonej cebuli/ostra papryczka -> Jeżeli posiadasz dobre salami picante kładziesz na czas pieczenia, jeżeli nie masz dostępu do WŁOSKICH DELIKATESÓW to kup jakąś szynkę szwarcwaldzką (ALE WTEDY DROBNE KAWAŁECZKI PO PIECZENIU BO INACZEJ JĄ SPALISZ UWAŻAJ CHOLERA JASNA)-> Jeżeli najebałeś ostrych składników to po pieczeniu takie ładne kapki z łyżeczki MASCARPONE na wierzch -> OLIWA EXTRA VIRGIN najlepiej aromatyzowana. I własnie stałeś się kozakiem. Kucharzem. S zefem kurwa w życiu i w kuchni. Twoja żona mająca Cię za nieudacznika Cię nie pozna, zakocha się w Tobie na nowo. Twoja przyszła żona, której nie mogłeś poznać bo na piewszym spotkaniu u Ciebie w domu częstowałeś ją parówkami kurwa berlinki nagle zakocha się w Tobie i wskoczy do łóżka. Twoi przyjaciele nabiorą do Ciebie szacunku. I to wszystko tak o, jeden produkt zmienia życie. Na koniec promocja. Każda osoba, która wyśle mi w prywatnej wiadomości zdjęcie przyrządzonej wspaniale PINSA GOURMET dostaje immunitet na następne głosowanie. Zapraszam do zabawy
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 13:18:00 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 13:18:00 GMT 1
E, wolę pizzę.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 13:19:00 GMT 1
Chciałem być dżentelmenem i poczekać z poważną grą do momentu, w którym wszyscy zdążą się wypowiedzieć. Gracz Pinsagourmet wypowiedział się, jako ostatni. Jest godzina druga, ruszamy. Pierwszy mafioza to Simo Hayha, miałem nie dowodzić, ale niech będzie. A w drugim albo trzecim jeszcze można, czy już za późno? Zaczepka do gracza Rimbaud, bardzo sztuczna, wymuszona. Stara sztuczka z graniem na gracza prowokującego, rzekomo odważnego. Hunter jaki pewny wszystkiego, zapowiada się ez gierka z takim przywództwem. Komu wódeczki ze śniegiem? To jest prowokacja numer dwa, do tego zmieszana z postem kreacyjnym. Znowu sztucznie.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 13:19:16 GMT 1
Rany Julek. Ten Reinmar miał większy potencjał niż Freddy Adu w Football Managerze 2006, wystarczyło wręcz odpowiednio cytować Mistrza Andrzeja, a tymczasem widzę, że bezczeszczenie przerosło patomorfologa-nekrofila. Fascynujące, twarz zrobiona z odcisku dłoni, a jakimś cudem lica pryszczate, a wejrzenie kaprawe
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 13:22:19 GMT 1
Znacie mnie ci, którzy mnie czytali (nie dotyczy to Todta) z mojej autorskiej numeracji. W tej rozgrywce zamierzam wykorzystać ją również, inicjując METODĘ NUMERACJI WITTGENSTEINA. Stay tuned. Zawsze miałem ją za wyjątkowo głupią. Jak nie umiesz pisać książki, to się za nie nie bierz, zamiast pisać gloryfikowany spis treści
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 13:26:00 GMT 1
Ale mnie wkurwił ten Wilson, wyskrobek cholerny, zakała Toma Hanksa. Cieszyłem się, jak się zgubiłeś na morzu
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Mar 30, 2023 13:30:53 GMT 1
Chciałem być dżentelmenem i poczekać z poważną grą do momentu, w którym wszyscy zdążą się wypowiedzieć. Gracz Pinsagourmet wypowiedział się, jako ostatni. Jest godzina druga, ruszamy. Pierwszy mafioza to Simo Hayha, miałem nie dowodzić, ale niech będzie. A w drugim albo trzecim jeszcze można, czy już za późno? Zaczepka do gracza Rimbaud, bardzo sztuczna, wymuszona. Stara sztuczka z graniem na gracza prowokującego, rzekomo odważnego. Hunter jaki pewny wszystkiego, zapowiada się ez gierka z takim przywództwem. Komu wódeczki ze śniegiem? To jest prowokacja numer dwa, do tego zmieszana z postem kreacyjnym. Znowu sztucznie. Hayha i rimabud wyrzucić z domu chcą nas chcą wyrzucić? tylko żreć tłuste świenie chcieliby? Koniec tego uguem gry rozwiązane
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 13:33:36 GMT 1
via mobile
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 13:33:36 GMT 1
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Mar 30, 2023 13:36:58 GMT 1
Mało tych dni lub graczy w sumie ale thompson uguem tone węgla przywiózł do miasta Podoba się to dla mnie
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 13:47:03 GMT 1
Panowie, jak wszyscy wiemy w ostatnich edycjach g1 to jest bardzo słaby moment miasta. Dlatego też chciałbym zaproponować plan:
Mój pomysł na d0 zbudowany został na podstawie przeszłych edycji, zgodnie ustalonych potrzeb miasta oraz Prawa Redzika. W związku z tym chciałbym zaproponować podział graczy nie na ‘winny’ ‘niewinny’, ale na warty zlinczowania w g1 i nieopłacalny do zlinczowania w g1 (dalej to-touch i not-to-touch). Oczywiście nadal będziemy szukać mafiozów, ale dopiero wtedy, gdy już jakieś informacje się pojawią, czyli od d2.
Największą korzyścią takiego działania jest oczywiście zminimalizowanie ryzyka głupiego, przypadkowego pierwszego linczu (w poprzednich trzech rozgrywkach miasto w g1 waliło tragicznie). To mała edycja, każdy lincz ma gigantyczne znaczenie i dlatego nad każdym linczem powinniśmy się poważnie zastanowić. Strzelanie na ślepo to sprzyjanie mafii a jako MAFIJNY WJEBANIEC nie chciałbym czegoś takiego oglądać ze strony przynajmniej dziewięciu z was.
Moja propozycja jest taka, żeby podzielić głosowanie w g1 na dwa etapy: ustalenie wspólnie grupy not-to-touch i wybranie gracza do zlinczowania wśród pozostałych.
1. Ustalenie grupy not to touch - dyskutujmy i w końcu dojdziemy do porozumienia kto. Jako MAFIJNY WJEBANIEC powiem wam – tak między nami oczywiście, nie powtarzajcie tego dalej – że jesteśmy bardzo mądrymi ludźmi i na pewno dogadamy się. (na ten moment widzę tam Wilsona i Rimbaud) 2. Zróbmy głosowanie, wśród tych, którzy naszym zdaniem są w grupie ‘to-touch’. Jeśli będziemy się zgadzać na to, w kogo chcemy głosować, to można w ogóle dać jawne, że wszyscy napiszemy w kogo głosujemy, żeby zebrać quorum i przegłosować mafię.
Moim zdaniem plan jest bardzo dobry, ale jeśli macie jakieś propozycje modyfikacji, to dawajcie znać.
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 13:52:24 GMT 1
pinsa mafia jak coś
a Reynevan nie wiem, ale mnie wkurwia, bo go lubiłem w książkach, a tu nie
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 13:59:21 GMT 1
Ja jestem tylko gadającą piłką z niewymiarowym pigmentowym odciskiem ręki, nie wiem czy stanowię odpowiednią komitywę do Poważnych Rozmów.
Ale jeśli ktoś potrzebuje porozmawiać, to służę szwami.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:00:20 GMT 1
Reynevan bez Szarleja - jak powszechnie wiadomo - potrafi myśleć wyłącznie prąciem.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Mar 30, 2023 14:00:22 GMT 1
Chciałem być dżentelmenem i poczekać z poważną grą do momentu, w którym wszyscy zdążą się wypowiedzieć. Gracz Pinsagourmet wypowiedział się, jako ostatni. Jest godzina druga, ruszamy. Pierwszy mafioza to Simo Hayha, miałem nie dowodzić, ale niech będzie. A w drugim albo trzecim jeszcze można, czy już za późno? Zaczepka do gracza Rimbaud, bardzo sztuczna, wymuszona. Stara sztuczka z graniem na gracza prowokującego, rzekomo odważnego. Hunter jaki pewny wszystkiego, zapowiada się ez gierka z takim przywództwem. Komu wódeczki ze śniegiem? To jest prowokacja numer dwa, do tego zmieszana z postem kreacyjnym. Znowu sztucznie. Masz moje błogosławieństwo w walkowaniu tematu tego gagatka.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:00:47 GMT 1
A po uważnym przestudiowaniu dotychczasowych wypowiedzi domniemywam, że nie jest to zbyt pokaźny instrument.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:01:39 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 14:01:39 GMT 1
Ustalanie grup "not to touch" przed pierwszym linczem, co może pójść nie tak.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 14:03:00 GMT 1
Panowie, jak wszyscy wiemy w ostatnich edycjach g1 to jest bardzo słaby moment miasta. Dlatego też chciałbym zaproponować plan:
Mój pomysł na d0 zbudowany został na podstawie przeszłych edycji, zgodnie ustalonych potrzeb miasta oraz Prawa Redzika. W związku z tym chciałbym zaproponować podział graczy nie na ‘winny’ ‘niewinny’, ale na warty zlinczowania w g1 i nieopłacalny do zlinczowania w g1 (dalej to-touch i not-to-touch). Oczywiście nadal będziemy szukać mafiozów, ale dopiero wtedy, gdy już jakieś informacje się pojawią, czyli od d2.
Największą korzyścią takiego działania jest oczywiście zminimalizowanie ryzyka głupiego, przypadkowego pierwszego linczu (w poprzednich trzech rozgrywkach miasto w g1 waliło tragicznie). To mała edycja, każdy lincz ma gigantyczne znaczenie i dlatego nad każdym linczem powinniśmy się poważnie zastanowić. Strzelanie na ślepo to sprzyjanie mafii a jako MAFIJNY WJEBANIEC nie chciałbym czegoś takiego oglądać ze strony przynajmniej dziewięciu z was.
Moja propozycja jest taka, żeby podzielić głosowanie w g1 na dwa etapy: ustalenie wspólnie grupy not-to-touch i wybranie gracza do zlinczowania wśród pozostałych.
1. Ustalenie grupy not to touch - dyskutujmy i w końcu dojdziemy do porozumienia kto. Jako MAFIJNY WJEBANIEC powiem wam – tak między nami oczywiście, nie powtarzajcie tego dalej – że jesteśmy bardzo mądrymi ludźmi i na pewno dogadamy się. (na ten moment widzę tam Wilsona i Rimbaud) 2. Zróbmy głosowanie, wśród tych, którzy naszym zdaniem są w grupie ‘to-touch’. Jeśli będziemy się zgadzać na to, w kogo chcemy głosować, to można w ogóle dać jawne, że wszyscy napiszemy w kogo głosujemy, żeby zebrać quorum i przegłosować mafię.
Moim zdaniem plan jest bardzo dobry, ale jeśli macie jakieś propozycje modyfikacji, to dawajcie znać. Fatalny pomysł (bez urazy), wytłumaczę czemu. G1 to ma być przede wszystkim dzień mocnego pressingu, tworzenia poszlak i interakcji. Gra twórcza, niekoniecznie trafna. Ty chcesz cały ten pressing, o ile dobrze rozumiem, przyblokować. Co to w ogóle za hasło, szukajmy mafii od d2? Co to za szatańska idea, żeby wyciągać sobie graczy jako niewinnych po 3 stronach i oddawać im kierownicę. Chyba że po prostu chodzi ci o to, że mamy na siebie napierać, aż nam się zawęzi grono podejrzanych, a potem się zastanowić. Wtedy okej. No ale ameryki odkrycie to nie jest.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 14:03:30 GMT 1
Niestety, moje powodzenie u mężatek jest już słynne na cały Śląsk. Ale cóż, wyruszam na Węgry przeczekać, jeszcze tylko muszę odwiedzić brata w Balbinowie. Życzcie mi szczęścia.
Jest już ta spójna definicja herolinczu?
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:04:00 GMT 1
Ustalanie grup "not to touch" przed pierwszym linczem, co może pójść nie tak. Jim Morrison może przedwcześnie padół łez opuścić. www.youtube.com/watch?v=7AfMf70gxbY&ab_channel=MrHappyDeathZwiedziłem pół świata dryfując, ale miałem też okazję zawitać na Père-Lachaise, niezapomniane przeżycie, szczególnie dla bezrozumnej piłki.
|
|