|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 11:07:40 GMT 1
Ale ty nie zostałeś wjebany w kolejkę, ty w niej cały czas byłeś xD
|
|
|
Post by Volverin on Apr 2, 2023 11:09:48 GMT 1
No, trochę tak było, to przeświadczenie Jaga, że był jakiś super niewinny i mógłby sobie kulturalnie dojechać do końca troszkę dziwne
|
|
|
Post by Cogito ergo SUM on Apr 2, 2023 11:24:47 GMT 1
W kolejce byłem ale nie na lincz drugi Miałem jeszcze tyle sucharów o rybach przygotowanych... Wasza strata xD
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 12:00:58 GMT 1
Ale dobrze widzieć, że Kacper się obudził, skilli mu przecież nie brakuje, więc odrobina szczęścia i rozjebie tę mafię elo
|
|
|
Post by lowrider on Apr 2, 2023 12:16:23 GMT 1
Zrobią tego Musila myślę. Ale Rimbaud wciąż żywy jest niepokojący. 60 Musiał, 40 Egze egze gra tak kurwa dziwnie że powinien zostać zliczowany nawet za karę nie lubię chyba tych małych edycji Po dzisiaj rimbaud-> influenser
|
|
|
Post by lowrider on Apr 2, 2023 12:39:19 GMT 1
Influencer Inaczej Avatar Influencer Inaczej Edycja#30 3 minutes ago
Post Options Na niekorzyść Musila świadczy fakt, że miał zdecydowanie najsłabsze interakcje z Hayho.
O huj, powiedz coś po mafiowemu Ta walka żeby przyklepać jeszcze jednego z dwójki musli/pinsa w momencie jak miasto zaczyna rozważać odejście od tego pomysłu
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 12:51:10 GMT 1
Piękna gra Kacpra
To chyba jednak Rimbaud. Jak nie on, to Influencer
|
|
|
Post by lowrider on Apr 2, 2023 12:59:53 GMT 1
Jak sobie to czytam z założeniem ze pinsa i musli sa czysci to to co wyczynia teraz influencer to xDDDDDD
Z muslim nie pyklo to cyk temat thompsona
|
|
|
Post by catherinazetajones on Apr 2, 2023 13:31:40 GMT 1
Jestem na 80 stronie ale albo egze jest w mafii albo 3 mafiozo XD
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 13:34:05 GMT 1
dobrze, że Todt wspomniany, jeszcze ktoś by go linczował!
|
|
|
Post by lowrider on Apr 2, 2023 13:46:23 GMT 1
Nie rozumiem miasta w tym momencie. Ja pisałem ze dla mnie było oczywiste, ze snajper poleci, wiec z mojej perspektywy rozkminianie relacji innych z nim miałoby sens.
W mieście jest konsensus, ze to szok. Skoro szok, to i mafia się tego. Je spodziewała. A mafia niespodziewająca sie linczu w d1 mogła zrobić wszystko.
Dla mnie to ślepa uliczka.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 2, 2023 13:52:17 GMT 1
Nie no, na chłodno - absolutnie zły timing przy obecnym rosterze graczy. To zagranie miało szanse powodzenia w idealnym świecie który stanowił, dajmy na to, 10% zbioru możliwych wydarzeń. Zbytnie szukanie zagrywki perfekcyjnej. Jasne, na chłodno uważam, że moje zagranie było naiwne, a jego naiwność polegała na założeniu o tym, że miasto będzie miało w takiej sytuacji ochotę się połapać i mi zaufać. Eneldo, a Ty specjalnie chciałeś zagrać a'la Sidor, czy to wyszło mimochodem? Bo rozdźwięk między Twoją standardową grą diametralny. Ja zmieniam styl w zależności od kreacji. Jeśli poczytalibyście mnie jako Wojewódzkiego, to wyszłaby Wam zupełnie inna postać. Nie ukrywam, że mojego stylu gry jako Wojewódzki trochę się wstydzę. W każdym razie, gdy zarejestrowałem się na Piłkarskim Forum, mierzyłem się z podejrzewaniami o to, że za Eneldo podaje się Gorti lub Sidor i te podejrzenia skończyły się dopiero wtedy, gdy część użytkowników zobaczyła mnie na żywo. Uważam więc, że porównań do innych nie uniknę, jako nowy w towarzystwie i znacznie młodszy od innych.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 2, 2023 13:57:45 GMT 1
O, ale to mi możesz napisać Ludwig, co tam Ci zgrzytało w mojej grze, bo to zresztą parę osób miało chyba podobnie, a nie wiem o co chodzi Jasne, rozpiszę Ci to dzisiaj wieczorem, o ile wszystko jeszcze dobrze pamiętam, co mi się tam rzuciło w oczy w piątek.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Apr 2, 2023 14:00:12 GMT 1
Ja mam inną perspektywę, bo bazuję na postach, które Influencer Inaczej poświęcił mi, ale bardzo bym się zdziwił, gdyby mafiozo wykazał się tak dużą rzetelnością, uczciwością i przemyślnością w stosunku do gry najbardziej podejrzewanego niewinnego. Nie dodaje mi się to, dlatego mam Łuczyka za pewnego niewinnego. Jeśli jednak jest w mafii, to pozazdrościć stylu.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Apr 2, 2023 14:11:20 GMT 1
No po linczu G1 główną trójką do głosowania byli pewnie Pitsa, Musil i SUM, a że żaden z nich nie głosował na Simo, to się wygodnie zrobiło, można było poświęcić jeden lincz na któregoś z nich (zwłaszcza, że miasto tamtego dnia było puste). Ale ja dalej nie widzę tam żadnych sensownych argumentów na Musila, na Pitsę zresztą też nie, Rimbaud nie szuka mafii, ma kolejkę do zlinczowania. Do tego fakt, że jako pierwszy (chyba) tak pewnie uniewinniał Squbańca, tożsamość to jedno, ale chyba faktycznie coś mocno nie zgrzytało u Squbańca pierwszego dnia (zgaduję, że rola), skoro był kandydatem do pierwszego linczu.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 2, 2023 14:29:33 GMT 1
Mafia to gra drużynowa, a nie granie na mvp Dokładnie tak.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 2, 2023 15:43:23 GMT 1
Nie no, kuźwa ten Red miał racje, w mafii Influencer 😲 Przepraszam bardzo, czy ja jestem jakąś rzeczą Aneto, bo nie rozumiem w sposobu, w jaki napisałaś tego posta?
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 2, 2023 15:55:32 GMT 1
Ale ty nie zostałeś wjebany w kolejkę, ty w niej cały czas byłeś xD Ja Suma nie podejrzewałem, ale sprawdziłbym go raczej w 4 linczach, które były, więc rozumiem decyzję miasta w tym względzie, na pewno lincz na Sumie nie będzie tym, co przegra miastu gierkę (jeśli to miasto przegra).
Sam jestem ciekawy, kto jest ostatnim. Mam swój typ, ale pierwotnie tym razem nie zdradzę 33/33/33 Influencer/Thompson/Rimbaud
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 2, 2023 16:00:31 GMT 1
Nadrobiłem gierkę, jestem na bieżąco. Wreszcie. Jeszcze rozpakowanie i inne pierdoły, co trochę zajmie, ale będzie trochę czasu dla siebie xD Chociaż zaraz poniedziałek, więc średnio. Ale zawsze coś.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 2, 2023 16:02:06 GMT 1
Ale ty nie zostałeś wjebany w kolejkę, ty w niej cały czas byłeś xD Ja Suma nie podejrzewałem, ale sprawdziłbym go raczej w 4 linczach, które były, więc rozumiem decyzję miasta w tym względzie, na pewno lincz na Sumie nie będzie tym, co przegra miastu gierkę (jeśli to miasto przegra).
Sam jestem ciekawy, kto jest ostatnim. Mam swój typ, ale pierwotnie tym razem nie zdradzę 33/33/33 Influencer/Thompson/Rimbaud
przewrotnie nie pierwotnie* xd
|
|