|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 4, 2023 15:23:54 GMT 1
Ok, to przestawiam na kuriera
|
|
|
Post by Żelazny rezerwowy on Apr 4, 2023 15:28:24 GMT 1
Dziękuję Pasku za modlitwę
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Apr 4, 2023 15:32:25 GMT 1
Jestem, skończyłem czytać: 1.No nie da się zaprzeczyć, że jestem słabym ogniwem na swoją obronę mam tylko to, cały czas uważam, że zrobiłem mniej szkody niż Rymanowski.
2. Chciałbym zwrócić uwagę na to, o czym, troche sfrustrowany, napisałem wczoraj, że cały czas istnieja jakaś doza możliwości, że w mafii siedzi razem żelazny z jackiem. Żelazny napisał duży post na powitanie, wszyscy się ucieszyli, że wszedł za fantoma i jako pewnik bardzo przyjęli to, że wypowiada się rzeczowo więc jest czysty. Nie wiem jak to działa w innych grach/edycjach ale odgórna presja administratora na to, żeby wprowadzić zastępstwo do gry mogła wynikać z faktu, że fantom mógł być pierwotnym mafiozą i organizator nie chciał żeby 1 z mafiozów odpadł za bycie afkiem. Jacek był tym, który od początku razem z Rymanowskim nakręcali grę, cień podejrzaenia nie padł na niego ani razu. Przy całym chaosie jaki sami sobie wywołaliśmy jest opcja, że gościu siedzi i tylko sie z nas śmieje, ale.... 3...ale największą dziure logiczną w tej teorii z pkt 2 jest taka, że wymodlenie przez księdza w drugim linczu dobrej osoby świadczy raczej o tym, że razem tam nie siedzą bo byli najlepszymi kandydatami do wymordowania, (imho ksiądz na tamtym etapie po prostu NIE MÓGŁ modlić się za kogoś innego niż Ci dwaj) więc.. 4. ...kierując sie najprostszą logiką w mafii jest 2 debili więc podejrzewam: - pasek - kurier - hamilton (Jak nie wydarzy się jakaś bomba albo podłożenie to wytupuję z tej trójki napiszę większe uzasadnienie przed oddaniem głosu) 5. Anotniusza cały czas uważam za czystego sytuacje z 1 dnia, większość rzeczy, ktore pisał potem świadczą o tym że ta absencja nie była udawana i to raczej nie jest jakiś masterplan 6. Co do kapłana to też mam podejrzenia ale jaki sens jest to pisać?
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Apr 4, 2023 15:35:07 GMT 1
Kot, weź już potwierdź, że nie jesteś tym medykiem, żebym mógł przerzucić głos na kuriera. NIE JESTEM
|
|
|
Post by Żelazny rezerwowy on Apr 4, 2023 15:35:29 GMT 1
Jestem, skończyłem czytać: 1.No nie da się zaprzeczyć, że jestem słabym ogniwem na swoją obronę mam tylko to, cały czas uważam, że zrobiłem mniej szkody niż Rymanowski. 2. Chciałbym zwrócić uwagę na to, o czym, troche sfrustrowany, napisałem wczoraj, że cały czas istnieja jakaś doza możliwości, że w mafii siedzi razem żelazny z jackiem. Żelazny napisał duży post na powitanie, wszyscy się ucieszyli, że wszedł za fantoma i jako pewnik bardzo przyjęli to, że wypowiada się rzeczowo więc jest czysty. Nie wiem jak to działa w innych grach/edycjach ale odgórna presja administratora na to, żeby wprowadzić zastępstwo do gry mogła wynikać z faktu, że fantom mógł być pierwotnym mafiozą i organizator nie chciał żeby 1 z mafiozów odpadł za bycie afkiem. Jacek był tym, który od początku razem z Rymanowskim nakręcali grę, cień podejrzaenia nie padł na niego ani razu. Przy całym chaosie jaki sami sobie wywołaliśmy jest opcja, że gościu siedzi i tylko sie z nas śmieje, ale.... 3...ale największą dziure logiczną w tej teorii z pkt 2 jest taka, że wymodlenie przez księdza w drugim linczu dobrej osoby świadczy raczej o tym, że razem tam nie siedzą bo byli najlepszymi kandydatami do wymordowania, (imho ksiądz na tamtym etapie po prostu NIE MÓGŁ modlić się za kogoś innego niż Ci dwaj) więc.. 4. ...kierując sie najprostszą logiką w mafii jest 2 debili więc podejrzewam: - pasek - kurier - hamilton (Jak nie wydarzy się jakaś bomba albo podłożenie to wytupuję z tej trójki napiszę większe uzasadnienie przed oddaniem głosu) 5. Anotniusza cały czas uważam za czystego sytuacje z 1 dnia, większość rzeczy, ktore pisał potem świadczą o tym że ta absencja nie była udawana i to raczej nie jest jakiś masterplan 6. Co do kapłana to też mam podejrzenia ale jaki sens jest to pisać? mamy claim Paska, że modlił się za mnie
|
|
|
Post by Żelazny rezerwowy on Apr 4, 2023 15:37:52 GMT 1
I jeśli gra się skończy naszym zwycięstwem to gra Bogdana będzie git, bez niego to mielibyśmy z 20 stron materiału do analizy a nie 44. Kurier by sobie czillował bombę, a tak to leci dziś.
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Apr 4, 2023 15:42:37 GMT 1
I jeśli gra się skończy naszym zwycięstwem to gra Bogdana będzie git, bez niego to mielibyśmy z 20 stron materiału do analizy a nie 44. Kurier by sobie czillował bombę, a tak to leci dziś. no dobra możemy się umowić, że był niewinny więc to, że na niego głosowaliśmy (w tym ja bardzo mocnoi emocjonalnie, za tym optowałem) więc nie bede już o nim pisał źle bo to nie ma sensu.
Przeczytam jeszcze raz wszystkie strony od wczorajszego linczu, uzasadnie mój głos na kogoś z mojej tójki podejrzanych z poprzedniego posta. Nie wiem co się będzie działo dziś przed samym głosowaniem ale ja zmienić głos będę mógł najpóźniej o 19;30 i mała szansa, że wbiję przed 21.
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 4, 2023 15:48:22 GMT 1
I jeśli gra się skończy naszym zwycięstwem to gra Bogdana będzie git, bez niego to mielibyśmy z 20 stron materiału do analizy a nie 44. Kurier by sobie czillował bombę, a tak to leci dziś. no dobra możemy się umowić, że był niewinny więc to, że na niego głosowaliśmy (w tym ja bardzo mocnoi emocjonalnie, za tym optowałem) więc nie bede już o nim pisał źle bo to nie ma sensu.
Przeczytam jeszcze raz wszystkie strony od wczorajszego linczu, uzasadnie mój głos na kogoś z mojej tójki podejrzanych z poprzedniego posta. Nie wiem co się będzie działo dziś przed samym głosowaniem ale ja zmienić głos będę mógł najpóźniej o 19;30 i mała szansa, że wbiję przed 21.
Nie doczytałeś, ja jestem księdzem, a wczoraj Hamilton na sekundy przed końcem głosowania zmienił głos, żeby Kurier nie padł. To ci dwaj są w mafii. Dzisiaj lecimy na kuriera.
|
|
|
Post by Żelazny rezerwowy on Apr 4, 2023 15:58:18 GMT 1
Przeczytać możesz, napisać analizę możesz ale samotny głos jest dziś bez sensu. Znowu remis możesz zrobić.
|
|
|
Post by Żelazny rezerwowy on Apr 4, 2023 16:01:27 GMT 1
Jest nas 7, mamy dwóch pewnych niewinnych, dwóch niewinnych musi iść z nimi. Max jeden niewinny może zabłądzić.
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 4, 2023 16:03:19 GMT 1
Kot, weź już potwierdź, że nie jesteś tym medykiem, żebym mógł przerzucić głos na kuriera. NIE JESTEM Dziękuję. W takim razie ten temat jest już jasny. Chyba, że Jacek wyskoczy tu z prawdziwą bombą. Nie ma na to chyba już jednak szans. Przestawiam głos na kuriera.
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Apr 4, 2023 16:13:09 GMT 1
Nie wiem, kto to jest "każdy", tak mówiłeś ty i Marek, z kolei Jacek mówił, żeby się odsłonić pod pewnymi warunkami. Imo możecie się już poddać, bo teraz tylko niepotrzebny słowotok leci, a gra już wygrana. Nawet Hamilton, który nic nie ogarnia powiedział, że zasługujesz na lincz za to XDDD Śmiało wylinczuj mnie, a jesteś następny w kolejce Nic takiego nie mówiłem, ja po prostu zaufałem wcześniejszym wiadomością, teraz jednak on jest raczej zaufany więc no.
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Apr 4, 2023 16:16:31 GMT 1
Ale jeśli nie będzie nim kurier tą mafią pragnę przypomnieć, że kolejnymi podejrzanymi będą dla mnie marek i kot.
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Apr 4, 2023 16:32:21 GMT 1
Dobra brzytwoa ockhama nad paskiem już nie ma sensu się chyba rozpisywać. z dwójki hamilto kurier, kurier może bardziej zaszkodzić jak nie zostanie wyjebany
|
|
|
Post by Żelazny rezerwowy on Apr 4, 2023 16:40:34 GMT 1
A kto będzie z kurierem w mafii, kocie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 17:37:18 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Apr 4, 2023 17:37:18 GMT 1
Jest nas 7, mamy dwóch pewnych niewinnych, dwóch niewinnych musi iść z nimi. Max jeden niewinny może zabłądzić. Ja ten zabłądziny jak coś
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 17:41:50 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Apr 4, 2023 17:41:50 GMT 1
Dobra brzytwoa ockhama nad paskiem już nie ma sensu się chyba rozpisywać. z dwójki hamilto kurier, kurier może bardziej zaszkodzić jak nie zostanie wyjebany Jak moge zaszkodzić xD. Nawet nikogo poza Jackiem nie zazieleniałem za bardzo. Duet Hamilton - Kurier nie jest możliwy bo ani razu przez całą grę nie stwierdziłem, że był dobry. Wystaczy go wyjebać, zobaczyć, że jest niewinny i wtedy wyjdzie też to, że nikt tak naprawdę przez całą grę mnie nie zazielenił, a każdy tylko chce mnie wyjebać - czyli nie mogę być w mafii. To jest obvious, że na tym etapie mafia gra razem, a ja jestem jebany przez każdego.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 17:43:35 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Apr 4, 2023 17:43:35 GMT 1
Nawet Hamilton, który nic nie ogarnia powiedział, że zasługujesz na lincz za to XDDD Śmiało wylinczuj mnie, a jesteś następny w kolejce Nic takiego nie mówiłem, ja po prostu zaufałem wcześniejszym wiadomością, teraz jednak on jest raczej zaufany więc no. ???? USUNĄŁEŚ POSTA? HALO TO JEST WGL DOZWOLENE???
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 17:45:19 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Apr 4, 2023 17:45:19 GMT 1
Czyli jak Pasek jest księdzem, to on może prowadzić gierkę, ale wydaje mi się, że i tak zasluguję na odstrzelenie jako pierwszy za zagranie. Nie jestem pewny tylko do tych graczy, którzy praktycznie wgl nic nie piszą, a wciąż też nie jestem pewny co do roli Marka, który jedynie często chce wygłosować za tłumem i on jest dla mnie najbardziej podejrzanym. Dobra nie ważne, sorry nie zauważyłem tego posta, jestem w ruchu. Ale jak nie napisałeś, jak tu jest wyraźnie napisane, że zasługuje na odstrzelenie xDDD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 17:45:40 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Apr 4, 2023 17:45:40 GMT 1
Nawet Hamilton, który nic nie ogarnia powiedział, że zasługujesz na lincz za to XDDD Śmiało wylinczuj mnie, a jesteś następny w kolejce Nic takiego nie mówiłem, ja po prostu zaufałem wcześniejszym wiadomością, teraz jednak on jest raczej zaufany więc no.
|
|