|
Post by Andrzej dupa on Mar 31, 2023 16:48:05 GMT 1
Taki komentarz mógł wygłosić tylko kapitalistyczny pies Ładnie się dobraliście, koledzy. Jeden spanikował i drugi bohatersko ratuje sytuację czerwonych? Czerwony to piękny kolor, mój koci zmysł podpowiada mi, że kurwiszon jest niewinny.
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Mar 31, 2023 16:55:51 GMT 1
a może lepiej wyrzucić tych, którzy są cicho
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Mar 31, 2023 16:56:34 GMT 1
A może wy sami jesteście mafią, która chce wyrzucić, przewodząc za wyrzuceniem?
|
|
|
Post by kurwiszon on Mar 31, 2023 16:58:04 GMT 1
fantom dalej sparaliżowany ze strachu?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 16:59:28 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 16:59:28 GMT 1
Dziwna jest ta nagła komitywa anty-Hamiltonowa która powstaje na dwie godziny przed głosowaniem. Z drugiej strony Hamilton też mocno afczy
Czuję się jak Hołownia xD
Nie no, zostaję przy swoich oryginalnych decyzjach, pierwszego dnia głosuję na nieaktywnych, największa szansa na wywalenie cichego mafiozy, a jeśli nie przyśpieszenie gry. Nie chciałbym za kilka rund obudzić się z palcem w nocniku gdy będę miał kilka podejrzeń, a w tle dalej będzie siedział gracz z 5 wiadomościami.
To lecę po swoich podejrzeniach o wymienionych przeze mnie kilka godzin temu nieaktywnych
Hamilton coś tam pisze, coś tam przebąkuję, może go piątek porwał, z drugiej strony Pasek na niego ciśnie, a Pasek brzmi mi lekko legitnie.
Kot miauczy na lewo i prawo, uruchomił się przed głosowaniem, czyli raczej się przestraszył tego jak biłem w bębenek na nieaktywnych albo MG mu napisał żeby ruszył dupę.
Marek Aureliusz kilka razy zabrał głos, lepsze to niż nic.
Rocco Siffredi gra kreacją i zdrowo odbija piłeczkę gdy w niego rzucam, brzmi git, ludzkie odruchy, nie oskarża nikogo o bycie mafią pierwszego dnia
Fantom siedzi i sra, nic nie pisze. Chyba ma mój głos, najwyżej zmienię.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:00:06 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 17:00:06 GMT 1
fantom dalej sparaliżowany ze strachu? Ale żebym z lewakiem się zgadzał? 😯
|
|
|
Post by kurwiszon on Mar 31, 2023 17:00:08 GMT 1
jakbym był mafjozą to nie agitowałbym za wyrzuceniem najmniej aktywnej osoby, proste. dla mnie liczy się fun, bardzo lubię seks, chociaż od dwóch lat jestem już na seksualnej emeryturze, pozdro Rocco
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Mar 31, 2023 17:00:48 GMT 1
Weźcie pod uwagę że nie każdy ma czas siedzeć na forum i opdisywać, dlatego przeprosiłem uniżenie za swoją obecność, a raczej jej brak.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:05:22 GMT 1
a może lepiej wyrzucić tych, którzy są cicho Weźcie pod uwagę że nie każdy ma czas siedzeć na forum i opdisywać xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:07:17 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 17:07:17 GMT 1
Kuźwa, Rymanowski wyprzedził XD
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:08:51 GMT 1
To ja jestem za Hamiltonem. Mafii trzeba szukać wśród wodolejców Dla ciebie wodolejca=nieaktywny, czy jak, bo już się pogubiłem?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:14:08 GMT 1
via mobile
Post by Jan Chryzostom Pasek on Mar 31, 2023 17:14:08 GMT 1
Wodolejca to taki co coś pisze, ale nie rzeczowo. Nieaktywnych warto wywalać jeśli chcemy redukować ryzyko, bo strata aktywnego niewinnego jest kosztowna.
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Mar 31, 2023 17:14:47 GMT 1
A może wy sami jesteście mafią, która chce wyrzucić, przewodząc za wyrzuceniem? tak w sumie przeczytałem wszystko 4 raz i zmieniam swe zdanie. Dodaje w ciemno Fantoma bo nic nie napisał a to chyba postać z chińskiej bajki a to gorsze niż bycie przydupasem cezara, ślązakiem, chujowym dziennikarzem czy bardem alkoholikiem.
Na kurwisozna od początku wsiedli: -bogdan -kurier
-marek cweliusz (może też Bebok - nie wiem nie szprecham) Jak dużo pisze to może się sam podłoży, na razie moje rewolucyjne serce będzie go bronić.
O reszcie ma skromna persona nie ma jeszcze żadnego zdania
Nie spojrzałem, że Bobek już zagłosował na fantoma zanim to napisałem. Jednak może mnie przekona ślunzak
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Mar 31, 2023 17:14:47 GMT 1
znaczy jak ja czytałem to tylko kilka twarzy się przypominało mi, a jednak aktywnością żadną ktoś tutaj też mógł się wykazać
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Mar 31, 2023 17:18:20 GMT 1
A na początku jednak faza sprawdzania poprzez pisanie kogo wyrzucić, zawsze jest kusząca, bo jednak ta gra psychologiczna jest, więc dla mafiozów mógł to być test
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:22:34 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 17:22:34 GMT 1
Odjeb się od mojego alkoholizmu agresywny kocie xd
Waham się, kurwiszona wolę zostawić, chcę zobaczyć na kogo zagłosuje, nie jest na tyle sus aby go wygłosować gdy fantom nic nie robi. Reszta podejrzeń u mnie jest zby płytka by na podstawie ich kogoś wyrzucać.
Lekko agresywna para Hamilton - Pasek mnie interesuje, zobaczymy jak się to będzie rozwijać w czasie gry, może jeden z nich jest czerwony
|
|
|
Post by kurwiszon on Mar 31, 2023 17:25:16 GMT 1
mamy jeszcze trochę czasu, ale raczej sprawa prosta, walę w Fantoma. no chyba że będzie sytuacja 3-3 ja:<ktoś inny>, to wtedy chronie swoje dupsko. jestem czerwony, ale niewinny
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:25:32 GMT 1
1. Kurier DPD - właściwie tylko posty kreacyjne i podczepka pod mój głos w kurwiszona 2. Jacek Kaczmarski - zielony vibe, podzielam trud znajdowania mafii w tak biernym mieście 3. kurwiszon - no dziwny typ, na początku "ja się stresuję, zostawcie mnie..." a potem "Bogdan się DOPIERDALA. WYJEBAŁBYM go" 4. Jan Chryzostom Pasek - nie mam zdania 6. Kot w butach - trochę dziwna argumentacja, że strzela "w ciemno" w Hamiltona, po czym mówi, że przeczytał wszystko i nadal strzela w Hamiltona, tylko jakby mniej w ciemno 7. Rocco Siffredi - nieaktywny, jeśli jesteś miastowym, to naprawdę nie pomagasz 8. Alexander Hamilton - może faktycznie jakiś nieogar przymulony chorobą, ale nie można ryzykować na dłuższą metę 11. Bebok - fajny zielony vibe, doceniam język
9. Dildo Vaggins - totalnie nieaktywny 10. Fantom - totalnie nieaktywny 12. Marek Antoniusz - totalnie nieaktywny
Na ten moment wydaje mi się, że najwięcej powiedzieć może lincz na kurwiszonie (kto się podczepiał pod mój atak na niego), fantomie i Hamiltonie (gdyby byli zieloni, to warto zbadać czy czasem ktoś nie wpycha takich nieaktywów w kolejkę, żebyśmy do mafiozów doszli później).
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:28:32 GMT 1
Na ten moment mogę iść w trójkę kurwiszon, fantom i Hamilton. Chociaż rozumiem argumenty, że kurwiszon może się jeszcze wykazać.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:29:59 GMT 1
Fantom, co ty na te mecyje?
|
|