|
Post by Volverin on Mar 29, 2023 19:54:55 GMT 1
LINCZ 1:
LINCZ 2:
Role rozlosowane i wysłane. Jeśli nie dostałeś żadnej informacji, jesteś Niewinnym bezrolnym.
12 graczy, 9 Niewinnych bezrolnych, 1 Ksiądz, 2 Mafiozów
OTWARCIE TEMATU: Czwartek rano, godzina 9:30
|
|
|
Post by Volverin on Mar 30, 2023 8:28:29 GMT 1
Zaczynamy! Lincz 1: 23:00 Mord 1: 23:30
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 8:33:00 GMT 1
via mobile
Post by Wilson on Mar 30, 2023 8:33:00 GMT 1
Bez obaw Miasto. Ja będę wiosłował, Wy się trzymajcie.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Mar 30, 2023 8:37:47 GMT 1
Bez obaw Miasto. Ja będę wiosłował, Wy się trzymajcie. Cieszy mnie, że bez oporów przyznałeś, że istnieje opozycja pomiędzy: Ja Wilson (w domyśle mafia) - Wy miasto. Najgorsze jest to, że jak Cię dziś zlinczujemy, drugi mafiozo pozostanie sam na tej wyspie. I łatwiej mu będzie wtopić się w tłum.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 8:41:10 GMT 1
via mobile
Post by Wilson on Mar 30, 2023 8:41:10 GMT 1
Hej, chcesz usłyszeć coś śmiesznego? Mój dentysta nazywa się Charles Baudelaire.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 8:44:54 GMT 1
via mobile
Post by Ludwig Wittgenstein on Mar 30, 2023 8:44:54 GMT 1
Dzień dobry, Ludwig Wittgenstein, największy analityk.
W tym mieście napiszę kolejny traktat.
Wolniewicz, tłumacz.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 8:50:27 GMT 1
via mobile
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 8:50:27 GMT 1
Hyvää huomenta.
Słyszałem że ostatni snajper odpierdolił tu jakąś manianę, no to jestem na zastępstwo.
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 8:55:36 GMT 1
Dzień dobry Państwu.
Jestem Jean Todt. W przeszłości dowodziłem zespołem Ferrari przychodząc na to stanowisko w 1994. Moim zadaniem było przywrócenie dawnej chwały zespołowi po długim kryzysie. Krok po kroku zatrudniałem bardzo dobrych inżynierów by móc już od 1997 walczyć o tytuły mistrzowskie. Ściągnąłem do zespołu Rossa Browna oraz ówczesnego dwukrotnego mistrza świata. Od 1999 roku do 2004 zdobyłem z tym zespołem 6 tytułów mistrzowskich konstruktorów oraz 5 tytułów mistrzowskich z niemieckim kierowcą pod rząd. Przywróciłem potęgę zespołowi bijąc wszelkie rekordy. Po latach pracy postanowiłem odejść z zespołu i moim zastępcą został Stefano Domenicalli.
Od 2009 roku przez 3 czteroletnie kadencję zostałem szefem federacji samochodowej zwanej FIA. Rządziłem tam twardą ręką. Za moich czasów Formuła 1 zaczęła mieć coraz większą oglądalność i coraz mocniej udzielać się na portalach społecznościowych aby dotrzeć do młodszych odbiorców. Nie doszło do większych skandali w tym czasie jak za rządów mojego poprzednika. Wyścig w Arabii Saudyjskiej w 2021 roku był moim ostatnim wyścigiem jako szef FIA.
Obecnie moim zadaniem jest przywrócić dawny blask miastu tak jak to uczyniłem Ferrari. Słyszałem że miasto jest w kryzysie i nie może sobie poradzić w większości edycjach z mafią. Czas uporządkować ten włoski burdel jaki tutaj zapanował i pokazać ludziom że są zdolni do wykrywania mafii.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Mar 30, 2023 8:57:37 GMT 1
Póki co jedynie Hayha nie użył słowa miasto w poście powitalnym. Warte odnotowania.
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 9:07:12 GMT 1
A w drugim albo trzecim jeszcze można, czy już za późno?
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 9:10:19 GMT 1
Pierwszy mafijny post w rozgrywce już jest. Kłaniam się, Pan Thompson.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Mar 30, 2023 9:12:39 GMT 1
A w drugim albo trzecim jeszcze można, czy już za późno? Ciekawiej byłoby porozmawiać o taktyce gry w tak kameralnej rozgrywce. Tym bardziej, że miastowi mędrcy zdają się być w komplecie w tym momencie na forum.
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 9:13:50 GMT 1
Moje pierwsze postanowienie jest takie że należy wymienić miastowych rolnych z poprzedniej edycji. Drugie postanowienie zmusić do pracy pozostałych nierobów oraz zmienić kulturę pracy aby kierownictwo nie bało się podejmowania decyzji i nie szukano kozła ofiarnego jak to uwielbia robić banda nierozgarniętych Włochów.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Mar 30, 2023 9:19:51 GMT 1
Jestem ciekaw ilu graczy doczytało, że w tej edycji nie ma testamentów.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 9:20:20 GMT 1
via mobile
Post by Wilson on Mar 30, 2023 9:20:20 GMT 1
Jean Todt chodzi na imprezy do Maxa Mosleya.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 9:22:01 GMT 1
via mobile
Post by Wilson on Mar 30, 2023 9:22:01 GMT 1
Smutne popłuczyny po Charlesie Baudelaire grają na znajomość regulaminu.
Poeci wyklęci w mafiuszkę zaklęci.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Mar 30, 2023 9:26:17 GMT 1
Nie deprecjonowałbym znajomości regulaminu. Zaszły ważne zmiany i o ile tajne lincze były raczej przedyskutowane, o tyle nie widziałem by przed edycją brak testamentów obił się szerokim echem. A to jednak zmienia troszkę mechanikę gry. Warto więc, by to wybrzmiało już na pierwszej stronie.
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 9:28:16 GMT 1
Witam nowego pracownika: Simo Häyhä - specjalista od strzałów z dystansu Podpisano nowy kontrakt sponsorki: Wilson - firma zajmująca się produkcją sprzętu sportowego Specjalistą od spraw mediów będzie: Hunter Thompson Specjalista od spraw regulaminowych: Arthur Rimbaud
Dla filozofów nie ma pracy w moim zespole.
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 9:28:23 GMT 1
Moje pierwsze postanowienie jest takie że należy wymienić miastowych rolnych z poprzedniej edycji. Drugie postanowienie zmusić do pracy pozostałych nierobów oraz zmienić kulturę pracy aby kierownictwo nie bało się podejmowania decyzji i nie szukano kozła ofiarnego jak to uwielbia robić banda nierozgarniętych Włochów.
Za kadencji Jeana Todta Kimi Räikkönen nie zdobył ani jednego tytułu. A Kubica miał wypadek. Brytyjska mafia.
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 9:33:07 GMT 1
Za kadencji Jeana Todta Kimi Räikkönen nie zdobył ani jednego tytułu. A Kubica miał wypadek. Brytyjska mafia. Za mojej kadencji jako szef Ferrari Kimi Räikkönen zdobył tytuł mistrzowski. Nie jestem brytyjczykiem
|
|