|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 1, 2023 21:45:45 GMT 1
Znakomita eureka. Już po moim traktacie pisałeś, że Ludwig mafia.
|
|
|
Post by lowrider on Apr 1, 2023 21:50:33 GMT 1
dobra dawajcie na cmentarz na zapoznawczą, nadrobię to trochę i też popatrzymy ze szkiełkiem i okiem obrzydliwie się czuję followupując grafomana
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Apr 1, 2023 21:51:41 GMT 1
Dobry pomysł, nie wiem tylko, czy chce mi się dzisiaj nadrabiać, zobaczę.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 1, 2023 21:56:05 GMT 1
Lubię szczerość Pshema.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 1, 2023 22:03:25 GMT 1
Ja jutro kukne, dziś mało co patrzyłem.
|
|
|
Post by lowrider on Apr 1, 2023 22:55:40 GMT 1
jezu jaki wspaniały post
|
|
|
Post by Wilson on Apr 2, 2023 0:45:53 GMT 1
Sęk w tym, że ja zagrałem po to, żeby odpaść z rozgrywki, ale żeby razem ze mną poleciał też Musil. To nie byl skok po MVP. Nie no, na chłodno - absolutnie zły timing przy obecnym rosterze graczy. To zagranie miało szanse powodzenia w idealnym świecie który stanowił, dajmy na to, 10% zbioru możliwych wydarzeń. Zbytnie szukanie zagrywki perfekcyjnej. Nie grałem ze Squbim dużo, ale jako ksiądz niestety nie dojechał, pierwszy dzień miastowo słaby, teraz okej. Może uda się coś wymodlić za siebie last minute, bo mafia musi ryzykować wjazd w niego. Ogólnie mecyje on minus. Na plus większa kompromitacja Musila, mam nadzieję że dziś poleci.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 2, 2023 0:46:44 GMT 1
Toadie, dlaczegóż modliłeś się za siebie przy pierwszym! Nie widzę plusów tego ruchu.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 2, 2023 0:48:48 GMT 1
Sumarycznie dalej uważam że miasto jest w dominującej pozycji jeśli mafioza jest Musik, trochę trudniej jeśli egze.
Jak ktokolwiek inny to już 50/50, ale daje małe szanse tylko Kanapce poza ww.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 2, 2023 1:11:07 GMT 1
Eneldo, a Ty specjalnie chciałeś zagrać a'la Sidor, czy to wyszło mimochodem? Bo rozdźwięk między Twoją standardową grą diametralny.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 2, 2023 1:22:54 GMT 1
|
|
|
Post by Wilson on Apr 2, 2023 1:25:09 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/37925o kurwa chociaż to jest smrut pięćset no ale nadal uważam, że od dwóch linczów miasto powinno iść drogą Musil -> Kanapka -> Rimbaud Kanapka przed Rimbaudem, bo czysto obiektywnie Rimbaud powinien mieć większe szanse na zejście od mafii
|
|
|
Post by Wilson on Apr 2, 2023 1:30:48 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/37541nie no, przecież to jest wszechwiedza poziom szóstybękart Musil mafia 90%, mam nadzieję, że mają tam na tyle oleju w głowie, żeby to przepchnąć Wielki Wilson wiedział od początku
|
|
|
Post by catherinazetajones on Apr 2, 2023 7:09:18 GMT 1
Nie no, kuźwa ten Red miał racje, w mafii Influencer 😲
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 10:02:13 GMT 1
No ja tego Musila w mafii nie widzę nic a nic od samego początku, ale faktem jest, że odkąd mnie zamordowali to czytam tylko na bieżąco, a i to mniej uważnie
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 10:40:37 GMT 1
Więc jakbym to miał teraz oceniać, to faktycznie to będzie Influencer. Trochę się dziwię, że aż tak by atakował tego Simo Hayhe, ale to stare posty, do których już nie wracam :v więc co ja tam wiem
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 10:41:45 GMT 1
O, ale to mi możesz napisać Ludwig, co tam Ci zgrzytało w mojej grze, bo to zresztą parę osób miało chyba podobnie, a nie wiem o co chodzi
|
|
|
Post by Antura on Apr 2, 2023 10:43:06 GMT 1
Jak Volv mi opowiadał o plejsie-księdzowym wczoraj, gdy imprezowałem, to z początku myślałem, że takie rzeczy tylko na zapoznawczej No offense Eneldo ale akcja jakbyś też był na kwasie
|
|
|
Post by Volverin on Apr 2, 2023 10:43:58 GMT 1
Eneldo pomylił podfora :<
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 2, 2023 11:00:56 GMT 1
Gdybym nie został wjebany w kolejkę to sprawa pinsy byłaby już rozwiązana, wiec nie musiałby już dziś krzyczeć "jakby co to możecie mnie sprawdzać!" I w mieście byłby ktoś kto rzeczywiście szuka mafii, a dalej byłby Musil -> Influencer. I jeśli naprawdę wtedy nie byłby koniec gry to przynajmniej meczowka łatwiejsza bez tych graczy.
To przestroga przed nierozsądnym i nieplanowanym linczowaniem.
Ksiądz pewnie nie zginął bo bali się że modli się za siebie. Zginie dziś.
|
|