|
Post by lowrider on Mar 31, 2023 17:48:53 GMT 1
no posty z kategorii fajnych, chociaż chuj tam jest xD doceniam
|
|
|
Post by Wilson on Mar 31, 2023 18:15:41 GMT 1
Który to miał tę pracę na wieczór z callami? Shakeomat Biedronki?
|
|
|
Post by Wilson on Mar 31, 2023 18:21:10 GMT 1
Anturka, Mafijny Wjebaniec to wszedł w Twoją rolę jakby był brakującym puzzlem w Twoim życiu.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 31, 2023 18:58:44 GMT 1
Musil symuluje grę.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 31, 2023 19:08:43 GMT 1
Ludwig ale pressing na egze. <3 Nie zważając, że ciężko mu będzie kogokolwiek pociągnąć za tym i sam może dziś polecieć.
|
|
|
Post by catherinazetajones on Mar 31, 2023 19:20:47 GMT 1
No ładnie, zwłaszcza, że egze dziwnie gra
Nie chce mi się czytać za bardzo tej edycji, szkoda, ze tak szybko padł mafioza.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 31, 2023 20:17:56 GMT 1
Pjona Sumik, kim jesteś?
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Mar 31, 2023 20:41:00 GMT 1
Jagiellon. Duraki mnie zlinczowali xD
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Mar 31, 2023 20:46:00 GMT 1
Eh dzisiaj jestem wypity, ale zlinczownaie mnie to idiotyzm kompletny zwłaszcza pod moją nieobecność. Na dziś strzelam Hunter mafia
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 31, 2023 21:01:16 GMT 1
No elo mordeczki
|
|
|
Post by Wilson on Mar 31, 2023 21:01:33 GMT 1
Siema Rejnewan.
Bardzo dziwne, że nie Rimbaud.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 31, 2023 21:05:52 GMT 1
Poniekąd liczyłem na mord, ale jednak się zdziwiłem, że to mnie zamordowali. No nic, w takim razie po pracy posty dalej czytam, przemyślenia na cmentarz xD
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 31, 2023 21:28:45 GMT 1
Eh dzisiaj jestem wypity, ale zlinczownaie mnie to idiotyzm kompletny zwłaszcza pod moją nieobecność. Na dziś strzelam Hunter mafia Za nic nie przepraszam. No chyba, że to będzie Pitsa. Btw. jak oceniacie moje uniewinnienie Ludwiga na podstawie ostatniego postu Simo? Cały czas chodziło mi po głowie, że to uniewinnienie tymczasowe, w sam raz na G1/G2. Nie sądziłem, że będę musiał się nad tym zastanawiać już teraz, ale ja tak bardzo nie rozumiem, skąd w Ludwigu przekonanie, że tam musi być mafia plejsowa, o samym doborze kandydata (podział na dwie grupy po pięć) nie wspominam, bo pewnie wspomnę potem. No ale Musil jak dla mnie niewinny, wiadomo kto to? Ewentualnie czy są dobre przypuszczenia
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 1, 2023 5:27:52 GMT 1
Reynevan, ale pójście we mnie wczorak to było całkowicie nielogiczne. zwłaszcza jak napisalemze mnie nie ma. W sobotę wypić już nie można wyjść
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 1, 2023 5:56:29 GMT 1
No ale jakimś cudem przez cały dzień nie wypowiedziałeś się słowem o Simo, to było tak nieprawdopodobne, że aż sztuczne. Co ja poradzę, że się zdarzyło przypadkiem xd
Mieliśmy cztery lincze na zabicie jednego mafiozy, jak wyglądały wasze kolejki do linczowania po G1 (przed atakiem Ludwiga na Rimbauda)?
|
|
|
Post by catherinazetajones on Apr 1, 2023 7:00:23 GMT 1
Ja nie lubię kolejkowania, wydaje mi się, ze mafia może być w 2 - Rimbaud / Ludwig albo ten Thomson. W egze nie podoba mi się to, ze gra inaczej jak wtedy kiedy jest super niewinny, wtedy kąsa każdego, teraz jakaś gra na tożsamości i faktycznie atakuje tego, który jego zaatakował. Eneldo gra z jednej strony tak jak powinien niewinny, czyli atakuje po prostu tego, którego podejrzewa, a nie kręci się w zawężonym przez miasto gronie, z drugiej strony ten traktat był trochę o niczym i stratą czasu. Jeśli chodzi o Suma to był u mnie w topie niewinności pod względem naturalności.
|
|
|
Post by lowrider on Apr 1, 2023 8:22:48 GMT 1
Poluzowanie zasad dot. Tożsamości nie dało dobrych efektów. Chyba, ze Rimbaud to mafia.
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 1, 2023 10:14:29 GMT 1
Ja dzisiaj sprawdzilbym thompsona i tak bym namawiał miasto jakbym żył. Jegovbezjajeczne przyłączenie się do linczu na mnie wygląda tak sztucznie że ja pierdole.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 1, 2023 11:45:34 GMT 1
No ale jakimś cudem przez cały dzień nie wypowiedziałeś się słowem o Simo, to było tak nieprawdopodobne, że aż sztuczne. Co ja poradzę, że się zdarzyło przypadkiem xd Mieliśmy cztery lincze na zabicie jednego mafiozy, jak wyglądały wasze kolejki do linczowania po G1 (przed atakiem Ludwiga na Rimbauda)? No pisałem jakoś na poprzedniej stronie. Musil -> Pinsa -> Rimbaud -> Ty Teraz na ostatniego bym wrzucił Eneldo, ale myślę, że to ksiądz.
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 1, 2023 11:49:19 GMT 1
Jeśli chodzi o Suma to był u mnie w topie niewinności pod względem naturalności. O to to to, takich rozsądnych graczy nam brakuje, czemu już z nami nie grasz? Brakuje graczy, którzy nie zabijają ludzi pod ich nieobecność bo im pasuje pod naciągane tezy. Dalej nie mogę przeboleć jak można mnie było zabić zamiast pizzy, przecież to nie posunęło miasto o krok, nie dało żadnych rozwiązań. Ktoś tu zapomniał, że lincz musi dawać wymierny efekt - nie można zakładać że trafia się winnego za.kazdym razem, musisz jeszcze zastanowić się jakie powiązania da ew. Zabicie niewinnego. Śmierć suma dała gówno, śmierć pizzy posunelaby grę do przodu. Thompson pizza albo Influencer mafia. Pizza bo pasuje logicznie, nic poza tym, thompsona jakoś przy każdej edycji mam za mafie, przy karetce też byłem przekonany że jest winny i tu tak samo xD.
|
|