|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 10:42:34 GMT 1
Bebok ze Śląska jesteś oryginalnie? Ni chuja, z kompletnie innego bieguna (Gdańska) 🤣. Ale jestem świeżo po ślubie z żoną ślązaczką, więc poczułem się zainspirowany, znalazłem w necie translator i jakoś to poszło (a żona nawet pobieżnie sprawdzała testament przed wysłaniem) 🤣 I to jest zaangażowanie. Szybko się zazieleniles u mnie. Może nawet przez to, że to napisałem, cię odjebali.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 10:46:47 GMT 1
Wybacz Rocco, trochę to tryhard z mojej strony był.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 10:47:50 GMT 1
Tak czy siak - zajebista zabawa. Szacun dla Volva i Antury, że nam takie coś zafundowali.
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Apr 4, 2023 10:54:39 GMT 1
Ogólnie to przez grę w tamtej edycji spoglądałem na tę tak piąte przez dziesiąte, ale Bogdan tam fajnie cisnąłeś z tego co widziałem. Jest potencjał, dużo lepsza edycja niż poprzednia. Teraz tylko czekać aż ponownie mafię wylosujesz
|
|
|
Post by catherinazetajones on Apr 4, 2023 10:56:23 GMT 1
Przestałam czytać bo wciągnęła mnie ta druga edycja, ale fajna gra Bogdanie, bardzo naturalnie i niewinnie.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 10:58:02 GMT 1
Dzięki Śmieszne było to wyciąganie Karetki przez miasto. Edycja zapoznawcza, a tu nie dość, że szukają kwadratowych jaj w postaci Karetki na sterydach, to jeszcze chcą być mądrzejsi od Karetki na sterydach i ubić łeb operacji mafijnej. Niezłe Pshemo zorał psychę wszystkim
|
|
|
Post by lowrider on Apr 4, 2023 11:18:32 GMT 1
fajnie pograne bogdan
|
|
|
Post by catherinazetajones on Apr 4, 2023 11:27:23 GMT 1
Dzięki Śmieszne było to wyciąganie Karetki przez miasto. Edycja zapoznawcza, a tu nie dość, że szukają kwadratowych jaj w postaci Karetki na sterydach, to jeszcze chcą być mądrzejsi od Karetki na sterydach i ubić łeb operacji mafijnej. Niezłe Pshemo zorał psychę wszystkim To akurat normalne w tej grze, poszukiwanie geniuszy zła
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 11:31:52 GMT 1
Wjebańców i MG w miarę możliwości (rozumiem, że tu nie graliście i jednak trochę się tych stron narobiło) bym prosił o jakieś konstruktywne podsumowanie w zdaniu-dwóch wszystkich graczy po edycji z uwagi na nowych graczy. Nie jakoś superdługie.
Po ostatniej edycji nawet te parę zdań o mnie od egze czy Volva bardzo pomogło i zachęciło do gry z chęcią poprawy. Myślę, że wywrze to pozytywny skutek na retencję.
|
|
|
Post by Antura on Apr 4, 2023 11:35:26 GMT 1
Przypomnij po edycji na priw jbc.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 4, 2023 11:37:31 GMT 1
Nadrobiłem i tę rozgrywkę. Jeśli chcesz, mogę coś napisać od siebie po jej zakończeniu Nic super dłużego, takie krótsze podsumowanie od siebie
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Apr 4, 2023 11:38:00 GMT 1
brawo Bogdan, filar miasta i ostroja niewinności. Celność podobno można poprawić chociaż wjebańcy też mają z nią problemy
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 12:47:51 GMT 1
Jeśli Jan Pasek jest księdzem i mamy dobry skład mafii, to MVP.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 12:50:05 GMT 1
Bogdan super poprowadziłeś miasto, pewne drobne podejrzenia były nieuniknione, ale w sumie bardziej przez brak pewności siebie reszty niż jakieś Twoje tryhardy. Ja tak rzuciłem w tym testamencie „pilnujcie Rymanowskiego i Kaczmarka” nie ze względu na jakieś konkretne podejrzenia, tylko żeby po prostu reszta nie uniewinniła nikogo za szybko i za pochopnie W sumie gdybym wiedział od początku, że Ty to Zmarzlik to bym tego nie pisał, ale takie to uroki gry bez mety
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 12:52:10 GMT 1
Myślę, że za bardzo się obruszyłem na podejrzenia Jana wobec mnie. Mogło to rozwalić gierkę. Jan okazał się tym rozsądniejszym w męskiej batalii o ego i jeśli wygramy, to dzięki niemu.
|
|
|
Post by Dildo Vaggins on Apr 4, 2023 12:55:57 GMT 1
Kurwa jednak się myliłem, ten Rymanowski po prostu naprawdę tak dobrze pograł
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 4, 2023 12:56:48 GMT 1
Wreszcie można się wczytać w rozgrywkę zapoznawczą. Pierwszy błąd jaki oni popełniają to klasyczna paranoja która się często zdarza nam wjebańcom i strach że ktoś nas w chuja robi. Teoria strachu w sumie pasuje do obydwóch stron. Mafiozo się boi że zostanie złapany na jakiejś przesłance, a niewinni się boją tego że ktoś w ich chuja robi i potem zaczyna się paranoja nieraz.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 12:57:02 GMT 1
Bogdan Rymanowski No właśnie jak dla mnie odwrotnie - to był ten moment, kiedy mi się zazieleniłeś Jak jest w mieście zderzenie dwóch łbów, z których obaj wyglądają, jakby mieli szczere intencje (niezależnie od typów), to w takiej edycji mafia na 99% będzie się przyglądać i siedzieć cicho
|
|
|
Post by Antura on Apr 4, 2023 13:06:21 GMT 1
Ojeju, co to za misplay z wyjściem księdza
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 13:15:28 GMT 1
Źle zrozumiał zasady. Yh, bywa :/