|
Post by Żelazny rezerwowy on Apr 4, 2023 19:02:00 GMT 1
Mam nadzieję, że Jacek przeżył lot...
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 4, 2023 19:13:36 GMT 1
Zostało 47 minut, a ja już czuję w powietrzu dziwny niepokój.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 19:17:42 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 4, 2023 19:17:42 GMT 1
Już jestem dostępny, nadrabiam.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 19:21:57 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 4, 2023 19:21:57 GMT 1
Na tym etapie rozgrywki to już nie ma znaczenia, ale oczywiście to ja jestem księdzem, oczywiście broniłem siebie dnia pierwszego i żelaznego dnia trzeciego. Jacek dobrze mnie przeczytał, przy okazji dziękuję za komplement, że dobry ksiądz właśnie tak by zagrał. Moja rola na tym etapie nie ma już sensu, bo przecież mafia wie, że biła w żelaznego, a dwa razy bronić go nie mogę, więc wiadomo też kto padnie w mordzie dzisiaj w nocy. Hamilton i Kurier to mafia i najlepiej dzisiaj już nie czytać ich postów, co jeszcze ktoś się niepotrzebnie zawaha. Trzeba tylko ustalić kogo najpierw, mi wszystko jedno. Dziękuję za ujawnienie się Pasek. Szukam czy na następnych stronach jest jakiś counterclaim.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 19:27:30 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Apr 4, 2023 19:27:30 GMT 1
No cóż, w każdym razie życzę powodzenia. Testament wrzucę pewnie jutro po 17-18
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 19:39:14 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 4, 2023 19:39:14 GMT 1
Na tym etapie rozgrywki to już nie ma znaczenia, ale oczywiście to ja jestem księdzem, oczywiście broniłem siebie dnia pierwszego i żelaznego dnia trzeciego. Jacek dobrze mnie przeczytał, przy okazji dziękuję za komplement, że dobry ksiądz właśnie tak by zagrał. Moja rola na tym etapie nie ma już sensu, bo przecież mafia wie, że biła w żelaznego, a dwa razy bronić go nie mogę, więc wiadomo też kto padnie w mordzie dzisiaj w nocy. Hamilton i Kurier to mafia i najlepiej dzisiaj już nie czytać ich postów, co jeszcze ktoś się niepotrzebnie zawaha. Trzeba tylko ustalić kogo najpierw, mi wszystko jedno. Teraz już potwierdzam. Ja nie jestem księdzem, jestem zwykłym miastowym. Nikt nie zrobił counterclaima, mafia odstrzeli cię jeśli będzie miała szansę, ale masz rację, jeśli mają mózg tonwiemy kto dzisiaj odpadnie. Nie ma za co za komplement, naturalna gra i dzięki za zaufanie mojej logice. Twój konflikt z Rymanowskim był nakręcony, ale doszliście do konsensusu. Najwyraźniej wbrew wszelkim przewidywaniom Rocco został wybity przez samych miastowych xD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 19:43:31 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 4, 2023 19:43:31 GMT 1
Na tym etapie rozgrywki to już nie ma znaczenia, ale oczywiście to ja jestem księdzem, oczywiście broniłem siebie dnia pierwszego i żelaznego dnia trzeciego. Jacek dobrze mnie przeczytał, przy okazji dziękuję za komplement, że dobry ksiądz właśnie tak by zagrał. Moja rola na tym etapie nie ma już sensu, bo przecież mafia wie, że biła w żelaznego, a dwa razy bronić go nie mogę, więc wiadomo też kto padnie w mordzie dzisiaj w nocy. Hamilton i Kurier to mafia i najlepiej dzisiaj już nie czytać ich postów, co jeszcze ktoś się niepotrzebnie zawaha. Trzeba tylko ustalić kogo najpierw, mi wszystko jedno. Właśnie zachowałeś się jak mafia wychodząc przed killem, mimo że o tym pisaliśmy. Teraz czekać na CC prawdziwego księdza. Jaki sens było iść w żelaznego skoro było więcej lepszych celów, jak np. Jacek. Teraz to jebie tak jakbyś ty z Żelaznym byli w mafii? Coś ty odjebał No i nie ma CC drugiego księdza, co potwierdza niewinność paska. Kolega z mafii chyba nie chce narazić skóry na bronienie Ciebie, żeby być potem wyrzucony dzisiaj lub nastęonego dnia, wnajgorszym razie w duecie z Paskiem.
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 4, 2023 19:47:05 GMT 1
No to mamy 6:1, wyniku mafia już nie jest w stanie zremisować.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 19:47:46 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 4, 2023 19:47:46 GMT 1
Panowie, zmieniłem głos, mamy 6 głosów do 1 na Kuriera.
Mamy dwa scenariusze: Bardziej prawdopodobny Drugi mafiozo się na niego wypiął i mafia spadnie do jednej osoby dzisiaj. W takim razie dzięki za solidne głosowanie.
Mniej prawdopodobny Kurier jest niewinny i musimy na nowo rozpatrzyć głosy. Hamilton jest najlepszym drugim trafem, ale kot lub marek aureliusz też wchodzą w grę. W takim razie musimy zrobić generalny ogar aby wygrać meczówkę.
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 4, 2023 19:48:34 GMT 1
Niezależnie od dzisiejszego wyniku Hamilton jest jutro do odpadki.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 4, 2023 19:48:42 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Apr 4, 2023 19:48:42 GMT 1
Bawcie sie dobrze, jeśli to wygracie to będzie jakiś cud xD nie moge sie doczekać, żeby zobaczyć jak przebiegnie dalsza gra
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 4, 2023 19:57:07 GMT 1
Pasek, módl się o siebie.
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 4, 2023 19:59:11 GMT 1
Pasek, módl się o siebie. Jasna sprawa
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 4, 2023 19:59:34 GMT 1
Ja rozpoczynam modły, żeby jednak kurier był czerwony.
|
|
|
Post by Volverin on Apr 4, 2023 20:00:18 GMT 1
LINCZ PIĄTYKurier DPD – Niewinny, bezrolnyKurier DPD [6] – Żelazny rezerwowy, Jan Chryzostom Pasek, Marek Antoniusz, Kot w butach, Alexander Hamilton, Jacek Kaczmarski Alexander Hamilton [1] - Kurier DPD
Kurier DPD masz czas na testament do jutra do 21:00, w tym temacie.
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 4, 2023 20:00:29 GMT 1
lol
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 4, 2023 20:00:48 GMT 1
Ta gra mi tak chujowo idzie, że szkoda gadać.
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Apr 4, 2023 20:01:30 GMT 1
I już rozumiecie dlaczego miałem problemy między dwoma, bo obu wierzyłem...
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Apr 4, 2023 20:03:31 GMT 1
Dlatego tak jak mówiłem na początku dla mnie podejrzanymi są kot i marek
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 4, 2023 20:11:50 GMT 1
Jacek ponownie czekający na koniec dnia, aby głosować, Żelazny, któremu zależało, aby zlinczować kuriera przed Hamiltonem, Hamilton, który gra totalnego złego geniusza i kot, który milczy i wbija na czat tylko raz dziennie. Dobrze jest.
Masz świadomość Pasek, że jesteś jedyną osobą, która w 100% jest zielona? Mam nadzieję, gdyż cokolwiek teraz nie zrobisz, będę musiał iść za Tobą. Chyba, że za chwilę polecę w mordzie.
|
|