|
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:10:04 GMT 1
No to jest z dupy, tym bardziej że to Twój pierwszy post ingame po dostarczeniu paczuszki To chyba oczywiste, że skoro napisał ''Kto mafia, ten wie'' To znaczy że podzielił się już na mafijnym swoimi przemyśleniami. Bronisz winnego? Jestem gotów być adwokatem diab... kurwiszona w tej turze. Za dużo jest wokół niego ruchu, ze zbyt wielu stron. Przyczyny czemu mam o nim taką, a nie inną opinię masz w moim poście relacjowym.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:10:52 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 18:10:52 GMT 1
wybaczcie gentelmani, bo choroby mnie wzięły lekarstwa dziś morzem przypłynęły dlatego o info ładnie proszę bo mafii w tej grze nie znoszę Jak żeś chory, to czas masz nadrobić te 7 stron przecie, ja pół polski w tym czasie przejechałem
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 18:12:15 GMT 1
To bardzo wygodne podejście Rocco, nie udzielać się, nie robić interakcji, nie głosować i koślawo uzasadniać takie postępowanie rzekomą strategią. Właśnie to mam na myśli. Pozwólmy zagryźć się krzykaczom. Prawdziwy miastowy który nie ma nic na sumie obserwuje i czeka na rozwój wydarzeń. Ja na pewno nie przyczynię się do linczu na przypadkowej osobie. Przecież to jest uzasadnienie do nieudzielania się i niegłosowania. Bardzo podejrzane i koślawe.
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:13:43 GMT 1
Rocco - w przeintelektualizowany sposób ciągniesz swoją kreację w momencie gdy nie jest już to potrzebne, trochę słabo bo pozbawiasz nas danych które pomogą miastu. Nie ma co bawić się z nim w dyskusje gdy jest jeszcze w kreacji, Bogdan Rymanowski, powinien się ogarnąć po pierwszym linczu. Ale kurde, dobrze byłoby być porządnym katolikiem i skipnąć, nie zabijać nikogo w tym linczu. Napiszę do MG czy się da.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:14:38 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 18:14:38 GMT 1
To chyba oczywiste, że skoro napisał ''Kto mafia, ten wie'' To znaczy że podzielił się już na mafijnym swoimi przemyśleniami. Bronisz winnego? Jestem gotów być adwokatem diab... kurwiszona w tej turze. Za dużo jest wokół niego ruchu, ze zbyt wielu stron. Przyczyny czemu mam o nim taką, a nie inną opinię masz w moim poście relacjowym. Dobra, może i racja, może za bardzo się na niego uwzięliśmy i trzeba znowu spojrzeć na całą rozgrywkę niżeli na jedną osobę.
|
|
|
Post by Rocco Siffredi on Mar 31, 2023 18:15:27 GMT 1
Udzielam się, nie oddam swojego głosu, dopóki nie zostanie udowodniona jakakolwiek zbrodnia. Gram w otwarte karty panie Rymanowski. Mam swoje zasady. Nie mam ochoty dłużej tracić czasu na tę bezsensowną dyskusję. Nie jestem typem człowieka, który szuka winnych zanim są ku temu przesłanki.
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:18:32 GMT 1
Dzięki byku, ale dobrze że mnie sprawdzasz, można mi tu było wytknąć czepialstwo łatwo.
Co do tej rozjebanej gitary którą mi dostarczyłeś, to nie ma problemu, Ewka i Patrycja nawet ucieszone że tym razem dostały lanie gryfem, a nie pudłem rezonansowym.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Mar 31, 2023 18:20:17 GMT 1
Spójrzmy z perspektywy Rocco-mafiozy: - nie będzie się udzielał, bo "prawdziwy miastowy obserwuje" - minimalizuje szanse na wsypanie kolegi-mafiozy swoim pisaniem, - półwychodzi-półnie z kreacji - potem powie, że "heh to tylko kreacja była no co wy", - nie odda głosu - głos na mafiozę ryzykowny, bo ten mógłby paść, głos na niewinnego kandydata do linczu ryzykowny, bo potem będziemy szukać wśród tych głosów mafii, więc najwygodniej nie głosować.
Same zalety tej strategii Roccowej. Korzyści dla miasta nie stwierdzono.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:20:48 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 18:20:48 GMT 1
Udzielam się, nie oddam swojego głosu, dopóki nie zostanie udowodniona jakakolwiek zbrodnia. Gram w otwarte karty panie Rymanowski. Mam swoje zasady. Nie mam ochoty dłużej tracić czasu na tę bezsensowną dyskusję. Nie jestem typem człowieka, który szuka winnych zanim są ku temu przesłanki. No dobrze, a widzisz jakieś przesłanki lub powiązania w tym co piszą inny, które by wskazywały (chociaż trochę) na ich mafijność?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:21:04 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:21:04 GMT 1
Nie można. Brak głosów oznaczałby "remis między wszystkimi", a mafia może sobie wybrać kogo chce. Istnieje wariant forumowej z "no lynch", ale jeszcze nigdy tak nie graliśmy. Najgorzej. Czyli Rocco Siffredi działasz po prostu na szkodę miasta, dając silniejszy głos mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:21:30 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 18:21:30 GMT 1
Dzięki byku, ale dobrze że mnie sprawdzasz, można mi tu było wytknąć czepialstwo łatwo. Co do tej rozjebanej gitary którą mi dostarczyłeś, to nie ma problemu, Ewka i Patrycja nawet ucieszone że tym razem dostały lanie gryfem, a nie pudłem rezonansowym. Polecam sie na przyszłość, proszę o 5 gwiazek
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:23:39 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 18:23:39 GMT 1
Spójrzmy z perspektywy Rocco-mafiozy: - nie będzie się udzielał, bo "prawdziwy miastowy obserwuje" - minimalizuje szanse na wsypanie kolegi-mafiozy swoim pisaniem, - półwychodzi-półnie z kreacji - potem powie, że "heh to tylko kreacja była no co wy", - nie odda głosu - głos na mafiozę ryzykowny, bo ten mógłby paść, głos na niewinnego kandydata do linczu ryzykowny, bo potem będziemy szukać wśród tych głosów mafii, więc najwygodniej nie głosować. Same zalety tej strategii Roccowej. Korzyści dla miasta nie stwierdzono. No chyba że jest księdzem i nie chce sie wychylać przy jednoczesnym zachowaniu aktywności żeby nie polecieć d1 albo d2
|
|
|
Post by kurwiszon on Mar 31, 2023 18:24:47 GMT 1
kurwiszon - dziwna urwana wiadomość z drugiej bodajże strony, dba o swoją skórę, głośno podchwycił moją sugestię fantoma - chaotyczny neutralny, bardziej mnie obchodzą nagonki i opinie na jego temat niż sam on który post masz na myśli? jeśli chodzi o fantoma, to jednak chyba ja rzuciłem pierwszą ksywkę, co prawda napisałeś wcześniej, by polecieć z kimś afk, ale samą ksywkę fantom to pierwszy rzucił Bebok, a potem ja
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Mar 31, 2023 18:26:00 GMT 1
Ten, wygląda jakbyś się zajebał w akcji
|
|
|
Post by Rocco Siffredi on Mar 31, 2023 18:26:01 GMT 1
Spójrzmy z perspektywy Rocco-mafiozy: - nie będzie się udzielał, bo "prawdziwy miastowy obserwuje" - minimalizuje szanse na wsypanie kolegi-mafiozy swoim pisaniem, - półwychodzi-półnie z kreacji - potem powie, że "heh to tylko kreacja była no co wy", - nie odda głosu - głos na mafiozę ryzykowny, bo ten mógłby paść, głos na niewinnego kandydata do linczu ryzykowny, bo potem będziemy szukać wśród tych głosów mafii, więc najwygodniej nie głosować. Same zalety tej strategii Roccowej. Korzyści dla miasta nie stwierdzon Za to szukanie mafiozy gdy nie doszło jeszcze nawet do żadnej zbrodni przyczepiając się do byle słowa i robiąc totalny chaos informacyjny już drugiego dnia - z pewnością przyniesie nam wszystkim mnóstwo korzyści. Na dziś kończę aktywność. Pora dopić drinka i się zdrzemnąć. Zobaczymy, co przyniesie przyszłość. Jeśli jednak ktoś faktycznie podniesie ręką na miastowych, zrobi się poważnie. Z pełnym przekonaniem mogę stwierdzić, że kogoś takiego czeka z mojej strony los Riley Reid.
|
|
|
Post by kurwiszon on Mar 31, 2023 18:31:20 GMT 1
Ten, wygląda jakbyś się zajebał w akcji Nie, wszystko jest naturalne. Wszyscy wiemy co w czasie swojej papieskiej kadencji wyczyniał Jan Paweł II. Ja, jako osoba o lewicowych poglądach nie mam zamiaru go wybielać i bronić, państwo powinno być dla mnie sekularne a nie religijne. Na początku zeszłej dekady na forum obrazkowym Karachan pojawił się taki trend, że w momencie przyłapania godziny 21:37 na osi, informuje się o tym współtowarzyszy pisząc właśnie 'get'. Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:31:50 GMT 1
via mobile
Post by Bebok on Mar 31, 2023 18:31:50 GMT 1
Zaglōndōm na chwilã z pauzy na cygaryty. Szczyrze bezgŏdanie, to zagranie Rocco wydŏwŏ mi sie mało mafijne. Ale chopie, nawet, kebych sie z Tobōm zgodziōł i pedzioł, iże niy ma czego analizować, to unikanie głosu je ewidyntnie szkodliwe nawet w L1. Sōm kamraciŏ niywinni, ale mało pożyteczni dlŏ miasta i jeźli już muszymy sie jakigoś pozbyć, to niy wygłupiaj sie i ôbiyrej.
|
|
|
Post by Alexander Hamilton on Mar 31, 2023 18:36:41 GMT 1
czyli nie padł żaden kill si?
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Mar 31, 2023 18:38:39 GMT 1
Ten, wygląda jakbyś się zajebał w akcji Nie, wszystko jest naturalne. Wszyscy wiemy co w czasie swojej papieskiej kadencji wyczyniał Jan Paweł II. Ja, jako osoba o lewicowych poglądach nie mam zamiaru go wybielać i bronić, państwo powinno być dla mnie sekularne a nie religijne. Na początku zeszłej dekady na forum obrazkowym Karachan pojawił się taki trend, że w momencie przyłapania godziny 21:37 na osi, informuje się o tym współtowarzyszy pisząc właśnie 'get'. Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości. Ja Cie broniłem, w sumie w ciemno, bo wiem tyle co inni a teraz mam wrażenie, że się podkładasz.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 31, 2023 18:40:27 GMT 1
via mobile
Post by Kurier DPD on Mar 31, 2023 18:40:27 GMT 1
czyli nie padł żaden kill si? Nie, dopiero dzisiaj pierwszy lincz i strzał
|
|