|
Post by Andrzej dupa on Mar 31, 2023 17:30:15 GMT 1
6. Kot w butach - trochę dziwna argumentacja, że strzela "w ciemno" w Hamiltona, po czym mówi, że przeczytał wszystko i nadal strzela w Hamiltona, tylko jakby mniej w ciemno Przecież przyznałem rację hamiltonowi i dalem fantoma xd
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:31:03 GMT 1
A to faktycznie, nie ogarnąłem, że jednak fantom. Ale to tylko ze względu na kreację chińskobajkową?
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Mar 31, 2023 17:39:22 GMT 1
A to faktycznie, nie ogarnąłem, że jednak fantom. Ale to tylko ze względu na kreację chińskobajkową? czego bym nie napisał w jakim języku bym nie napisał to jestem zdania, niech w pierwszej leci afk. Z tego co widzę jak to się rozkręca to nawet jak fantom niewinny to do jutra ktoś się zdąży podłożyć.
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Mar 31, 2023 17:40:24 GMT 1
A to faktycznie, nie ogarnąłem, że jednak fantom. Ale to tylko ze względu na kreację chińskobajkową? czego bym nie napisał w jakim języku bym nie napisał to jestem zdania, niech w pierwszej leci afk. Z tego co widzę jak to się rozkręca to nawet jak fantom niewinny to do jutra ktoś się zdąży podłożyć.
Hamiltonowi nie ufam cały czas jbc.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:42:48 GMT 1
via mobile
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:42:48 GMT 1
Ja się bardzo obawiam, że jak będziemy walić w afki, to nam linczy zabraknie. Z tego, co rozumiem, to mamy 4 lincze w których musimy odwalić 2 mafiozów (zakładając, że ksiądz nie wymodli żadnego mordu).
Ciężary, ciężary.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:43:31 GMT 1
via mobile
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:43:31 GMT 1
Piąty lincz to byłaby już meczówka.
|
|
|
Post by Rocco Siffredi on Mar 31, 2023 17:46:28 GMT 1
Wietrzny wieczór. Boli mnie głowa. Popijam whisky. Palę cygaro. Swędzi mnie penis - ale to normalne po kilkugodzinnym stosunku. Lubię swoją pracę, choć nie zawsze jest łatwo. Przyglądam się życiu miasta. Widzę tu wielu aspirujących samców alfa. Zagryziecie się jak zwierzęta walczące o przywództwo w stadzie. Pozwólmy zagryźć się krzykaczom. Prawdziwy miastowy który nie ma nic na sumie obserwuje i czeka na rozwój wydarzeń. Podejrzane, że niektórzy szukają winnych, gdy nie ma jeszcze zbrodni. Trwa teatr, świadomi obserwują w ciszy każdy ruch i gdy nadejdzie godzina - ruszą jak gepard w pogoni za antylopą. Cicho, szybko, skutecznie.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:47:11 GMT 1
via mobile
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 17:47:11 GMT 1
"Podejrzane, że niektórzy szukają winnych, gdy nie ma jeszcze zbrodni."
A zdajesz sobie sprawę, że dziś musimy kogoś zlinczować?
"Prawdziwy miastowy który nie ma nic na sumie obserwuje i czeka na rozwój wydarzeń."
Tak, ciekawe jaki byłby rozwój wydarzeń, gdyby każdy tylko czekał na rozwój wydarzeń. Bardzo nie podoba mi się ten post, Rocco.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:52:52 GMT 1
via mobile
Post by Jan Chryzostom Pasek on Mar 31, 2023 17:52:52 GMT 1
Jakby co to ja planuję przeczytać cały wątek jeszcze jakoś za godzinę, możliwe, że zmienię swój głos. Hamilton mi mocno podśmierduje, ale pamiętajmy, że to pierwszy dzień, więc mimo to większa szansa że jest niewinny.
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 17:55:57 GMT 1
Najbardziej to chciałbym nikogo nie linczować przed zabójstwem mafii, bo szansa że bez najważniejszych danych nt. głosowań lub zabójstwa mafii zlinczujemy dobrze to 1/12, jakieś 8%. Szkoda że nie ma opcji skipu.
Moje opinie: Rymanowski - robi połowę rozkmin i , dobrze zakręcił wokół kurwiszona, po potencjalnym linczu lub śmierci lub głosach na kurwiszona będziemy mieli materiał na szukanie mafii
kurwiszon - dziwna urwana wiadomość z drugiej bodajże strony, dba o swoją skórę, głośno podchwycił moją sugestię fantoma - chaotyczny neutralny, bardziej mnie obchodzą nagonki i opinie na jego temat niż sam on
Bebok - fajne zagranie ze Śląskim, sporo pisze, dużo fajnej kreacji ale mało kontentu, lekkie wbicie na Hamiltona, poza tym mało o nim wiem
Pasek - spina z Hamiltonem, szybki głos, takie impulsywne zachowanie nie pomaga miastu imho
Hamilton - spina z Paskiem, ale to bardziej Pasek jego oskarża, mało pisze, jeszcze mniej kmini, kilka osób się na niego focusuje, ale nie wiem czemu nie np. na Marka Aureliusza
Kot - mało pisze, dużo oskarża, za to odpowiada na pytania, brzmi jak młody podekscytowany,
Siffredi - fajnie że pisze, szkoda że tylko w kreacji, mam nadzieję że po pierwszym linczu będzie bardziej aktywny, bo teraz
Kurier - atak na kurwiszona z dupy, poza tym nieaktywny
Antoniusz - atak na kurwiszona z dupy, poza tym nieaktywny, szansa na duet z Kurierem? To byłoby za proste
Vaggins - nieaktywny
Fantom - nieaktywny
EDIT: Usuwam grupowanie w pary, bo na podejrzane duety mafii za słabe poszlaki, na duety oskarżających się nawzajem zbyt niewyraźnie, a na pary nieaktywnych nie ma co. Chyba walnę Excela xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:56:15 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 17:56:15 GMT 1
W pierwszej kolejności glomobicie, o ile można nazważ kogoś glonem po jednym dniu. Do jutra będziemy mieli lepszy obraz kto jest aktywny, kto gra na zwłokę i się nie wychyla, a kto naprawdę glonuje
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Mar 31, 2023 17:56:18 GMT 1
Wietrzny wieczór. Boli mnie głowa. Popijam whisky. Palę cygaro. Swędzi mnie penis - ale to normalne po kilkugodzinnym stosunku. Lubię swoją pracę, choć nie zawsze jest łatwo. Przyglądam się życiu miasta. Widzę tu wielu aspirujących samców alfa. Zagryziecie się jak zwierzęta walczące o przywództwo w stadzie. Pozwólmy zagryźć się krzykaczom. Prawdziwy miastowy który nie ma nic na sumie obserwuje i czeka na rozwój wydarzeń. Podejrzane, że niektórzy szukają winnych, gdy nie ma jeszcze zbrodni. Trwa teatr, świadomi obserwują w ciszy każdy ruch i gdy nadejdzie godzina - ruszą jak gepard w pogoni za antylopą. Cicho, szybko, skutecznie. jak Cie swedzi penis to możesz zakończyć abstynencje seksualną kurwiszona. Miau
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 17:57:49 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 17:57:49 GMT 1
Najbardziej to chciałbym nikogo nie linczować przed zabójstwem mafii, bo szansa że bez najważniejszych danych nt. głosowań lub zabójstwa mafii zlinczujemy dobrze to 1/12, jakieś 8%. Szkoda że nie ma opcji skipu. Moje opinie: Rymanowski - robi połowę rozkmin i , dobrze zakręcił wokół kurwiszona, po potencjalnym linczu lub śmierci lub głosach na kurwiszona będziemy mieli materiał na szukanie mafii kurwiszon - dziwna urwana wiadomość z drugiej bodajże strony, dba o swoją skórę, głośno podchwycił moją sugestię fantoma - chaotyczny neutralny, bardziej mnie obchodzą nagonki i opinie na jego temat niż sam on Kurier - atak na kurwiszona z dupy, poza tym nieaktywny Antoniusz - atak na kurwiszona z dupy, poza tym nieaktywny, szansa na duet z Kurierem? To byłoby za proste Pasek - spina z Hamiltonem, szybki głos, takie impulsywne zachowanie nie pomaga miastu imho Hamilton - spina z Paskiem, ale to bardziej Pasek jego oskarża, mało pisze, jeszcze mniej kmini, kilka osób się na niego focusuje, ale nie wiem czemu nie np. na Marka Aureliusza Bebok - fajne zagranie ze Śląskim, sporo pisze, dużo fajnej kreacji ale mało kontentu, lekkie wbicie na Hamiltona, poza tym mało o nim wiem Kot - mało pisze, dużo oskarża, za to odpowiada na pytania, brzmi jak młody podekscytowany, Siffredi - fajnie że pisze, szkoda że tylko w kreacji, mam nadzieję że po pierwszym linczu będzie bardziej aktywny, bo teraz Vaggins - nieaktywny Fantom - nieaktywny wypraszam sobie, co to znaczy atak z dupy? Zaatakowałem bo jego posty wydawały mi się mafijne
|
|
|
Post by Rocco Siffredi on Mar 31, 2023 17:59:46 GMT 1
"Podejrzane, że niektórzy szukają winnych, gdy nie ma jeszcze zbrodni." A zdajesz sobie sprawę, że dziś musimy kogoś zlinczować? "Prawdziwy miastowy który nie ma nic na sumie obserwuje i czeka na rozwój wydarzeń." Tak, ciekawe jaki byłby rozwój wydarzeń, gdyby każdy tylko czekał na rozwój wydarzeń. Bardzo nie podoba mi się ten post, Rocco. Ja na pewno nie przyczynię się do linczu na przypadkowej osobie. Mam swoje zasady. Jestem katolikiem, szanuję kodeks humanitarny i nie godzę się na takie postępowanie. Swój głos oddam na siebie, wyczekując co się stanie i czy do jakiejś zbrodni w ogóle dojdzie.
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:00:21 GMT 1
praca nie bierze jeńców, a mogłoby być tak pięknie z trzydniowym tygodniem pracy... mam już pewne przemyślenia, kto mafia, ten wie. wieczorem będzie robione rozliczenie Prosze przekazać paczke swoim mafijnym kolegom No to jest z dupy, tym bardziej że to Twój pierwszy post ingame po dostarczeniu paczuszki xd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:00:59 GMT 1
via mobile
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 18:00:59 GMT 1
To bardzo wygodne podejście Rocco, nie udzielać się, nie robić interakcji, nie głosować i koślawo uzasadniać takie postępowanie rzekomą strategią.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:03:02 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 18:03:02 GMT 1
Prosze przekazać paczke swoim mafijnym kolegom No to jest z dupy, tym bardziej że to Twój pierwszy post ingame po dostarczeniu paczuszki To chyba oczywiste, że skoro napisał ''Kto mafia, ten wie'' To znaczy że podzielił się już na mafijnym swoimi przemyśleniami. Bronisz winnego?
|
|
|
Post by Rocco Siffredi on Mar 31, 2023 18:04:12 GMT 1
Bogdanie, nie jesteśmy teraz w telewizji. Nie możesz siać PiSowskiej propagandy wiedząc, że widz zza telewizora Ci nie odpowie. Tu odpowiedź będzie szybka i dosadna. Skończ proszę sprawiać wrażenie, że nie wchodzę w interakcje, bo robię to po raz kolejny. Tak jak wcześniej wspomniałem, nie zamierzam brać udziału w linczu, gdy nie ma nawet żadnej zbrodni. Niemniej, twoje zachowanie i skłonność do narzucania narracji i przypisywania innym cech, które nie istnieją, są bardzo alarmujące. Z
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:07:12 GMT 1
via mobile
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 18:07:12 GMT 1
Rocco, jakie cechy ci przypisałem, a z którymi się nie zgadasz? Zasadziłeś dwa najbardziej mafijne posty tej rozgrywki, jeden po drugim.
|
|
|
Post by Rocco Siffredi on Mar 31, 2023 18:09:27 GMT 1
To bardzo wygodne podejście Rocco, nie udzielać się, nie robić interakcji, nie głosować i koślawo uzasadniać takie postępowanie rzekomą strategią. Właśnie to mam na myśli.
|
|