|
Post by catherinazetajones on Apr 3, 2023 18:25:39 GMT 1
Przynajmniej opanujesz sobie scrollowanie. ☹️
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 3, 2023 18:27:03 GMT 1
Ostatnią rundą musiałby być Influencer przekonujący Huntera, żeby głosowali na Rimbaulda, a jakoś w to wątpię. Zakładając, że jego poglądy na winę są powiedzmy 60/40 dla Rimbaulda (a tak to widziałem, chyba że bzdury plotę), musiałby iść wbrew Egze, co bywa trudne, ale przede wszystkim wbrew drugiemu pewnemu niewinnemu - samemu nie mając przekonania
|
|
|
Post by Volverin on Apr 3, 2023 18:35:50 GMT 1
Czy mafijne będzie na discordzie? Wykończę się czytając to Tak. Ale mafijne spokojne dość, merytoryczne.
|
|
|
Post by catherinazetajones on Apr 3, 2023 18:39:02 GMT 1
Pshemo woli, żeby oszukał go egze niż Kacper, bo będzie w razie czego mniejszym frajerem, do tego aspektu psychologicznego sprowadziła się ta gra 🤷♀️
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 3, 2023 18:47:23 GMT 1
Ano niestety, tak to jest, że pierwsze dni grał każdy, więc każdy wie, jak grać przez pierwsze dni, ale do meczówek większość osób nie dochodzi, a do tego każda jedna jest kompletnie inna, więc ciężko w nich zebrać doświadczenie.
W Docie jest podobnie z late-gamem.
|
|
|
Post by Lewkoń: Pan i Władca on Apr 3, 2023 18:53:53 GMT 1
Tak, jak "jeśli jest mafii to zasłużył na wygraną" i odpuszczanie na samym końcu. Kukoldyzm.
|
|
|
Post by Lewkoń: Pan i Władca on Apr 3, 2023 18:56:19 GMT 1
A argument, że Pshemo 3 raz z rzędu by nie dostał mafii wcale lepszy od teorii piątek nie jest.
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 18:56:55 GMT 1
Ano niestety, tak to jest, że pierwsze dni grał każdy, więc każdy wie, jak grać przez pierwsze dni, ale do meczówek większość osób nie dochodzi, a do tego każda jedna jest kompletnie inna, więc ciężko w nich zebrać doświadczenie. W Docie jest podobnie z late-gamem. A to akurat prawda że większość z nas ma problem w późnej fazie gry zwłaszcza jak musisz wyjść poza utarte schematy na starcie.
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 18:57:26 GMT 1
A argument, że Pshemo 3 raz z rzędu by nie dostał mafii wcale lepszy od teorii piątek nie jest. Mów kto wymyślił słynną teorię piątek?
|
|
|
Post by Robert Musil on Apr 3, 2023 19:21:31 GMT 1
Natomiast start rano myślę, że większość się zgodzi, bardzo spoko rozwiązanie na dzień pierwszy. Potwierdzam! Kurwa, no naprawdę egze? xd Cały czas miałem nadzieję, że jednak Kacper.
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 19:23:33 GMT 1
Natomiast start rano myślę, że większość się zgodzi, bardzo spoko rozwiązanie na dzień pierwszy. Potwierdzam! Kurwa, no naprawdę egze? xd Cały czas miałem nadzieję, że jednak Kacper. Sorki za wczoraj, ale optymalnie nie myślałem wczoraj kogo lepiej by miasto miało mieć w meczówce ciebie czy Pinsę. Wybrałem pod siebie bardziej że lepiej by obok mnie był Pinsa.
|
|
|
Post by Robert Musil on Apr 3, 2023 19:25:04 GMT 1
Spoko. Absolutnie nie mam do nikogo pretensji, że zostałem zlinczowany. Sam bym na siebie głosował.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 3, 2023 19:28:17 GMT 1
Pshemo blefuje.
|
|
|
Post by lowrider on Apr 3, 2023 19:30:02 GMT 1
A może Thompson? Albo Influenser?
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Apr 3, 2023 19:33:06 GMT 1
no ja cały czas mam z tyłu głowy przeczucie, że Thompson. Od linczu na Ludwigu
|
|
|
Post by Robert Musil on Apr 3, 2023 19:35:04 GMT 1
Czuję jakiś niedosyt po tej edycji mimo wszystko, może dlatego, że stosunkowo mała (i tym samym krótka) i tak się dziwnie potoczyła, że przez większość gry szukaliśmy tylko jednego mafiozy.
|
|
|
Post by Jean Todt on Apr 3, 2023 19:36:37 GMT 1
Zwłaszcza jak szukaliśmy tego ostatniego w grupie nielinczującej Simo.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 3, 2023 19:37:11 GMT 1
Ja też, bo szybko mnie ten egze zastrzelił, ale chłopaki na pewno są podmęczone.
|
|
|
Post by Volverin on Apr 3, 2023 19:38:59 GMT 1
No już kolejnej edycji przed Wielkanocą nie wciśniemy XD Czas na chwilę oddechu. Wrócimy po świętach.
|
|
|
Post by Robert Musil on Apr 3, 2023 19:40:44 GMT 1
Btw. Monti, pisałeś coś na cmentarzu, że zawsze widzisz we mnie mafię. Z kolei ja parabolom tak do końca nie mogłem zaufać, ale już Wilson to była dla mnie chodząca niewinność. Świetny początek i wg mnie błąd Squbańca, że nie wybronił pierwszego mordu (i jakby nie patrzeć też bardzo duże ryzyko mafii, że tam strzelili).
|
|