Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 1, 2023 21:17:22 GMT 1
No i tłumaczy się ze swoich ruchów trochę nader intensywnie i spięcie.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 11:21:37 GMT 1
W ogóle kim jest Rezerwowy?
|
|
|
Post by Volverin on Apr 2, 2023 11:23:40 GMT 1
W ogóle kim jest Rezerwowy? małpa
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 12:15:28 GMT 1
No bo właśnie widać, że ktoś z bardziej doświadczonych. Bardzo solidne wejście jak na razie, niezależnie od koloru
|
|
|
Post by lowrider on Apr 2, 2023 12:24:45 GMT 1
Jednym okiem śledzę ale kurier/pasek/dildo chyba
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 12:26:46 GMT 1
Kurier zdecydowanie najbardziej mafijny z tej trójki. Dildo to dla mnie takie 50/50 między potencjalną mafią a miotającym się nowicjuszem. Co do Paska mam największe wątpliwości, robił dla mnie w tej edycji rzeczy kompletnie nielogiczne z perspektywy mafiozy.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 12:29:40 GMT 1
A w sumie jak Dildo to Dago to już nie taki nowicjusz. To rzeczywiście chyba z większym wskazaniem na mafię.
|
|
|
Post by Antura on Apr 2, 2023 12:41:55 GMT 1
Fajnie patrzeć jak Italo gra bez tego szachowego spokoju i nie mieszania się
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 15:22:34 GMT 1
Fajna edycja
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 17:10:45 GMT 1
Jestem ciekaw progresu myśli u Kuriera w momencie jak uzasadni swój głos, bo na razie nie miał od początku rozgrywki żadnych przemyśleń i ciągle odkłada jakieś większe wnioski na kiedyśtam.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 17:18:13 GMT 1
To co, kurier winny i kto jeszcze? Szkoda, że ten Fantom nie został zlinczowany, był bardzo dobrym kandydatem. Ale przynajmniej rezerwowy sobie pogra, ciekawy przypadek w sumie.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 18:08:18 GMT 1
W obecnej konfrontacji Rymanowski bardzo ładnie wyjaśnia Paska, ten rzeczywiście się mota i rucha logikę. Ja się tylko obawiam, że to może być walka dwóch miastowych, a trzeci się kitra pod postacią np. takiego Kaczmarskiego, a wtedy będzie dużo trudniej.
|
|
|
Post by Dildo Vaggins on Apr 2, 2023 20:41:06 GMT 1
Ale mnie chuj strzela xd
|
|
|
Post by Dildo Vaggins on Apr 2, 2023 20:41:44 GMT 1
Dobra no jedyne co mnie uciesY to jak sie okaże że mafia która wytypowałem przed samą śmiercią to ta prawdziwa tzn Bogdan i kot
|
|
|
Post by kurwiszon on Apr 2, 2023 20:55:11 GMT 1
spodobała mi się ta gierka, na pewno będę wracał w kolejnych edycjach
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 21:03:55 GMT 1
Dildo, spoko to wyglądało dzisiaj, tylko mógłbyś się trochę intensywniej bronić Dzisiejszy lincz i zamieszanie wokół niego tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że z testamentem miałem rację. Pierwszy do odjebania jest Kurier w trybie pronto, bo kolejny dzień z rzędu zamiast wrzucić obiecaną dłuższą analizę to odjebał przepisowe 5 postów, pilnował głosowania i nie zrobił absolutnie NIC, żeby pomóc. A drugi będzie albo Rymanowski albo Kaczmarski, bo niemożliwe, żeby z dwóch Wielkich Liderów obydwu nie zauważało tego przypadkiem.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 21:13:02 GMT 1
O dobra, z tym księdzem to jestem 99% pewien, że bronił Kaczmara albo Rymanowskiego, pytanie który z nich był broniony, a który jest potencjalną mendą. Ale sytuacja jest teraz dobra dla miasta, ksiądz na szczęście nie musi się ujawniać
|
|
|
Post by Dildo Vaggins on Apr 2, 2023 21:15:55 GMT 1
Dildo, spoko to wyglądało dzisiaj, tylko mógłbyś się trochę intensywniej bronić Dzisiejszy lincz i zamieszanie wokół niego tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że z testamentem miałem rację. Pierwszy do odjebania jest Kurier w trybie pronto, bo kolejny dzień z rzędu zamiast wrzucić obiecaną dłuższą analizę to odjebał przepisowe 5 postów, pilnował głosowania i nie zrobił absolutnie NIC, żeby pomóc. A drugi będzie albo Rymanowski albo Kaczmarski, bo niemożliwe, żeby z dwóch Wielkich Liderów obydwu nie zauważało tego przypadkiem. To może tak ty idź do mojej roboty za mnie w jakas sobotę albo niedziele jak jsst nas dwójka na zmianie i 8h wpada 2 wściekłych amerykańców czemu ich polisa na auto jest za droga :3 i w tym samym czasie aktywnie się bronić dajesz;P na pewno Ci poszłoby lepiej niż mnie wierzę xd
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 2, 2023 21:17:52 GMT 1
Dildo, spoko to wyglądało dzisiaj, tylko mógłbyś się trochę intensywniej bronić Dzisiejszy lincz i zamieszanie wokół niego tylko mnie utwierdzają w przekonaniu, że z testamentem miałem rację. Pierwszy do odjebania jest Kurier w trybie pronto, bo kolejny dzień z rzędu zamiast wrzucić obiecaną dłuższą analizę to odjebał przepisowe 5 postów, pilnował głosowania i nie zrobił absolutnie NIC, żeby pomóc. A drugi będzie albo Rymanowski albo Kaczmarski, bo niemożliwe, żeby z dwóch Wielkich Liderów obydwu nie zauważało tego przypadkiem. To może tak ty idź do mojej roboty za mnie w jakas sobotę albo niedziele jak jsst nas dwójka na zmianie i 8h wpada 2 wściekłych amerykańców czemu ich polisa na auto jest za droga :3 i w tym samym czasie aktywnie się bronić dajesz;P na pewno Ci poszłoby lepiej niż mnie wierzę xd A to zwracam honor 🤣
|
|
|
Post by Dildo Vaggins on Apr 2, 2023 21:21:22 GMT 1
Grałem ile mogłem. A co myślicie o moich obecnych typach? Ssą?
|
|