|
Post by kurwiszon on Mar 31, 2023 18:41:14 GMT 1
tłumacze konserwatywnym chłopcom rzeczywistość
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:42:01 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:42:01 GMT 1
Na papieską to wypada postować jakieś ostre cenzo jak już, a nie losowe słowo, ale niech ci będzie, ta godzina jest bliska milionom Polaków xd
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Mar 31, 2023 18:42:34 GMT 1
Na papieską to wypada postować jakieś ostre cenzo jak już, a nie losowe słowo, ale niech ci będzie, ta godzina jest bliska milionom Polaków xd Ty byś nam mógł zaspiewac Barkę
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:43:12 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:43:12 GMT 1
Spójrzmy z perspektywy Rocco-mafiozy: - nie będzie się udzielał, bo "prawdziwy miastowy obserwuje" - minimalizuje szanse na wsypanie kolegi-mafiozy swoim pisaniem, - półwychodzi-półnie z kreacji - potem powie, że "heh to tylko kreacja była no co wy", - nie odda głosu - głos na mafiozę ryzykowny, bo ten mógłby paść, głos na niewinnego kandydata do linczu ryzykowny, bo potem będziemy szukać wśród tych głosów mafii, więc najwygodniej nie głosować. Same zalety tej strategii Roccowej. Korzyści dla miasta nie stwierdzono. No chyba że jest księdzem i nie chce sie wychylać przy jednoczesnym zachowaniu aktywności żeby nie polecieć d1 albo d2 Byłby skrajnym debilem, gdybyb będąc księdzem otwarcie rozmawiał o katolicyźmie kreacji xd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:44:41 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 18:44:41 GMT 1
No chyba że jest księdzem i nie chce sie wychylać przy jednoczesnym zachowaniu aktywności żeby nie polecieć d1 albo d2 Byłby skrajnym debilem, gdybyb będąc księdzem otwarcie rozmawiał o katolicyźmie kreacji xd Kto wie, może chce żeby mafia tak myślała
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Mar 31, 2023 18:54:47 GMT 1
To teraz czekamy, są jakieś specjalne role pewnie w mieście, to dajmy się im wykazać
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:58:29 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:58:29 GMT 1
To teraz czekamy, są jakieś specjalne role pewnie w mieście, to dajmy się im wykazać Czytałeś w ogóle jakie# zasady gry Hamilton? Wiesz jakie są role?
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Mar 31, 2023 19:07:44 GMT 1
To teraz czekamy, są jakieś specjalne role pewnie w mieście, to dajmy się im wykazać Czytałeś w ogóle jakie# zasady gry Hamilton? Wiesz jakie są role? Yeah
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 19:09:36 GMT 1
via mobile
Post by Jan Chryzostom Pasek on Mar 31, 2023 19:09:36 GMT 1
Przeczytałem cały wątek i materiału mało, ale najbardziej śmierdzi mi Bebok. Chłop dużo pisze, ale leje wodę na potęgę. Ewidentnie nie szuka celu, nie pomaga miastu, a jednocześnie chce dużo się udzielać. Może ten śląski to też strategia, żeby odniechciewało się czytać? Rocco - jeśli to mafia to bardzo początkująca, bo jego posty są tak bardzo mafijne, że moim zdaniem aż wybielające Hamilton - siedzi cicho, a potem się uaktywnia mocno. Mój atak na niego był trochę z dupy, ale dalej nie do końca podoba mi się jego styl gry. Fantom, Dildo, Antoniusz to typowe Afk, takich ludzi nie lubimy w grze, ale najprędzej są to bezrolowcy.
Imo mafia to Bebok i Hamilton.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 19:11:28 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 19:11:28 GMT 1
Przeczytałem cały wątek i materiału mało, ale najbardziej śmierdzi mi Bebok. Chłop dużo pisze, ale leje wodę na potęgę. Ewidentnie nie szuka celu, nie pomaga miastu, a jednocześnie chce dużo się udzielać. Może ten śląski to też strategia, żeby odniechciewało się czytać? Rocco - jeśli to mafia to bardzo początkująca, bo jego posty są tak bardzo mafijne, że moim zdaniem aż wybielające Hamilton - siedzi cicho, a potem się uaktywnia mocno. Mój atak na niego był trochę z dupy, ale dalej nie do końca podoba mi się jego styl gry. Fantom, Dildo, Antoniusz to typowe Afk, takich ludzi nie lubimy w grze, ale najprędzej są to bezrolowcy. Imo mafia to Bebok i Hamilton. Mam nadzieje że ten śląski to część kreacji, bo ja co drugie słowo rozumiem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 19:16:59 GMT 1
via mobile
Post by Jan Chryzostom Pasek on Mar 31, 2023 19:16:59 GMT 1
Jeszcze był dodał, że wg regulaminu jak glony nie zaczną się odzywać, to wylatują, więc nie wiem, czy jest sens na nich dziś głosować. Proponowałbym któregoś z ww dwójki i proszę o żywą dyskusję, żeby decyzja była wspólna i jakościowa. Coraz mniej czasu.
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 19:26:09 GMT 1
Jeszcze był dodał, że wg regulaminu jak glony nie zaczną się odzywać, to wylatują, więc nie wiem, czy jest sens na nich dziś głosować. Proponowałbym któregoś z ww dwójki i proszę o żywą dyskusję, żeby decyzja była wspólna i jakościowa. Coraz mniej czasu. Przyznaję że jestem trochę zajebany aktualnie, ale oskarżenie wobec ich obydwu wydają mi się przesadzone. Bobok dostrzega virtue-signalling Rocco który tak mocno wkurwia Bogdana i kusi mnie do złamania pierwotnego pomysłu wygłosowania anona. Dla mnie to plus na niego, słabo że jest na jakimś wyjściu, ale nic, ja też nie jestem zajebiście dostępny. Hamilton nikogo nie oskarża specjalnie, nie ogarnia mocno, ale z dwojga złego wolę to drugie niż pierwsze. Wolę Boboka który lepiej kmini niż Hamiltona, który wybitnie nie ogarnia, ale wątpię aby mafioza ani bawił się w merytoryczne wypowiedzi po śląsku, ani w rżnięcie głupa udając nooba. Moim zdaniem mafioza raczej by naskakiwał na wszystkich, próbując zrobić chaos, trochę w stylu Ciebie Pasek albo Kota w butach. Nie mniej za mało wiem aby któregoś z was oskarżyć, tym bardziej że widzę że się starasz.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 19:28:19 GMT 1
via mobile
Post by Bebok on Mar 31, 2023 19:28:19 GMT 1
Dopiyro doczytałem, iże prawidła wymŏgŏ PIYŃCIU postōw dziynnie. Bez to głos na fantoma niy ma synsu. Kot mi sie trochã zazielenił, tōż na terŏz zmiyniōł bych na Hamiltona abo Rocco.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 19:31:04 GMT 1
via mobile
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 19:31:04 GMT 1
Nie grajmy pod wywalenie za nieaktywność.
Będą publiczne upomnienia dla nieaktywnych, nie zostaną wyrzuceni od razu.
Poza tym jakiś gracz w rezerwie może być, więc nic nam to nie da. Jak jesteście przekonani do fantoma, to głosujcie. Nie grajmy regulaminem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 19:32:40 GMT 1
via mobile
Post by Dildo Vaggins on Mar 31, 2023 19:32:40 GMT 1
A tak zupełnie na poważnie to nigdy nie lubiłem pierwszego dnia w mafii gdzie strzelamy na ślepo jak metanol w mordę, na 99% wygłosujemy niewinnego, aż chciałoby się skipnąć. kurwiszon to lewak, ale głupio rozkręcać nagonkę z automatu na niego. Nie lepiej wywalić jakiegoś noname'a który jeszcze nic nie pisze w kreacji? To albo mafiozi który srają się napisać cokolwiek ze stresu albo afker który nic nie wniesie do gry. Tarararara, Bard Ojoj ktoś tu nie chce zabijać niewinnych oh nie ale się zasmuciłem No nie wiem ja bym się bardziej przejmowal np tworzeniem materiału. Na razie jestem na 3 stronie z czytaniem, na razie pierwszy post który mi zasmierdzial. Mam nadzieję że zdążę wszystko czytać do linczu ale nwm.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 19:34:24 GMT 1
via mobile
Post by Jan Chryzostom Pasek on Mar 31, 2023 19:34:24 GMT 1
Tylko co my mamy na Fantoma? Jeden jego post w ktorym się wita? Głos w niego to puste głosowanie. Chociaż fakt, że dzisiaj chyba już za późno na mocniejsze dywagacje.
|
|
|
Post by kurwiszon on Mar 31, 2023 19:35:04 GMT 1
Mimo wszystko bym przy tym głosie został, ale jak miasto pójdzie w Rocco, to jestem w stanie się podłączyć, coby się nie wyłamywać. Nawet jeśli jest miastowym, to większy fun, kiedy mamy więcej aktywnych graczy.
Czyli nieaktywny Fantom poleci jutro.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 19:40:30 GMT 1
via mobile
Post by Dildo Vaggins on Mar 31, 2023 19:40:30 GMT 1
Wietrzny wieczór. Boli mnie głowa. Popijam whisky. Palę cygaro. Swędzi mnie penis - ale to normalne po kilkugodzinnym stosunku. Lubię swoją pracę, choć nie zawsze jest łatwo. Przyglądam się życiu miasta. Widzę tu wielu aspirujących samców alfa. Zagryziecie się jak zwierzęta walczące o przywództwo w stadzie. Pozwólmy zagryźć się krzykaczom. Prawdziwy miastowy który nie ma nic na sumie obserwuje i czeka na rozwój wydarzeń. Podejrzane, że niektórzy szukają winnych, gdy nie ma jeszcze zbrodni. Trwa teatr, świadomi obserwują w ciszy każdy ruch i gdy nadejdzie godzina - ruszą jak gepard w pogoni za antylopą. Cicho, szybko, skutecznie. Fajny post o niczym kolega napisał na etapie gdzie już leci rozkmina kogo linczować.
|
|
|
Post by kurwiszon on Mar 31, 2023 19:43:50 GMT 1
Rocco, Hamilton - puste głosy. Zanotowane.
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 19:44:01 GMT 1
Mimo wszystko bym przy tym głosie został, ale jak miasto pójdzie w Rocco, to jestem w stanie się podłączyć, coby się nie wyłamywać. Nawet jeśli jest miastowym, to większy fun, kiedy mamy więcej aktywnych graczy. Czyli nieaktywny Fantom poleci jutro. Pasuje to wszystkim? Ja mam mieszane uczucia, ale raczej nie podejrzewam fantoma o progaming i zagłosowanie w ostatniej sekundzie. Tylko on został z afkarzy.
|
|