|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 1, 2023 20:29:59 GMT 1
Sęk w tym, że ja zagrałem po to, żeby odpaść z rozgrywki, ale żeby razem ze mną poleciał też Musil. To nie byl skok po MVP.
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 1, 2023 20:31:59 GMT 1
|
|
|
Post by Volverin on Apr 1, 2023 20:37:10 GMT 1
Przekombinowana akcja. Jakby na spokojnie usiąść i się zastanowić to może można by było wydedukować, że Ludwig nie może być w mafii, bo po co podawać się za Księdza i teoretycznie, przy jakimś optymalnym złożeniu się klocków mogliby pozwolić mu żyć, a prawdziwy Ksiądz siedziałby cicho i byłyby profity dla miasta.
Ale w praktyce Ludwig podejrzewany, zaraz ma zginąć, podaje się za Księdza, no to naturalna reakcja, że prawdziwy Ksiądz chce zrobić counter-claim i zakończyć grę, a reszta myśli, że mafioza trolluje na koniec. Przecież takie coś u nas nie jest grane i chyba jeszcze nie zdarzył się fake-claim ze strony Niewinnego w historii naszego grania, z którego wyszło coś dobrego (?). Przynajmniej od kiedy ja gram, to nie pamiętam czegoś takiego.
Natomiast reakcja w temacie przesadzona. Ot Eneldo zrąbał, chciał dobrze, wyszło słabo, po edycji się wyjaśni.
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 1, 2023 20:37:12 GMT 1
Mafia to gra drużynowa, a nie granie na mvp oj tam, zagrał to co uznał za zabawne i jakis tam plan miał. Nie ma co się obrazac ;D. Mi sie akcja podobała, zawsze to rozrywka.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 1, 2023 20:40:19 GMT 1
Zgadzam się i z Volvem, i z Jagiem.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 1, 2023 20:42:35 GMT 1
Przecież ja się nie obrażam, ja się po prostu nie dziwię, że go linczowali xd
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 1, 2023 20:54:52 GMT 1
Ja nie mówię o linczu, tylko o reakcji "o La Boga, jak on mógł, zabrał mi chęć do gry łapserdak".
|
|
|
Post by Wilson on Apr 1, 2023 21:04:26 GMT 1
Zrobią tego Musila myślę. Ale Rimbaud wciąż żywy jest niepokojący.
60 Musiał, 40 Egze
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 1, 2023 21:09:45 GMT 1
Ja nie mówię o linczu, tylko o reakcji "o La Boga, jak on mógł, zabrał mi chęć do gry łapserdak". Well, też się nie obrażam, ale jestem w stanie zrozumieć. Trochę.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 1, 2023 21:10:37 GMT 1
To, że zamordowany nie został Todt mocno gra na niekorzyść Egze.
W sensie uwinnia go.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 1, 2023 21:12:52 GMT 1
Mam nadzieję, że Squbaniec zastanowi się nad tym dlaczego nie został zamordowany i zrewiduje trochę swoje miejskie sojusze oraz podejrzenia.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 1, 2023 21:23:35 GMT 1
Jeśli chodzi o Influencera Inaczej, to do jego gry mam duże zaufanie, bo jako chyba jedyny pisał prawdę na mój temat. Egze i Musil zmyślali jakieś głupstwa, Musil brał wiele swoich argumentów z dupy i z kosmosu, a Influencer oceniał wszystko okiem mędrca.
|
|
|
Post by lowrider on Apr 1, 2023 21:36:48 GMT 1
Zrobią tego Musila myślę. Ale Rimbaud wciąż żywy jest niepokojący. 60 Musiał, 40 Egze egze gra tak kurwa dziwnie że powinien zostać zliczowany nawet za karę nie lubię chyba tych małych edycji
|
|
|
Post by lowrider on Apr 1, 2023 21:38:06 GMT 1
przykładowo, w tej edycji na oko użył 300% więcej prawdziwych nicków niż we wszystkich poprzednich zagranych w 2023 łącznie
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Apr 1, 2023 21:40:46 GMT 1
Przekombinowana akcja. Jakby na spokojnie usiąść i się zastanowić to może można by było wydedukować, że Ludwig nie może być w mafii, bo po co podawać się za Księdza i teoretycznie, przy jakimś optymalnym złożeniu się klocków mogliby pozwolić mu żyć, a prawdziwy Ksiądz siedziałby cicho i byłyby profity dla miasta. Ale w praktyce Ludwig podejrzewany, zaraz ma zginąć, podaje się za Księdza, no to naturalna reakcja, że prawdziwy Ksiądz chce zrobić counter-claim i zakończyć grę, a reszta myśli, że mafioza trolluje na koniec. Przecież takie coś u nas nie jest grane i chyba jeszcze nie zdarzył się fake-claim ze strony Niewinnego w historii naszego grania, z którego wyszło coś dobrego (?). Przynajmniej od kiedy ja gram, to nie pamiętam czegoś takiego. Natomiast reakcja w temacie przesadzona. Ot Eneldo zrąbał, chciał dobrze, wyszło słabo, po edycji się wyjaśni. No ja będę szczery, myślałem, że Eneldo wywiesza białą flagę i po grze
|
|
|
Post by lowrider on Apr 1, 2023 21:41:02 GMT 1
ponadto, jakbym w ciemno bez żadnej edycji miał typować, kto z community zrobiły opis mordu 'szukajcie a znajdziecie' i 'per aspera ad astra' to 100% że dałbym egzekutora90gola kolejeczka musli egze wygląda dobrze
|
|
|
Post by Wilson on Apr 1, 2023 21:43:29 GMT 1
dobrze że znowu się zgadzamy low
ale nie podoba mi się ksiądz w tej edycji
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 1, 2023 21:43:46 GMT 1
Przekombinowana akcja. Jakby na spokojnie usiąść i się zastanowić to może można by było wydedukować, że Ludwig nie może być w mafii, bo po co podawać się za Księdza i teoretycznie, przy jakimś optymalnym złożeniu się klocków mogliby pozwolić mu żyć, a prawdziwy Ksiądz siedziałby cicho i byłyby profity dla miasta. Ale w praktyce Ludwig podejrzewany, zaraz ma zginąć, podaje się za Księdza, no to naturalna reakcja, że prawdziwy Ksiądz chce zrobić counter-claim i zakończyć grę, a reszta myśli, że mafioza trolluje na koniec. Przecież takie coś u nas nie jest grane i chyba jeszcze nie zdarzył się fake-claim ze strony Niewinnego w historii naszego grania, z którego wyszło coś dobrego (?). Przynajmniej od kiedy ja gram, to nie pamiętam czegoś takiego. Natomiast reakcja w temacie przesadzona. Ot Eneldo zrąbał, chciał dobrze, wyszło słabo, po edycji się wyjaśni. No ja będę szczery, myślałem, że Eneldo wywiesza białą flagę i po grze Bo z jakiegoś powodu w tej edycji miałeś gwóźdź w mózgu i byłeś przekonany o mojej winie właściwie od początku.
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Apr 1, 2023 21:44:08 GMT 1
Tu tomus jbc.
Ja szczerze mówiąc nie wiem, kto jest w mafii. Miałem jutro poczytać, jeśli gra się nie skończy, ale i tak już nie pomogę.
W momencie odpadania potrafiłbym uargumentować, dlaczego każdy z pozostałych grających jest ostatnim mafiozą (poza Squbim, bo ksiądz), ale nie mam przekonania do nikogo. Gdybym w momencie odpadania miał napisać w kogo iść, to pewnie dałbym Pinsę i Thompsona, ale teraz po przeczytaniu cmentarza to zupełnie nie wiem.
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Apr 1, 2023 21:44:48 GMT 1
No ja będę szczery, myślałem, że Eneldo wywiesza białą flagę i po grze Bo z jakiegoś powodu w tej edycji miałeś gwóźdź w mózgu i byłeś przekonany o mojej winie właściwie od początku. Od początku? Nie, raczej w okolicy drugiego linczu się eureka pojawiła
|
|